Elite Sport Essentials - 28 days supply

296,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning
Tre viktiga tillskott i en förpackning
Bekväm dagliga tårremsor
Behändig kalenderförpackning
Utvecklad med ledande sportnutritionister
Informed Sport ackrediterad

Denna produkt har förbättrats På Healthspan är vi ständigt strävar efter att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet, och ibland innebär det att vi måste göra ändringar i dina kosttillskott. Omega 3-kapseln i Sports Essentials har nu ökade nivåer av 850mg totala omega 3-fettsyror (tidigare 600mg) och ger nu 230mg DHA och 520mg EPA per kapsel.

Vad är Sport Essentials?
Sport Essentials innehåller en högstyrka omega 3 som ger höga halter av de nyttiga fettsyrorna DHA och EPA, ett fullspektrum multivitamin och en probiotika packad med 20 miljarder "vänliga" levande bakterier, allt i praktiska dagliga tårremsor för bekvämlighet.

Vem är detta till för?
För professionella eller tävlande idrottare som tror att bra kost leder till optimal prestation.

Varför är vår bättre?
Sport Essentials innehåller tre högkvalitativa näringstillskott som rekommenderas av experter för alla idrottare på en daglig basis för att ge en grund för bra näring. Vår omega 3 kapsel innehåller hållbart framställd fiskolja som är högdestillerad för oöverträffad renhet. Vårt fullspektrum AZ multivitamin innehåller en lång lista av nyttiga vitaminer och näringsämnen för att fylla eventuella luckor i din kost och skydda mot brister. Slutligen innehåller den probiotiska kapseln fem väl undersökta bakteriestammar som har valts ut speciellt av vår expertpanel. Batchtestad och i praktisk kalenderförpackning är Sports Essentials idealiska för alla gymväskor.

Ett sortiment du kan lita på
Denna produkt har genomgått rigorösa tester av LGC:s världsklassiga sportantidopningslaboratorium, Sport och Specialized Analytical Services, för ett brett utbud av substanser som är förbjudna av World Anti-Doping Agency (WADA) för att ge högsta möjliga garantinivå för idrottare.

Produktinformation
Healthspan
P42378
3 objekt
Recensioner(0)

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Du recenserar “Elite Sport Essentials - 28 days supply”


.png .jpg .gif

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg