• Ny
    Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin

Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin

481 kr
Inkl. moms
Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin är en naturlig multivitamin för både barn och vuxna. Den innehåller viktiga vitaminer och mineraler för immunsystemet, synen, benhälsan och energiproduktionen. Tuggbara och pektin-baserade för bekväm och läcker daglig näring.
Variationer : Cherry Berry - 120 gummy berries

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 7 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin: En naturlig och näringsrik multivitamin för barn och vuxna

Fördelar:

  • Tuggbar och välsmakande multivitamin för åldrar 2+
  • Tillhandahåller viktiga vitaminer och mineraler
  • Inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel
  • Mejerifri, glutenfri och gelatinfri
  • Utmärkelser: Whole Foods Magazines Natural Choice Award

Tuggbart, Pektin-baserat och läckert

Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin är en fantastiskt läcker multivitamin utformad för både barn och vuxna. Denna tuggbara och pektin-baserade multivitamin är speciellt framtagen för att tillgodose näringsbehoven hos personer från 2 års ålder och uppåt. Med en härlig smak är det en fröjd att ta dessa gummibjörnar varje dag.

En källa till viktiga näringsämnen

Denna multivitamin är fylld med viktiga näringsämnen som är avgörande för att främja en hälsosam utveckling och upprätthålla välbefinnande. Varje björn innehåller zink och en blandning av essentiella vitaminer, inklusive vitamin A, B, C, D3 och E. Dessa näringsämnen spelar en viktig roll i kroppens olika funktioner och stöder bland annat immunsystemet, synen, benhälsan och energiproduktionen.

Naturlig och fri från konstgjorda tillsatser

En av de främsta fördelarna med Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin är att den är tillverkad utan användning av konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Denna multivitamin är helt naturlig och innehåller inga onödiga tillsatser som kan vara skadliga för hälsan. Genom att välja en ren och naturlig multivitamin kan du vara säker på att du ger dig själv eller ditt barn en högkvalitativ produkt utan onödiga kemikalier.

Anpassad för speciella kostbehov

Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin är utformad för att vara lämplig för personer med olika kostbehov. Den är mejerifri, glutenfri och gelatinfri, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för personer med allergier, intoleranser eller särskilda kostrestriktioner. Denna multivitamin är också lämplig för vegetarianer och veganer som vill säkerställa att de får tillräckligt med essentiella näringsämnen.

Pristagare av Whole Foods Magazines Natural Choice Award

Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin har vunnit flera utmärkelser och erkännanden, inklusive Whole Foods Magazines Natural Choice Award. Denna prestigefyllda utmärkelse bekräftar produkten som ett pålitligt val inom naturlig hälsa och wellness. Du kan känna dig trygg med att du väljer en multivitamin av hög kvalitet som har blivit erkänd och rekommenderad av experter inom branschen.

Vetenskapligt stödd forskning

Forskning har visat att en balanserad och näringsrik kost spelar en avgörande roll för att upprätthålla god hälsa och välbefinnande. Ibland kan det vara svårt att få i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler från kosten ensam, särskilt för barn som kan vara kräsna eller ha begränsade matpreferenser. Här kommer Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin till undsättning genom att erbjuda ett bekvämt sätt att tillgodose de dagliga näringsbehoven.

Betydelsen av vitaminer och mineraler

Vitaminer och mineraler är mikronäringsämnen som är avgörande för att kroppen ska fungera optimalt. De är involverade i många biokemiska processer och har olika roller i kroppen. Till exempel är vitamin C viktigt för att stärka immunförsvaret och stödja kollagenproduktionen, medan vitamin D3 spelar en central roll i att främja benhälsa och stärka immunsystemet.

Zink är ett annat viktigt näringsämne som hjälper till att stödja immunförsvaret, reglera ämnesomsättningen och främja celltillväxt och utveckling. Vitamin A är viktig för synen och hudens hälsa, medan B-vitaminer är involverade i energiproduktion och hjälper till att bibehålla en sund nervfunktion. Vitamin E är en kraftfull antioxidant som skyddar cellerna mot oxidativ skada.

Forskning om multivitaminer för barn och vuxna

Studier har undersökt effekterna av multivitaminer för barn och vuxna och deras roll i att stödja hälsa och välbefinnande. En systematisk översikt publicerad i Journal of the American College of Nutrition fann att multivitaminer kan bidra till att fylla eventuella näringsluckor och minska risken för näringsbrist hos både barn och vuxna.

En annan studie som publicerades i tidningen Nutrients visade att multivitaminer kan vara särskilt värdefulla för barn med begränsade matpreferenser eller som är kräsna ätare. Att ge barn en multivitamin kan hjälpa till att säkerställa att de får tillräckligt med viktiga näringsämnen för deras tillväxt och utveckling.

Fördelar av tuggbara multivitaminer

För många barn och till och med vuxna kan det vara svårt att svälja piller eller kapslar. Tuggbara multivitaminer erbjuder en bekväm och lätt sätt att konsumera viktiga näringsämnen utan obehag. Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin är speciellt utformad för att vara läckra och tuggbara, vilket gör dem till ett populärt val för både barn och vuxna.

Välj kvalitet och tillförlitlighet

Nordic Naturals är ett välkänt och respekterat varumärke inom hälsotillskott. De är engagerade i att tillverka högkvalitativa produkter som är säkra och effektiva. Nordic Berries Multivitamin är inget undantag. Varje parti av denna multivitamin tillverkas enligt strikta kvalitetsstandarder och testas för renhet och näringsinnehåll för att säkerställa att du får en pålitlig produkt.

När det gäller att välja en multivitamin för dig själv eller ditt barn är det viktigt att prioritera kvalitet och näringsvärde. Nordic Naturals - Nordic Berries Multivitamin erbjuder enastående fördelar med sin tuggbara och pektin-baserade formel, naturliga ingredienser, frihet från konstgjorda tillsatser och läckra smak. Ge dig själv och ditt barn en sund start på dagen med denna näringsrika multivitamin.


GlutenfriIcke-GMO

0768990301261
100 objekt

Särskilda referenser

ean13
0768990301261
Produktinformation
Produktnamn: Nordic Naturals Nordic Berries Multivitamin, Körsbär Bär - 120 gelébär
Näringsfakta: Portionstorlek: 4 Nordic Berries
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering %RI*: Kalorier 120,60 kJ / 30 kcal
Totalt kolhydrater 9 g 3%
Kostfiber 3 g 11%
Totalt socker 5 g
Inkluderar 5 g tillsatt socker 10%
Vitamin A (som betakaroten) RAE 300 µg 33%
Vitamin C (som askorbinsyra) 36 mg 40%
Vitamin D3 (som kolekalciferol) 15 µg 75%
Vitamin E (som d-alfa-tokoferol) 6 mg 40%
Tiamin (som tiaminmononitrat) (Vitamin B1) 0,6 mg 50%
Riboflavin (Vitamin B2) 0,85 mg 65%
Vitamin B6 (som pyridoxin HCl) 0,5 mg 29%
Folsyra DFE 100 µg 25%
Vitamin B12 (som cyanokobalamin) 0,9 µg 38%
Biotin 8 µg 27%
Pantotensyra (som D-kalcium pantotenat) 1 mg 20%
Kolin (som kolinbitartrat) 10 mg 2%
Kalcium (som kalciumcitrat) 15 mg 1%
Jod (som kaliumjodid) 45 µg 30%
Magnesium (som magnesiumcitrat) 2 mg 1%
Zink (som zinkcitrat) 3 mg 27%
Natrium 20 mg 1%
Inositol 10 µg
Procentuella dagliga värden: *Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.
Ingredienser: Vitamin C (som askorbinsyra), Natrium, Kalcium (som kalciumcitrat), Kolin (som kolinbitartrat), Vitamin E (som d-alfa-tokoferol), Zink (som zinkcitrat), Magnesium (som magnesiumcitrat), Pantotensyra (som D-kalcium pantotenat), Riboflavin (Vitamin B2), Tiamin (som tiaminmononitrat) (Vitamin B1), Vitamin B6 (som pyridoxin HCl), Vitamin A (som betakaroten) RAE, Folsyra DFE, Jod (som kaliumjodid), Vitamin D3 (som kolekalciferol), Inositol, Biotin, Vitamin B12 (som cyanokobalamin)
Andra ingredienser: Ekologisk rörsocker, löslig tapiokafiber, renat vatten, pektin, citronsyra, äppelsyra, natriumcitrat, frukt- och grönsaksjuice (färg), och naturlig smak.
Rekommenderad användning: För barn från 2 år och äldre, fyra Nordic Berries dagligen, med mat, eller enligt anvisning från din vårdgivare eller farmaceut. Se till att barnet tuggar varje gelébär ordentligt.
Varningar: Rådfråga din läkare innan du använder denna produkt om du har en känd medicinsk tillstånd eller tar mediciner. Förvaras svalt och torrt, borta från solljus. Använd inte om förseglingen är bruten eller saknas. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Tuggbara gelébär
Nettovikt: 400 g
Produkt-ID (SKU): P32752
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 768990301261

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Holland & Barrett - High Strength Vitamin C
  • Ny

Holland & Barrett - High Strength Vitamin C

184 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Håll din hälsa i toppform med Holland & Barrett High Strength Vitamin C. Stödjer immunförsvaret, främjar energiproduktionen och minskar trötthet. Naturlig växtbaserad källa med tillsats av vilda nypon. Lämplig för vegetarianer och veganer. Ta en tablett dagligen för att dra nytta av dess hälsosamma fördelar.
MHP - Activite Sport - 120 tablets
  • Ny

MHP - Activite Sport - 120 tablets

457 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Maximera prestation och hälsa med MHP Activite Sport! Kraftfullt kosttillskott för energi, muskelreparation och återhämtning. Antioxidanter och ökad blodcirkulation för bättre prestation och muskeluthållighet. Innehåller vitaminer, mineraler och växtextrakt för balans i kroppen. Ta träningen till nästa nivå med Activite Sport!
Nutriversum - Multi Powder - VITA
  • Ny
  • Slut i Lager

Nutriversum - Multi Powder - VITA

248 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Stärk immunsystemet och bekämpa inflammation med Nutriversum - Multi Powder - VITA. 1500 mg vitamin C och MSM ger skydd mot fria radikaler och lindrar smärta. Perfekt för att undvika förkylningar, stödja immunsystemet och påskynda återhämtning efter skador. Prova det och upptäck fördelarna själv!
Olimp - Vita-Min Multiple Sport 40+ - 60 caps
  • Ny

Olimp - Vita-Min Multiple Sport 40+ - 60 caps

246 kr
Tillgänglighet: 2 I lager
Få optimal hälsa och vitalitet med Olimp - Vita-Min Multiple Sport 40+! Speciellt utformad för personer över 40 år, denna multivitaminformel förbättrar träningskapaciteten och ger kompletterande vitaminer och mineraler till kosten. Ge din kropp det stöd den behöver för att vara aktiv och vital!
Natrol - B-Complex Fast Dissolve - 90 tablets
  • Ny

Natrol - B-Complex Fast Dissolve - 90 tablets

200 kr
Tillgänglighet: 6 I lager
Natrol B-Complex Fast Dissolve ger omfattande stöd till kroppens funktioner. Främjar energi, hälsosam metabolism och frisk hud och hår. 100% vegetariskt och enkel att ta. Ge din kropp det stöd den behöver för hälsa och välbefinnande med Natrol B-Complex Fast Dissolve.