Life Extension - AMPK Metabolic Activator - 30 vegetarian tabs

522 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 4 timmar och 25 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 8 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Life Extension - AMPK Metabolic Activator - 30 vegetariska tabletter

Uppmuntra din kropp att bränna bukfett med Life Extension AMPK Metabolic Activator

  • Främjar ungdomlig AMPK-aktivitet
  • Hjälper till att bränna lagrat bukfett
  • Stöder hälsosam cellmetabolism
  • Innehåller två potenta botaniska extrakt som utlöser AMPK-aktivitet

Varför välja Life Extension AMPK Metabolic Activator?

Life Extension AMPK Metabolic Activator är utformat för att hjälpa dig att bekämpa oönskat bukfett och främja en hälsosam cellmetabolism. Studier visar att ökad AMPK-aktivitet kan uppmuntra celler att sluta lagra fett och istället börja bränna det för energi. Med tiden kan sjunkande AMPK-nivåer i kroppen leda till ackumulering av bukfett. Genom att tillföra AMPK Metabolic Activator kan du aktivera ungdomlig AMPK-aktivitet och främja fettförbränning, särskilt runt buken.

Främja ungdomlig AMPK-aktivitet för att bekämpa bukfett

AMPK, eller adenosinmonofosfatkinas, är ett enzym som finns i varje cell i din kropp. Det spelar en viktig roll i regleringen av energimetabolismen och har visat sig vara avgörande för att upprätthålla en hälsosam vikt. När AMPK-aktiviteten minskar kan dina celler börja lagra fett istället för att bränna det för energi. Detta kan leda till ökad bukfetma och andra hälsoproblem.

Life Extension AMPK Metabolic Activator innehåller speciellt utvalda ingredienser som kan öka AMPK-aktiviteten i kroppen. Genom att stimulera AMPK-signaleringen kan denna kosttillskott hjälpa till att återuppliva ungdomlig AMPK-aktivitet och främja fettförbränning.

Potenta botaniska extrakt för att utlösa AMPK-aktivitet

AMPK Metabolic Activator från Life Extension innehåller två potenta botaniska extrakt som är kända för att öka AMPK-aktiviteten i kroppen:

  • Gynostemma pentaphyllum: Detta växtextrakt har använts i traditionell kinesisk medicin i århundraden för sina hälsofrämjande egenskaper. Studier har visat att Gynostemma pentaphyllum kan öka AMPK-aktiviteten och främja fettförbränning.
  • Trans-tiliroside: Denna naturliga förening finns i växter som Rhodiola rosea och har visat sig stimulera AMPK-aktiviteten. Trans-tiliroside kan hjälpa till att öka fettförbränningen och förbättra den metaboliska hälsan.

Genom att kombinera dessa potenta botaniska extrakt i AMPK Metabolic Activator kan Life Extension erbjuda en effektiv formel för att främja ungdomlig AMPK-aktivitet och bekämpa bukfett.

Främja hälsosam cellmetabolism med AMPK Metabolic Activator

Förutom att hjälpa till att bränna bukfett främjar AMPK Metabolic Activator också en hälsosam cellmetabolism. När AMPK-aktiviteten är optimal kan cellerna bättre reglera sin energibalans och metabolisera näringsämnen effektivt. Detta kan ha fördelaktiga effekter på viktreglering, blodsockernivåer och cellhälsa.

Studier om AMPK och fettförbränning

Forskning har visat att ökad AMPK-aktivitet kan ha betydande effekter på fettförbränning och viktreglering. En studie publicerad i tidskriften "Cell Metabolism" fann att aktivering av AMPK i muskler ökade fettoxidationen och förbättrade den metabola hälsan hos försöksdjur.

En annan studie genomförd vid Duke University Medical Center visade att AMPK-aktivering stimulerade fettförbränningen och minskade fettinlagringen hos möss som fick en fettrik kost.

Dessa studier och andra liknande forskning visar på den viktiga rollen som AMPK spelar i regleringen av fettmetabolismen och vikthanteringen.

Användning och rekommenderad dosering

För att uppnå de bästa resultaten bör du följa de rekommenderade doseringsanvisningarna för Life Extension AMPK Metabolic Activator. Det rekommenderas att ta en (1) vegetarisk tablett dagligen med eller utan mat.

Varje förpackning innehåller 30 vegetariska tabletter, vilket räcker för en månads förbrukning. För optimala resultat bör kosttillskottet tas regelbundet som en del av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Sammanfattning

Life Extension AMPK Metabolic Activator är ett kraftfullt kosttillskott som kan hjälpa till att främja ungdomlig AMPK-aktivitet, bränna bukfett och stödja hälsosam cellmetabolism. Genom att utlösa AMPK-aktiviteten i kroppen kan detta tillskott hjälpa till att återställa balansen i fettmetabolismen och främja viktreglering.

Med hjälp av två potenta botaniska extrakt, G ynostemma pentaphyllum och Trans-tiliroside, ger Life Extension en unik formel för att maximera AMPK-aktiviteten. Genom att regelbundet använda AMPK Metabolic Activator som en del av din hälsosamma livsstil kan du främja fettförbränning, minska bukfettet och uppnå en bättre metabolisk hälsa.

Uppmuntra din kropp att bränna bukfett och främja hälsosam cellmetabolism med Life Extension AMPK Metabolic Activator!Icke-GMOVegetarian

Produktinformation
Life Extension
0737870220732
3 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Life Extension
Produktnamn: AMPK Metabolic Activator - 30 vegetariska tabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av tabletter. Innehåller extrakt.
Näringsfakta: Portionsstorlek: 1 vegetarisk tablett
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Kalcium (som kalciumkarbonat): 130 mg
Hesperidin [från apelsinextrakt (frukt)]: 500 mg
ActivAMP gynostemmaextrakt (blad): 450 mg
Ingredienser: Hesperidin [från apelsinextrakt (frukt)],
ActivAMP gynostemmaextrakt (blad),
Kalcium (som kalciumkarbonat)
Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa,
Stearinsyra,
Croscarmellosnatriumhydroxipropylcellulosa,
Vattenbaserad filmbeläggning (hypromellos, glycerin, renat vatten),
Kisel, vegetabilisk stearat
Rekommenderad användning: Ta en (1) tablett dagligen, med eller utan mat, eller enligt rekommendation från vårdpersonal.
Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Köp inte om förseglingen är bruten eller skadad. Vid användning av kosttillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för en medicinsk åkomma eller om du är gravid eller ammar. Detta tillskott bör tas i kombination med en hälsosam kost och regelbunden motion. Resultaten kan variera. Förvaras väl försluten på en sval och torr plats.
Enhetstyp: Vegetabiliska tabletter
Nettovikt: 75 g
Produkt-ID (SKU): P33867
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737870220732
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg