Swanson - Lecithin, Kelp, B-6, & Cider Vinegar - 240 tablets

193 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 45 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson - Lecithin, Kelp, B-6 & Cider Vinegar - 240 tabletter

En traditionell kombination för att stödja dina hälsosamma viktminskningsmål

Swanson Lecithin, Kelp, B-6 & Cider Vinegar är det stimulantfria sättet att uppnå en hälsosam viktminskning! Varje ingrediens i denna formula har unika egenskaper som, tillsammans med en förnuftig kost och träningsprogram, kan hjälpa dig att kontrollera din vikt. Tillsammans erbjuder de överlägset stöd för viktminskning.

En balanserad blandning för överlägset stöd

Denna produkt innehåller en balanserad blandning av lecitin, kelp, vitamin B-6 och ciderättika. Var och en av dessa ingredienser har specifika egenskaper som kan bidra till att främja viktminskning och allmän hälsa. Lecitin är en naturlig substans som finns i kroppens cellmembran. Det spelar en viktig roll i ämnesomsättningen och kan hjälpa till att reglera fettförbränningen. Genom att inkludera lecitin i din dagliga rutin kan du främja en hälsosam viktminskning.

Kelp är en typ av havsalger som är rik på näringsämnen och mineraler. Det är känt för sin förmåga att främja en sund ämnesomsättning och kan hjälpa till att öka energinivåerna. Kelp kan också bidra till att balansera sköldkörtelfunktionen, vilket kan vara viktigt för att bibehålla en hälsosam vikt. Vitamin B-6, även känt som pyridoxin, är en viktig vitamin för kroppens ämnesomsättning. Det hjälper till att bryta ner och metabolisera proteiner, kolhydrater och fett.

Genom att inkludera vitamin B-6 i din kost kan du ge kroppen det stöd den behöver för att effektivt använda näringsämnena och främja viktminskning. Ciderättika är en naturlig produkt som har använts i århundraden för sina hälsofördelar. Den har en förmåga att hjälpa till att reglera blodsockernivåerna och främja en sund matsmältning. Genom att inkludera ciderättika i din dagliga rutin kan du stödja en hälsosam viktminskning.

En stimulantfri metod för viktminskning

Swanson Lecithin, Kelp, B-6 & Cider Vinegar erbjuder en stimulantfri metod för att uppnå viktminskning. Detta innebär att produkten inte innehåller några uppiggande ämnen, vilket gör den till ett säkert och skonsamt alternativ för dem som vill gå ner i vikt utan att använda stimulantia. Genom att kombin era lecitin, kelp, vitamin B-6 och ciderättika i en balanserad formula har Swanson skapat en produkt som ger överlägset stöd för viktminskning. Tillsammans kan dessa ingredienser hjälpa till att reglera ämnesomsättningen, främja fettförbränning och ge en ökad energinivå. För att uppnå bästa resultat rekommenderas det att kombinera Swanson Lecithin, Kelp, B-6 & Cider Vinegar med en hälsosam kost och regelbunden fysisk aktivitet. Dessa faktorer är avgörande för att uppnå och bibehålla en hälsosam vikt.

Sammanfattning

Swanson Lecithin, Kelp, B-6 & Cider Vinegar är en stimulantfri produkt som kan hjälpa dig att nå dina hälsosamma viktminskningsmål. Med en balanserad blandning av lecitin, kelp, vitamin B-6 och ciderättika ger denna formula överlägset stöd för viktminskning och allmän hälsa. Lecitin bidrar till regleringen av fettförbränningen, medan kelp främjar en sund ämnesomsättning och sköldkörtelfunktion. Vitamin B-6 är viktigt för ämnesomsättningen och ciderättika hjälper till att reglera blodsockernivåerna och matsmältningen. Swanson Lecithin, Kelp, B-6 & Cider Vinegar är den perfekta lösningen för dem som vill gå ner i vikt på ett säkert och skonsamt sätt. Med denna produkt kan du stödja din viktminskningsresa och uppnå en hälsosam vikt med hjälp av naturliga ingredienser. Notera att resultat kan variera och att det alltid är viktigt att rådgöra med en läkare eller hälsospecialist innan man påbörjar en viktminskningsrutin eller ändrar sin kost.

Produktinformation
Swanson
P31164
3 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Lecithin, Kelp, B6 & Cider Vinegar - 240 tabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tablettform som innehåller lecitin, kelp, B-6 och äppelcidervinäger.
Näringsfakta: Portionstorlek: 2 tabletter
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Vitamin B-6 USP (som pyridoxine HCl): 8 mg
Lecithin Granules (från soja): 200 mg
Alfalfa (aerial parts): 100 mg
Cider Vinegar Powder: 80 mg
Atlantic Kelp (Ascophyllum nodosum) (standardiserad till 0,4% jod): 40 mg
Ingredienser: Lecithin Granules (från soja), Alfalfa (aerial parts), Cider Vinegar Powder, Atlantic Kelp (Ascophyllum nodosum) (standardiserad till 0,4% jod), Vitamin B-6 USP (som pyridoxine HCl)
Andra ingredienser: Kalciumkarbonat, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), stearinsyra, maltodextrin, akacia, magnesiumstearat, vattenbaserad filmbeläggning (renat vatten, hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerin), croscarmellosnatrium. Innehåller skaldjur (hummer, räkor, krabba) och soja.
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta två tabletter tre gånger om dagen med vatten efter måltiderna.
Varning: Endast för vuxna. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 180g
Produkt-ID (SKU): P31164
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 087614040196
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg