Profuel Melatonin - Sleepy Drops 1800X (50Ml)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Profuel Melatonin - Sleepy Drops 1800X (50Ml)

213,00 kr Inkl. moms

190,18 kr Exkl. moms

MELATONIN Sömnen sjunker med omedelbar effekt - somna äntligen snabbt igen
Inga mer problem med att somna! Våra högkvalitativa MELATONIN-droppar förser din kropp med sömnhormonet melatonin - optimalt högdoserat, bioaktivt och 100% veganskt. Som en naturlig sömnhjälp hjälper melatonin till att förkorta tiden det tar för dig att somna, så att du efter en vilsam natt kan börja nästa dag full av energi.

Den lättanvända MELATONIN-sömnen hjälpmedel Droppar har den avgörande fördelen att melatoninet kan tas upp direkt genom munslemhinnan och kan därför utveckla sin effekt särskilt snabbt. MELATONIN dropparna innehåller varken alkohol eller socker och kan därför tas efter att du borstat tänderna utan problem.

  • Omedelbar effekt
  • Snabb biotillgänglighet
  • 0,5 mg melatonin per portion
  • Hjälper även mot jetlag
  • För 900 appar
  • Utan alkohol
  • Sockerfri
  • 100% vegansk

MELATONIN sömndroppar innehåller 0,25 mg bioaktivt melatonin per droppe - med ett rekommenderat intag på 2 droppar strax innan läggdags kroppen alltså försedd med 0,5 mg melatonin. Sömnhormonet melatonin doseras effektivt till 0,5 mg och hjälper till att lindra den subjektiva känslan av jetlag vid resor till exempelvis andra tidszoner. Det är viktigt att du tar minst 0,5 mg melatonin första dagen av ankomsten till din destination och de följande dagarna, alltid strax innan du går och lägger dig, vilket du kan uppnå med 2 droppar MELATONIN.

Rekommenderad tid för intag

- Innan du går och lägger dig

Vår rekommendation
Ta två eller fyra droppar av MELATONIN efter behov innan du går och lägger dig och förse på så sätt din kropp med 0,5 eller 1 mg bioaktivt melatonin. Det är upp till dig om du tar dropparna rena eller utspädda med lite vatten. Det är viktigt att du håller dropparna i munnen en kort stund innan du sväljer, så att melatoninet redan kan tas upp genom munslemhinnan.

Näringstabell

Näringsfaktaper 2 dropparper 4 droppar
Melatonin0,5 mg1mg
ProFuel
1000013
11 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.