• Ny
    Applied Nutrition - Collagen Peptides, Unflavoured - 300 grams
    Applied Nutrition - Collagen Peptides

Applied Nutrition - Collagen Peptides

371 kr
Inkl. moms

Få en ungdomlig, fräsch och fast hud med Applied Nutrition Collagen Peptides. Stödjer även ben och leder. Fri från fett, socker, kolesterol, puriner och tillsatser. Gluten, soja och mejerifri. Paleo Friendly. Blanda i varma eller kalla vätskor. Kollagen från gräsmatade kor. Halalcertifierad.

Variationer : Unflavoured - 300 grams

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Sista produkten i lager

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-25 och 2024-04-26 med hemleverans, via ombud eller box.

Applied Nutrition - Collagen Peptides, Unflavoured - 300 gram

Fördelar:

  • Ungdomligt utseende, fräscht & fast hud
  • Stödjer ben och leder
  • Fri från fett, socker, kolesterol, puriner & tillsatser
  • Gluten, soja & mejerifri
  • Paleo Friendly
  • Blanda i varma eller kalla vätskor
  • Kollagen från gräsmatade kor
  • Halalcertifierad produkt

Ungdomligt utseende, fräscht & fast hud

Applied Nutrition Collagen Peptides är en utmärkt tillskottsprodukt som kan bidra till att bevara hudens ungdomliga utseende och fräschör. Kollagen är ett protein som utgör en stor del av vår hudstruktur och hjälper till att bibehålla dess elasticitet och fasthet. Med åldern minskar dock kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket kan leda till att huden blir slappare och får fina linjer och rynkor.

Genom att regelbundet konsumera Applied Nutrition Collagen Peptides kan du ge din hud ett extra tillskott av kollagen, vilket kan hjälpa till att återställa dess ungdomliga utseende. Produkten är formulerad med hydrolyserade bovina kollagenpeptider som lätt kan absorberas av kroppen och användas för att bygga upp hudens struktur. Oavsett om du är i 20-årsåldern och vill bibehålla hudens spänstighet eller om du är äldre och vill minska synliga ålderstecken, kan Collagen Peptides vara en värdefull tillskottsprodukt för att främja en fräsch och fast hud.

Stödjer ben och leder

Kollagen är inte bara viktigt för hudens hälsa, utan det spelar även en avgörande roll för ben och leder. Kollagen utgör en viktig komponent i benstrukturen och ger benen dess styrka och flexibilitet. Dessutom finns det forskning som tyder på att tillskott av kollagen kan bidra till att lindra ledrelaterade problem som artrit och ledinflammation.

Applied Nutrition Collagen Peptides innehåller hydrolyserade bovina kollagenpeptider som kan stödja ben- och ledhälsan genom att tillhandahålla de nödvändiga byggstenarna för kollagenproduktionen i kroppen. Genom att regelbundet använda detta tillskott kan du ge dina ben och leder det stöd de behöver för att förbli starka och smidiga. Oavsett om du är en idrottare som vill bibehålla rörlighet och motståndskraft eller om du lider av ledrelaterade problem, kan Collagen Peptides vara till hjälp för att främja hälsan i dina ben och leder.

Fri från fett, socker, kolesterol, puriner & tillsatser

När du väljer ett tillskott är det viktigt att välja en produkt som passar dina kostbehov och preferenser. Applied Nutrition Collagen Peptides är utformad för att vara en ren och naturlig källa till kollagen utan onödiga tillsatser. Produkten är fri från fett, socker, kolesterol, puriner och tillsatser, vilket gör den lämplig för personer med olika kostrestriktioner och preferenser.

Genom att välja en ren och naturlig källa till kollagen kan du vara säker på att du ger din kropp det bästa möjliga tillskottet. Detta är särskilt viktigt om du är mån om att undvika onödiga tillsatser och vill ha en produkt som är så ren och hälsosam som möjligt. Applied Nutrition Collagen Peptides erbjuder en högkvalitativ källa till kollagen utan onödiga ingredienser som kan påverka din kost och hälsa negativt.

Gluten, soja & mejerifri

Många människor lider av glutenintolerans, sojaallergi eller laktosintolerans och behöver undvika dessa ingredienser i sin kost. Applied Nutrition Collagen Peptides är glutenfri, sojafri och mejerifri, vilket gör den till en lämplig tillskottsprodukt för personer med dessa specifika kostbehov.

Genom att välja en produkt som är fri från dessa vanliga allergener kan du vara säker på att du får ett kollagentillskott som är säkert och passar din kost. Oavsett om du är intolerant mot gluten, soja eller mejeri eller om du helt enkelt vill undvika dessa ingredienser av andra skäl, kan du lita på att Applied Nutrition Collagen Peptides är ett tryggt och hälsosamt val för dina tillskottsbehov.

Paleo Friendly

Paleo-dieten är en populär kosthållning som fokuserar på att äta naturliga och oprocessade livsmedel som liknar dem som våra förfäder åt under paleolitisk tid. Om du följer en paleo-livsstil kan det vara utmanande att hitta tillskott som passar in i denna kosthållning.

Applied Nutrition Collagen Peptides är Paleo Friendly, vilket innebär att den är förenlig med paleo-dieten och kan vara en del av din paleo-livsstil. Produkten innehåller inga tillsatser, fyllnadsmedel eller artificiella ämnen som strider mot principerna för paleo-dieten. Med Collagen Peptides kan du ge din kropp en naturlig källa till kollagen som passar din paleo-livsstil och hjälper till att främja din allmänna hälsa och välbefinnande.

Blanda i varma eller kalla väts kor

En av fördelarna med Applied Nutrition Collagen Peptides är dess mångsidighet när det gäller användning. Produkten kan blandas i både varma och kalla vätskor, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet i hur du konsumerar den. Du kan enkelt tillsätta kollagenpeptiderna i vatten, kaffe, smoothies, recept, yoghurt eller andra favoritdrycker och livsmedel.

Detta gör det enkelt att integrera Collagen Peptides i din dagliga rutin utan att behöva göra stora förändringar i din kost eller livsstil. Oavsett om du föredrar att blanda det i din morgonkaffe eller lägga till det i din smoothie på eftermiddagen, kan du njuta av alla fördelar med kollagen på det sätt som passar dig bäst.

Kollagen från gräsmatade kor

Applied Nutrition Collagen Peptides är tillverkad med kollagen som kommer från gräsmatade kor. Gräsmatade kor anses vara en hållbar och hälsosam källa till kollagen, eftersom de lever under naturliga förhållanden och får en diet som är anpassad efter deras naturliga beteende.

Genom att använda kollagen från gräsmatade kor kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och näringsrik källa till kollagen. Detta är särskilt viktigt för dem som värdesätter hållbarhet och vill ha en produkt som är tillverkad med omsorg om både deras hälsa och miljön. Applied Nutrition Collagen Peptides erbjuder ett pålitligt och etiskt val för kollagentillskott.

Halalcertifierad produkt

För personer som följer en halal-livsstil är det viktigt att välja produkter som är certifierade som halal. Applied Nutrition Collagen Peptides är en halalcertifierad produkt, vilket innebär att den är tillåten enligt islamska kostregler.

Genom att välja en halalcertifierad produkt kan du vara säker på att ditt kollagentillskott är i överensstämmelse med dina religiösa övertygelser och kostbehov. Applied Nutrition Collagen Peptides erbjuder en trygg och tillförlitlig halalcertifierad produkt för dem som söker efter halalalternativ.

Forskning om kollagen och dess fördelar

Forskning har visat på de olika fördelar som kollagen kan ha för vår hälsa och välbefinnande. Studier har exempelvis visat att kollagenpeptider kan hjälpa till att förbättra hudens elasticitet och fuktighet, vilket ger ett ungdomligt utseende. Vidare kan kollagen även främja benhälsan genom att öka bentätheten och förbättra ledfunktionen.

En studie publicerad i Journal of Medical Nutrition and Nutr aceuticals fann att intag av hydrolyserade kollagenpeptider resulterade i en märkbar förbättring av hudens elasticitet, fuktighet och rynkdjup. Forskningen visade också på en positiv effekt på benhälsa genom att öka bentätheten hos deltagarna.

Ytterligare en studie, publicerad i Journal of Cosmetic Dermatology, visade att oralt intag av kollagenpeptider ledde till förbättringar av hudens elasticitet och fasthet, samt minskning av rynkdjupet. Dessa forskningsresultat ger stöd för användningen av kollagenpeptider som en effektiv strategi för att bevara hudens ungdomliga utseende.

Sammanfattning av fördelar

Applied Nutrition Collagen Peptides erbjuder ett brett utbud av fördelar för din hud, ben och leder. Genom att regelbundet använda detta tillskott kan du främja hudens ungdomliga utseende, stödja ben- och ledhälsan samt dra nytta av dess renhet och mångsidighet.

Produkten är utformad för att vara fri från fett, socker, kolesterol, puriner och tillsatser, vilket gör den lämplig för olika kostrestriktioner och preferenser. Dessutom är den glutenfri, sojafri och mejerifri, vilket gör den till ett tryggt val för personer med specifika allergier eller intoleranser.

Applied Nutrition Collagen Peptides innehåller kollagen från gräsmatade kor och är halalcertifierad, vilket ger dig en pålitlig och etisk källa till kollagen som passar dina kostbehov och övertygelser.

Genom att använda denna produkt kan du dra nytta av forskningsstödd information om kollagens fördelar för hudens elasticitet, fasthet och ungdomliga utseende, samt för förbättrad benhälsa och ledfunktion.

Ta steget mot att främja din hälsa och välbefinnande med Applied Nutrition Collagen Peptides, och upptäck de många fördelar som detta kollagentillskott kan erbjuda.

Glutenfri

0634158939372
1 objekt

Särskilda referenser

ean13
0634158939372
Produktinformation
Tillverkarens namn:Applied Nutrition
Produktnamn:Collagen Peptides, Osmaksatt - 300g
Produktbeskrivning:Kosttillskott i pulverform som innehåller hydrolyserade bovina kollagenpeptider och salt.
Näringsfakta:Portionstorlek: 2 skopor (20g)
Portioner per förpackning: 15
Mängd per servering:Energi: 300,4 kJ / 71,8 kcal
Totalt fett: 0 g
Kolhydrater: 0 g
Socker: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 18 g
Salt: 0,1 g
Hydrolyserade bovina kollagenpeptider: 20 g
Ingredienser:Hydrolyserade bovina kollagenpeptider
Andra ingredienser:Hydrolyserade bovina kollagenpeptider (100%)
Rekommenderad användning:Blanda 2 skopor (20g) i din favoritvarma/kalla dryck eller mat dagligen och blanda ordentligt. Tips: Försök att hålla alla kalla drycker i rumstemperatur (Kollagenpeptider kan klumpa sig i mycket kallt vatten).
Varning:Kontakta en kvalificerad hälsoexpert innan du använder denna produkt om du är under 18 år, gravid eller ammar eller om du har någon känd eller misstänkt medicinsk åkomma och/eller tar något receptbelagt eller receptfritt läkemedel. Använd inte som substitut för en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara produkten svalt och torrt, utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
Enhetstyp:Pulver
Nettovikt:350g
Produkt-ID (SKU):P38346
Ursprungsland:GB
Produkt EAN:634158939372
Observera:Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Trec Nutrition - Collagen Renover
  • Ny

Trec Nutrition - Collagen Renover

286 kr
Tillgänglighet: 13 I lager
Få starka leder och vacker hud med COLLAGEN RENOVER! Denna unika formel innehåller bioaktiva kollagenpeptider och vitamin C för att återskapa ledbrosk och förbättra hudens elasticitet. Perfekt för idrottare, överviktiga och äldre. Ta hand om ditt brosk och din hud idag!
Osavi - Collagen Peptides - Hydrolyzed - Type 1 and 3
  • Ny

Osavi - Collagen Peptides - Hydrolyzed - Type 1...

332 kr
Tillgänglighet: 102 I lager
Bygg muskler, stärk ben och förbättra hudens hälsa med Osavi Collagen Hydrolyzed. Stödjer muskeluppbyggnad, minskar risken för benskörhet och förbättrar hudens elasticitet. Ren och naturlig produkt utan tillsatser. Lätt att blanda i drycker och maträtter.
GAL - TITOK Fish Collagen Peptides + MSM - 173 g
  • Ny

GAL - TITOK Fish Collagen Peptides + MSM - 173 g

289 kr
Tillgänglighet: 24 I lager
Få en strålande hud, starka leder, vackert hår och naglar, en frisk tarm och starka ben med GAL - TITOK Fiskkollagenpeptider + MSM. Denna kraftfulla kombination främjar hudens elasticitet, minskar ledsmärta, förbättrar hårets och naglarnas tillväxt, stödjer matsmältningssystemet och förbättrar benhälsa.
NeoCell - Super Collagen with Aloe
  • Ny

NeoCell - Super Collagen with Aloe

309 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Ge din naturliga skönhet en tjuvstart på morgonen med NeoCell Super Collagen + C. Denna avancerade formel främjar ungdomlig hud, stödjer friskt hår och stärker naglarna. Innehåller kollagen och vitamin C för att tillföra näring till kroppen. Aktivera din inre skönhet vid dess källa och uppnå en strålande och hälsosam utstrålning.