• Ny
    Stacker2 Europe - Extreme Energy

Stacker2 Europe - Extreme Energy

427 kr
Inkl. moms
Få extra energi och fokus med Stacker2 Europe - Extreme Energy! Förbättra din atletiska prestation, öka vakenheten vid studier, förbättra konditionen på dansgolvet och öka koncentrationen vid körning. Upplev långvarig energi och välj mellan spännande smaker som Enraged Raspberry, Sinful Citrus, Pounding Punch, Gyrating Grape och Kickin' Classic. Ge dig själv den extra energikicken du behöver och upplev en smakfull och energifylld resa!
Variationer : Sinful Citrus - 12 x 355 ml.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Stacker2 Europe - Extreme Energy: Få extra energi och fokus

Fördelar:

  • Förbättrad atletisk prestation
  • Ökad vakenhet vid studier
  • Bättre kondition på dansgolvet
  • Ökad koncentration vid körning
  • Långvarig energi

Förbättrad atletisk prestation

Stacker2 Europe - Extreme Energy är den perfekta energidrycken för dig som vill förbättra din atletiska prestation. Med sin kraftfulla energikick ger den dig den extra energi och uthållighet du behöver för att nå dina träningsmål. Den hjälper till att öka din styrka, uthållighet och fokus, vilket kan leda till bättre resultat och prestationer inom din idrott. Oavsett om du är en professionell idrottare eller en motionär som vill ta träningen till nästa nivå, kan Stacker2 Europe - Extreme Energy ge dig den extra drivkraften du behöver.

Ökad vakenhet vid studier

Att behålla fokus och koncentration under studier kan vara en utmaning, särskilt under långa och intensiva perioder. Stacker2 Europe - Extreme Energy kan hjälpa till att öka din vakenhet och mentala skärpa, vilket kan förbättra ditt studieengagemang och inlärningsförmåga. Genom att ge dig en energikick utan socker och med distinkta smaker kan den bidra till att hålla dig alert och fokuserad under långa studiepass. Med Stacker2 Europe - Extreme Energy kan du maximera din studietid och få ut det mesta av dina intellektuella ansträngningar.

Bättre kondition på dansgolvet

När du intar dansgolvet vill du vara full av energi och ha uthållighet för att hålla igång hela natten. Stacker2 Europe - Extreme Energy är din perfekta följeslagare för att förbättra din kondition och energinivå när du dansar. Med sina pulserande och aptitretande smaker ger den dig en energikick som håller i timmar. Den sockerfria formulan bidrar till att undvika den oönskade sockerhöjningen som kan följa med andra energidrycker. Ta med dig en burk Stacker2 Europe - Extreme Energy till dansgolvet och upplev en ny nivå av energi och uthållighet.

Ökad koncentration vid körning

Koncentration och vakenhet är avgörande för säkerheten när du kör bil. Stacker2 Europe - Extreme Energy kan hjälpa till att förbättra din koncentration och hålla dig alert under långa körningar. Med sin kraftfulla energikick ger den dig den extra fokus och reaktionsförmåga som behövs för att vara en uppmärksam förare. Den sockerfria formul eringen hjälper till att undvika den energidip som kan följa med sockerhaltiga alternativ. Ta med dig en burk Stacker2 Europe - Extreme Energy på vägen och upplev en ökad koncentration och energi bakom ratten.

Långvarig energi

Stacker2 Europe - Extreme Energy är utformad för att ge dig långvarig energi, så att du kan prestera på topp under längre perioder. Med sin effektiva formulering ger den dig inte bara en snabb energikick utan också en varaktig energireserv. Detta gör den till ett idealiskt val för långa arbetsdagar, träningspass eller när du behöver hålla dig alert och fokuserad under en hel dag. Med Stacker2 Europe - Extreme Energy kan du säkerställa att du har den energi du behöver för att möta dagens utmaningar.

Forskning om energidrycker och prestation

Studier har undersökt effekterna av energidrycker på atletisk prestation och koncentration. En forskningsstudie publicerad i tidskriften "Journal of Strength and Conditioning Research" fann att konsumtionen av en energidryck kan förbättra prestationen under uthållighetsträning och öka tiden till utmattning. Studien visade att energidrycken ökade deltagarnas uthållighet och upplevda energinivåer, vilket kan vara fördelaktigt för idrottare som behöver prestera under längre tidsperioder.

En annan studie publicerad i "Appetite" undersökte effekterna av energidrycker på kognitiva funktioner, inklusive uppmärksamhet och koncentration. Resultaten visade att energidrycker kan förbättra vakenheten och reaktionsförmågan, vilket kan vara till nytta för studenter och yrkesverksamma som behöver vara skarpa och fokuserade under längre perioder av mental ansträngning.

Enraged Raspberry: En fruktig energikick

Enraged Raspberry är en av de läckra smakerna som erbjuds av Stacker2 Europe - Extreme Energy. Den kombinerar den naturliga sötman av hallon med en kraftfull energikick för att ge dig en fruktig och uppfriskande smakupplevelse. Varje klunk av denna energidryck ger dig inte bara den energi du behöver, utan också den underbara smaken av saftiga hallon. Upplev den fruktiga energikicken med Enraged Raspberry!

Sinful Citrus: En citrusexplosion

Sinful Citrus är en annan spännande smakvariant av Stacker2 Europe - Extreme Energy. Denna citrusexplosion kombinerar den fräscha smaken av citron och lime med den kraftfulla energikicken. Varje klunk av Sinful Citrus ger dig inte bara en uppfriskande smak, utan också den extra energi som behövs för att hålla dig igång. Ta en smakresa med Sin ful Citrus och upplev den sprudlande citrusglädjen.

Pounding Punch: En smakexplosion

Pounding Punch är en smakexplosion för dina smaklökar. Denna spännande smakvariant av Stacker2 Europe - Extreme Energy kombinerar olika fruktiga smaker för att skapa en unik och aptitretande smakupplevelse. Varje klunk av Pounding Punch tar dig med på en resa av fruktiga smaker och ger dig samtidigt den extra energin för att hålla dig på topp. Upplev smakexplosionen med Pounding Punch och njut av en energikick utöver det vanliga.

Gyrating Grape: En druvig energikick

Om du älskar druvsmaken kommer Gyrating Grape att bli din favorit. Denna smakvariant av Stacker2 Europe - Extreme Energy kombinerar den intensiva smaken av druvor med den kraftfulla energikicken. Varje klunk av Gyrating Grape ger dig den druviga njutningen samtidigt som den ger dig den extra energi du behöver. Låt din smaklökarna dansa med glädje med Gyrating Grape.

Kickin' Classic: Den tidlösa energikicken

För de som föredrar en klassisk smak är Kickin' Classic det perfekta valet. Denna tidlösa smakvariant av Stacker2 Europe - Extreme Energy ger dig den autentiska energikicken utan att kompromissa med smaken. Varje klunk av Kickin' Classic ger dig den uppskattade energikicken samtidigt som den bevarar den klassiska och bekanta smaken. Njut av en tidlös energikick med Kickin' Classic.

Stacker2 Europe - Extreme Energy ger dig inte bara en kraftfull energikick utan också en rad spännande smakalternativ att välja mellan. Oavsett om du föredrar fruktiga, citrussmakande eller klassiska alternativ finns det en smak som passar din smakpalett.

Forskning om smakpreferenser

Smakpreferenser är individuella och kan påverkas av olika faktorer. En studie publicerad i "Chemical Senses" undersökte sambandet mellan personlighet och smakpreferenser. Resultaten visade att vissa personlighetstyper hade en starkare preferens för vissa smaker än andra. Detta innebär att smakpreferenser kan vara subjektiva och variera från person till person.

En annan studie publicerad i "Food Quality and Preference" fann att smakpreferenser kan påverkas av tidigare erfarenheter och associationer. Vissa smaker kan väcka positiva känslor och minnen, vilket kan göra dem mer föredragna av vissa individer.

Sammanfattning

Stacker2 Europe - Extreme Energy är den ultimata energidrycken för dig som söker extra energi och fokus. Med sina sockerfria smakvarianter och kraftfulla energikickar är den perfekt för att förbättra din atletiska prestation, öka din vakenhet vid studier, förbättra din kondition på dansgolvet och öka din koncentration vid körning. Varje smakvariant, inklusive Enraged Raspberry, Sinful Citrus, Pounding Punch, Gyrating Grape och Kickin' Classic, erbjuder en unik smakupplevelse som kompletterar den kraftfulla energikicken.

Forskning har visat att energidrycker kan förbättra atletisk prestation och koncentration. Smakpreferenser kan vara individuella och påverkas av olika faktorer, inklusive personlighet och tidigare erfarenheter. Med Stacker2 Europe - Extreme Energy kan du få en långvarig energireserv och uppleva en ny nivå av energi och fokus.

Ge dig själv den extra energikicken du behöver med Stacker2 Europe - Extreme Energy och upplev en smakfull och energifylld resa!

0878114020487
0 objekt

Särskilda referenser

ean13
0878114020487
Produktinformation
Tillverkarens namn: Stacker2 Europe
Produktnamn: Extreme Energy, Enraged Raspberry - 12 x 355 ml.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Burk (355 ml)
Portioner per förpackning: 12
Mängd per servering: 0 kJ/ 0 kcal
Ingredienser: Koffein, Vitamin B3 (som Niacinamid), Vitamin B5 (som d-kalcium pantotenat), Vitamin B6 (som Pyridoxinhydroklorid), Vitamin B12 (som cyanokobalamin)
Andra ingredienser: filtrerat kolsyrat vatten, aromkomponent (E330 citronsyra, E331 natriumcitrat), arom, glukuronolakton, taurin, koffein (105 mg). konserveringsmedel (E202 kaliumsorbat, natriumbensoat), sötningsmedel (sukralos), vitamin b3 (32 mg, som niacinamid, RI 200%), inositol, vitamin b5 (10 mg, som d-kalcium pantotenat, RI 167%), vitamin b6 (3,4 mg, som pyridoxinhydroklorid, RI 242%), färgämne (*), vitamin b12 (4,8 mcg, som cyanokobalamin, RI 192%).
Rekommenderad användning: 1 burk före fysisk aktivitet.
Varning Högt koffeininnnehåll. Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad kost. Denna produkt ska användas i kombination med en sund kost och träningsprogram för bästa resultat. Förvara på en sval och torr plats och håll utom räckhåll för barn. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Använd inte om du är gravid eller ammar. Rådgör med en expert om du också använder andra kosttillskott och stimulantia (som koffein). Använd inte om du har hjärt- eller kärlsjukdom, högt blodtryck, diabetes, glaukom, sköldkörtel-, njur- eller prostataproblem. Överskrid aldrig den rekommenderade dosen.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 4500g
Produkt-ID (SKU): P43653
Ursprungsland: NL
Produkt EAN: 878114020463
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Swanson - Century Formula Multivitamin without Iron - 130
  • Ny

Swanson - Century Formula Multivitamin without...

199 kr
Tillgänglighet: 5 I lager
Swanson Century Formula Multivitamin utan järn är ett komplett näringstillskott med 15 viktiga vitaminer och mineraler, inklusive hela B-komplexet. Bekväma tabletter gör det enkelt att ta varje dag. Stödjer immunsystemet, ger energi och vitalitet. Ta hand om din hälsa med Swanson Century Formula Multivitamin utan järn!
Applied Nutrition - ABE Energy + Performance Cans
  • Ny

Applied Nutrition - ABE Energy + Performance Cans

314 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Applied Nutrition - ABE Energy + Performance Cans ger dig ökad energi och förbättrad prestation. Med högt koffein- och taurininnehåll ger den en snabb och hållbar energiboost. Berikad med B-vitaminer för att minska trötthet och utmattning. Halal-certifierad. Perfekt för att ta träningen till nästa nivå!
Skull Labs - Brain Reaper Shot
  • Ny

Skull Labs - Brain Reaper Shot

28 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Skull Labs - Brain Reaper Shot är en pre-träningsprodukt som ger ökad uthållighet, minskad trötthet, förbättrad kognitiv funktion och stöd för muskeluppbyggnad. Innehåller växtextrakt med värdefulla aktiva komponenter. Perfekt för både nybörjare och erfarna idrottare inom styrke- och uthållighetsidrotter.