GlycerGrow 2, Unflavored - 234 grams

403,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

- Intracellulär tillförsel av näringsämnen/elektrolyt,
- Cellvolymisering,
- Vaskularitet,
- Tillväxt,
- Återhämtning,
- Intensitet,
- Förbättra termoreglering och uthållighet.

GlycerGrow 2 är en enkel och effektiv cellvolymgivare. GlycerGrow 2 kombinerar en egenutvecklad och synergistisk blandning av ingredienser av farmaceutisk kvalitet för att öka cellvolymen, underlätta de osmotiska effekterna av kreatin och förstärka de naturliga anabola svaren vid tyngdlyftning. I kombination med en kost med hög proteinhalt/måttlig kolhydrat och ett gediget träningsprotokoll, hjälper denna produkt till att ge användaren ökade ökningar i storlek, styrka och vaskuläritet.

Under en nedskärningsfas (kaloriunderskott/fettförlust), GlycerGrow 2 kan staplas med Red Acid Reborn och Green MAGnitude för att hålla träningsintensiteten hög. GlycerGrow 2 kan också hjälpa till att minimera kramper. Som en extra bonus verkar GlycerGrow 2 ha liten inverkan på insulin- och blodsockernivåer.

Under en bulkfas (kaloriöverskott) kan GlycerGrow 2 staplas med Green MAGnitude och White Flood för extrema pumpar och för att optimera dina lean-vinster. GlycerGrow 2 kan också förbättra ditt protokoll för extrema stretching.

Under en kroppsbyggande eller träningsrelaterad tävlingsförberedelsefas kan GlycerGrow 2 användas för att förbättra vaskulariteten samt bibehålla både träningsintensitet och elektrolytbalans, vilket kan hjälpa nå den muskelhårdhet, fyllighet och densitet som krävs för att vinna.

Under uthållighetsträning kan GlycerGrow 2 hjälpa till att förbättra hydrering och uthållighet.

Under styrkelyftande träning kan GlycerGrow 2 förbättra explosiviteten , återhämtning och konditionering, vilket hjälper till att undvika symtomen på överträning.

VILKEN SLAG AV GLYCEROL FINNS I GLYCERGROW 2
GlycerGrow 2 använder den senaste formen av glycerol som ger minst 65 % koncentrationer av glycerol jämfört med den äldre formen av glycerol som kallas glycerolmonostearat som var en mycket mindre koncentration. Detta innebär att du får mycket mer glycerol per gram GlycerGrow 2 som du tar än vad originalversionen hade. Eftersom dosen nu är mindre så är flaskan och priset det också.

VAD KOMMER GLYCERGROW 2 GÖRA FÖR MIG?
Att ta glycerol i tilläggsform förbättrar snabbt hydreringen och absorptionen av andra kosttillskott som tas med det . Slutresultatet är snabbare tillförsel av näringsämnen när och där du behöver dem som mest och den förlängda "pumpeffekten" under dina träningspass.

VARFÖR FINNS DET KALORIER OCH KOLHYDRATER I GLYCERGROW 2?
Glycerol är en kolhydrat och har därför kalorier, om än relativt få.


Produktinformation
Controlled Labs
P24249
10 objekt
Recensioner(0)

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Du recenserar “GlycerGrow 2, Unflavored - 234 grams”


.png .jpg .gif

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg