Zein Pharma - Chromium Picolinate, 250mcg - 120 caps

278 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 28 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Zein Pharma - Chromium Picolinate, 250mcg - 120 caps

Fördelar:

  • Bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen och underhåll av normala blodsockernivåer
  • Bundet till den organiska pikolinsyran, vilket gör att krom i denna form absorberas mycket bättre av kroppen
  • 100 % veganskt och fritt från gluten, laktos och soja

Bidrar till normal metabolism och blodsockernivåer

Zein Pharma Chromium Picolinate är ett kosttillskott som innehåller krom i form av krompikolinat. Krom är ett viktigt spårämne som behövs för normal metabolism av makronäringsämnen, inklusive protein, kolhydrater och fett. Det spelar också en roll i att upprätthålla normala blodsockernivåer i kroppen. Genom att ta Chromium Picolinate som ett tillskott kan du hjälpa till att stödja dessa viktiga kroppsfunktioner.

Ökad absorptionsförmåga med pikolinsyra

Det som skiljer Zein Pharma Chromium Picolinate från andra kromtillskott är dess bindning till pikolinsyra. Pikolinsyra är en organisk syra som gör att krom kan absorberas mycket bättre av kroppen. Detta innebär att när du tar detta tillskott, får du maximalt utbyte av kromet och dess fördelar för kroppen. Den förbättrade absorptionsförmågan gör Zein Pharma Chromium Picolinate till ett effektivt val för dem som vill optimera sin kromnivå och dra nytta av dess positiva effekter.

Veganskt och fritt från allergener

Zein Pharma Chromium Picolinate är tillverkat för att möta behoven hos alla, oavsett kostpreferenser eller allergier. Det är 100 % veganskt och fritt från gluten, laktos och soja. Detta gör det till ett lämpligt val för personer med olika kostrestriktioner eller intoleranser. Du kan vara trygg med att du tar ett kromtillskott som är skonsamt för din kropp och som inte orsakar oönskade biverkningar.

Forskning om krom och dess hälsofördelar

Det har genomförts forskning som stöder användningen av kromtillskott för att främja hälsa och välbefinnande. Studier har visat att krom är viktigt för att reglera blodsockernivåerna och förbättra insulinkänsligheten hos personer med diabetes. Krom kan också spela en roll i att minska sötsug och aptit, vilket kan vara fördelaktigt för dem som vill hantera vikt. Vidare har det visats att krom kan ha positiva effekter på lipidmetabolismen och hjälpa till att sän ka nivåerna av dåligt kolesterol (LDL) och triglycerider i blodet.

Kromtillskott för ökad efterfrågan och kompensation

Det finns situationer där kroppens behov av krom kan öka eller där intaget av krom minskar. Till exempel kan personer med en högkolhydratkost eller idrottare behöva extra krom för att stödja deras ökade metabolism och energiförbrukning. Äldre personer kan också dra nytta av kromtillskott för att kompensera för eventuellt minskat intag och bibehålla en hälsosam metabolism. Zein Pharma Chromium Picolinate är utformat för att tillgodose dessa behov och ge kroppen den nödvändiga mängden krom för att fungera optimalt.

Ta hand om din hälsa med Zein Pharma Chromium Picolinate

Om du vill stödja din kropps metabolism av makronäringsämnen och bibehålla normala blodsockernivåer kan Zein Pharma Chromium Picolinate vara rätt val för dig. Dess unika formel med krompikolinat och pikolinsyra säkerställer att kromet absorberas effektivt och används väl av kroppen. Dessutom är det ett veganskt tillskott som är fritt från gluten, laktos och soja, vilket gör det lämpligt för personer med olika kostpreferenser och allergier. Ta hand om din hälsa och ge din kropp det stöd den behöver med Zein Pharma Chromium Picolinate.

Icke-GMOVeganSojafri

Produktinformation
Zein Pharma
P42301
4 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Zein Pharma
Produktnamn: Chromium Picolinate, 250mcg - 120 kapslar
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Krom: 0,25 mg
Ingredienser: Krom
Andra ingredienser: Fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa (kapsel), krompikolinat (krom). Inga konstgjorda färger. Inga konstgjorda smakämnen. Inga konserveringsmedel. Sojafri
Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen med tillräckligt med vatten, tugga inte. Bäst före huvudmåltid.
Varning Den rekommenderade dagliga intaget får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras väl försluten på en sval och torr plats.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 107g
Produkt-ID (SKU): P42301
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 4260085383832
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg