Pro Tan - Steel Core - 90 caps

725 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 45 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Pro Tan - Steel Core: En effektiv fettförbrännare för en hälsosam kroppssammansättning

Fördelar:

  • Effektiv fettsyratransportör för energiproduktion
  • Främjar en hälsosam kroppsammansättning
  • Balancerar kroppen och minskar stress
  • Universell antioxidant för förbättrad mitokondriefunktion
  • Ökar metabolismen och minskar bukfettet
  • Aktiverar fettförbränning och ökar energiförbrukningen

Effektiv fettsyratransportör för energiproduktion

Pro Tan - Steel Core innehåller en kraftfull ingrediens kallad L-Carnitine Fumarate. Denna ingrediens fungerar som en effektiv fettsyratransportör och främjar fettförbränning för energiproduktion. L-Carnitine Fumarate är en essentiell och naturlig näringsämne som spelar en viktig roll i transporten av fettsyror över mitokondriemembranen till mitokondrierna. Där omvandlas fettsyrorna till energi som kroppen kan använda sig av.

Främjar en hälsosam kroppssammansättning

En annan nyckelingrediens i Pro Tan - Steel Core är Sicilian Red Orange Fruit Extract, även känt som Morosil. Detta extrakt är framställt av Moro Orange Juice och innehåller en mängd aktiva ämnen, såsom antocyaniner, hydroxikaminsyror, flavon glykosider och askorbinsyra. Dessa aktiva föreningar har visat sig ha positiva effekter på fettansamling och fetma, vilket kan bidra till en hälsosam kroppssammansättning.

Balanserar kroppen och minskar stress

Ashwagandha Root Standardized Extract, även känt som KSM-66, är en kraftfull adaptogen som finns i Pro Tan - Steel Core. Adaptogener är ämnen som hjälper kroppen att hantera och anpassa sig till stress. KSM-66 Ashwagandha är av högsta kvalitet och har genomgått kliniska studier som visar dess förmåga att minska stress, förbättra minne och kognition, förbättra sexuell prestation, förhöja idrottsprestation och hjälpa till med viktreglering.

Universell antioxidant för förbättrad mitokondriefunktion

Pro Tan - Steel Core innehåller också Alpha Lipoic Acid, som också kallas den universella antioxidanten. Denna ingrediens har en kraftfull antioxidanteffekt och förbättrar mitokondriefunktionen. Alpha Lipoic Acid stödjer även funktionen hos L-Carnitine genom att främja näringsupptaget och proteinsyntesen i muskelceller. Dess utom hjälper den till att skifta glukos till musklerna istället för fettceller, vilket kan öka energin och minska lagrat fett.

Ökar metabolismen och minskar bukfettet

Grain of Paradise Seed Extract, även känt som Paradoxine, är en annan viktig ingrediens i Pro Tan - Steel Core. Detta extrakt kommer från ingefärsfamiljen och har visat sig öka metabolismen och termogenesen, samtidigt som det minskar bukfettet. Genom att främja en ökad ämnesomsättning kan Grain of Paradise Seed Extract bidra till att öka kaloriförbränningen och uppnå en hälsosammare kroppssammansättning.

Aktiverar fettförbränning och ökar energiförbrukningen

Dihydrocapsiate, även känt som CapsiAtra, är en annan kraftfull ingrediens i Pro Tan - Steel Core. Denna förening kommer från söta paprikor och har förmågan att aktivera fettförbränning och öka energiförbrukningen. Genom att stimulera det sympatiska nervsystemet ökar Dihydrocapsiate energiförbrukningen även i vila och främjar fettoxidationen. Detta kan vara till stor hjälp för de som strävar efter viktminskning och en förbättrad kroppssammansättning.

Forskning om Pro Tan - Steel Core

Det finns forskning som stöder effektiviteten hos flera ingredienser i Pro Tan - Steel Core. En studie visade att L-Carnitine Fumarate bidrar till att transportera fettsyror in i mitokondrierna för energiproduktion, vilket kan öka fettförbränningen och förbättra energinivåerna.

En annan studie undersökte effekterna av Sicilian Red Orange Fruit Extract på fettansamling och fetma. Resultaten visade att extraktet hade en positiv effekt på viktminskning och minskade midjemåttet hos deltagarna.

KSM-66 Ashwagandha har också genomgått kliniska studier som visar dess förmåga att minska stressnivåerna och förbättra olika aspekter av mental och fysisk hälsa.

Alpha Lipoic Acid har studerats för dess antioxidativa egenskaper och dess förmåga att förbättra mitokondriefunktionen. Forskning har visat att det kan stödja proteinsyntesen och näringsupptaget i muskelceller.

Grain of Paradise Seed Extract har också genomgått forskning som visar dess förmåga att öka ämnesomsättningen och minska bukfettet.

Dihydrocapsiate har studerats för dess förmåga att öka energiförbrukningen och stimulera fettförbränningen. Det har visat sig vara effektivt för att öka kaloriförbränningen och uppnå viktminsk ning.

Sammanfattning

Pro Tan - Steel Core är en stimulantfri fettförbrännare som är utformad för att främja en hälsosam kroppssammansättning. Med hjälp av ingredienser som L-Carnitine Fumarate, Sicilian Red Orange Fruit Extract, Ashwagandha Root Standardized Extract, Alpha Lipoic Acid, Grain of Paradise Seed Extract och Dihydrocapsiate kan denna produkt hjälpa till att öka fettförbränningen, förbättra ämnesomsättningen och minska bukfettet.

Genom att ta Pro Tan - Steel Core kan du ta kontroll över din viktminskning och arbeta mot att uppnå dina hälsomål på ett effektivt och hälsosamt sätt. Produkten är utvecklad av erfarna läkare och innehåller patenterade ingredienser som har forskningsstöd för sina effekter på fettförbränning. Med hjälp av denna fettförbrännare kan du konvertera fett till energi, förbättra din kroppssammansättning och nå en hälsosammare och mer välbalanserad kropp.

Beställ Pro Tan - Steel Core idag och ta det första steget mot en hälsosammare och mer välbalanserad kroppssammansättning.

Produktinformation
Pro Tan
P31688
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Pro Tan
Produktnamn: Steel Core - 90 kapslar
Näringsfakta: Portionstorlek: 3 Kapslar
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: L-Carnitine Fumarate: 750 mg
Siciliansk Röd Apelsinfruktextrakt (Citrus Sinensis) (Morosil): 400 mg
KSM-66 Ashwaganda Rotstandardiserat extrakt (Withania Somnifera) (5% withanolider): 300 mg
Alfa Liponsyra: 300 mg
Paradisfröextrakt (Aframomum Melegueta) (Paradoxine): 40 mg
Dihydrocapsiate (från söta paprikor) (CapsiAtra): 3 mg
Ingredienser: L-Carnitine Fumarate, Siciliansk Röd Apelsinfruktextrakt (Citrus Sinensis) (Morosil), KSM-66 Ashwaganda Rotstandardiserat extrakt (Withania Somnifera) (5% withanolider), Alfa Liponsyra, Paradisfröextrakt (Aframomum Melegueta) (Paradoxine), Dihydrocapsiate (från söta paprikor) (CapsiAtra)
Andra ingredienser: Talk, Ris Mjöl, Magnesiumstearat, Kiseloxid, Gelatin, Titandioxid, FD&C Röd #40. DENNA PRODUKT INNEHÅLLER MJÖLK. Producerad på utrustning som också bearbetar mejeri, soja, jordnötter eller andra nötter.
Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, börja med att ta en portion (3 kapslar) på morgonen på fastande mage 20-30 minuter före din första måltid eller proteinshake. Drick minst 6-8 glas vatten dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dosen.
Varning Använd inte om säkerhetssälen är skadad eller saknas. Denna produkt är avsedd för friska vuxna, 18 år eller äldre. Använd inte denna produkt om du är gravid eller ammar. Rådfråga din läkare innan du använder denna produkt om du har befintliga medicinska tillstånd eller tar receptbelagda läkemedel. Använd inte i kombination med alkohol. Sluta använda 2 veckor före operation. Sluta omedelbart använda och kontakta en läkare om du upplever några negativa reaktioner på denna produkt. Överskrid inte den rekommenderade dagliga intaget. Förvaras svalt, torrt och utom räckhåll för direkt solljus, väl försluten och under 24°C. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. Kontakta din läkare för medicinsk rådgivning om allvarliga biverkningar.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 105g
Produkt-ID (SKU): P31688
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 732907051495
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg