Swanson - Green Coffee Bean Extract - 60 vcaps

296 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 13 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson - Green Coffee Bean Extract - 60 vcaps

Fördelar av Svetol Green Coffee Bean Extract

  • Stödjer viktkontroll utan stimulerande medel
  • Gynnsam effekt på ämnesomsättningen
  • Kan hjälpa till att förbättra kroppssammansättningen
  • Innehåller ett komplex av klorogensyror
  • Specifik klorogensyra som är fördelaktig för hälsan

Vägen till hälsosam vikt

Swanson - Green Coffee Bean Extract är en kraftfull formel baserad på Svetol Green Coffee Bean Extract från Swanson Best Weight Control Formulas. Denna produkt bygger på spännande nya vetenskapliga bevis som visar de gynnsamma effekterna av klorogensyror på ämnesomsättningen och kroppssammansättningen.

Svetol Green Coffee Bean Extract är unik eftersom den är gjord av kaffebönor men nästan helt koffeinfri. Detta gör den till ett utmärkt val för de som vill ha stöd för viktkontroll utan de potentiella negativa effekterna av stimulerande medel. Medan det finns andra extrakt av gröna kaffebönor på marknaden, innehåller endast Svetol både ett komplex av klorogensyror och en specifik klorogensyra som anses vara mest fördelaktig för människors hälsa. Detta ger en unik och effektiv formel för att hjälpa dig på vägen till hälsosam vikt.

Klorogensyror och deras fördelar

Klorogensyror är naturligt förekommande ämnen i gröna kaffebönor. De har visat sig ha flera gynnsamma effekter på hälsan och viktminskning. En av de viktigaste fördelarna är deras påverkan på ämnesomsättningen. Klorogensyror kan bidra till att öka din ämnesomsättning, vilket kan resultera i ökad fettförbränning och viktminskning.

Utöver att påverka ämnesomsättningen kan klorogensyror även bidra till att förbättra kroppssammansättningen. De kan hjälpa till att minska kroppsfett genom att hämma fettupptaget och stimulera fettförbränningen. Detta kan leda till en minskning av midjemåttet och en ökning av muskelmassan.

Vetenskapliga studier om klorogensyror

Det finns flera vetenskapliga studier som har undersökt effekterna av klorogensyror på viktminskning och hälsa. En studie publicerad i "Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy" visade att klorogensyror kan bidra till att minska kroppsvikt, BMI och kroppsfett hos över viktiga personer. Forskarna fann att deltagarna som tog klorogensyror upplevde signifikant större viktminskning jämfört med placebogruppen.

En annan studie publicerad i "Journal of International Medical Research" visade att klorogensyror kan ha en positiv effekt på blodsockernivåerna. Forskarna fann att deltagare som tog klorogensyror hade lägre blodsockernivåer efter en måltid än de som fick placebo.

Användning och dosering

För att få maximal nytta av Swanson - Green Coffee Bean Extract rekommenderas det att ta en kapsel två gånger om dagen, helst före måltid. Varje förpackning innehåller 60 kapslar, vilket motsvarar en månads förbrukning.

Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ersätter en balanserad kost och hälsosam livsstil. För att uppnå bästa resultat bör du kombinera användningen av Swanson - Green Coffee Bean Extract med regelbunden fysisk aktivitet och en hälsosam kost.

Sammanfattningsvis är Swanson - Green Coffee Bean Extract en högkvalitativ produkt som kan hjälpa till med viktkontroll och förbättra kroppssammansättningen. Med sitt unika innehåll av klorogensyror och koffeinfri sammansättning är det ett utmärkt val för alla som vill främja hälsosam viktminskning. Ta kontroll över din vikt och välj Swanson - Green Coffee Bean Extract idag!

Produktinformation
Swanson
P42265
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Produktnamn: Swanson Extrakt av gröna kaffebönor - 60 kapslar
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 vegansk kapsel
Portioner per behållare: 60
Mängd per servering: Svetol extrakt av gröna kaffebönor (Coffea canephora) (standardiserat till 50 % totala polyfenoler, 45% totala klorogensyror, 10 % 5-koffeinokinkinsyra)
Mängd per portion: 200 mg
%RI**: Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagligavärden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.
Ingredienser: Svetol Green Coffee Bean Extract (Coffea canephora) (standardiserat till 50 % totala polyfenoler, 45% totala klorogensyror, 10 % 5-kaffeoylkinesyra)
Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Rismjöl, hypromellos (vegetabilisk kapsel), maltodextrin, magnesiumstearat.
Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta en veggie.kapsel två gånger per dag med vatten före måltid.
Varning: Denna produkt innehåller högst 2% naturligt förekommande koffein. Endast för vuxna. Rådgör med din vårdgivare innan du är gravid eller ammar, om du tar droger, om du tar droger eller om du medicineras eller har ett medicinskt tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras på en sval och torr plats.
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg