• Ny
    SmartShake - Shaker Lite Series

SmartShake - Shaker Lite Series

178 kr
Inkl. moms
SmartShake - Shaker Lite Series är den ultimata shakerflaskan för dig som värdesätter kvalitet, funktion och bekvämlighet. Med extra stor kapacitet, smarta funktioner och enkel rengöring är den perfekt för att blanda och bära dina favoritdrycker och kosttillskott.
Variationer : Cotton Pink - 1000 ml.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

SmartShake - Shaker Lite Series: En Perfekt Partner för Dina Hälsosamma Drycker

Fördelar:

  • Extra stor kapacitet för att tillfredsställa dina behov
  • Hög kvalitet och pålitlig design
  • Lätt och bekväm att använda
  • Funktionell och mångsidig
  • Enkel att rengöra och hålla ren

Extra stor kapacitet för att tillfredsställa dina behov

SmartShake - Shaker Lite Series erbjuder en generös kapacitet som gör att du kan blanda och njuta av dina hälsodrycker utan att behöva oroa dig för begränsad volym. Med denna shakerflaska kan du enkelt blanda stora portioner av proteinshakes, smoothies eller andra drycker som kräver extra utrymme. Du kan vara säker på att du har tillräckligt med dryck för att hålla dig hydratiserad och nöjd under hela dagen.

Hög kvalitet och pålitlig design

SmartShake - Shaker Lite Series är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och långvarig användning. Flaskan är tillverkad av BPA-fri plast, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för skadliga kemikalier som kan läcka in i din dryck. Den robusta konstruktionen säkerställer också att flaskan inte spricker eller läcker, vilket ger dig sinnesro när du blandar och förvarar dina drycker.

Lätt och bekväm att använda

SmartShake - Shaker Lite Series är utformad med fokus på användarvänlighet. Den har en ergonomisk design som passar perfekt i din hand, vilket gör att du kan blanda och dricka dina drycker med lätthet. Den avtagbara gummikåpan runt locket ger extra grepp och förhindrar att locket öppnas oavsiktligt. Dessutom har flaskan en smart lösning med två förvaringsbehållare som låter dig ta med dig dina kosttillskott eller snacks separat, så att du kan blanda dem när det är dags att konsumera dem.

Funktionell och mångsidig

SmartShake - Shaker Lite Series är inte bara en vanlig shakerflaska. Den har flera smarta funktioner som gör den mångsidig och anpassningsbar efter dina behov. Förutom de två förvaringsbehållarna kan du också använda den medföljande nätinsatsen för att blanda dina drycker utan klumpar eller pulverrester. Du kan enkelt ta bort nätinsatsen när du inte behöver den. Flaskan är också kompatibel med mikrovågsugn, frys och diskmaskin, vilket gör den otroligt praktisk och användarvänlig.

Enkel att rengöra och hålla ren

SmartShake - Shaker Lite Series är utformad med tanke på enkel rengöring och underhåll. Alla delar kan enkelt skruvas isär, vilket gör det enkelt att komma åt varje hörn och vrå för att rengöra dem noggrant. Du kan också placera flaskan i diskmaskinen för en ännu mer bekväm rengöringsprocess. Detta garanterar att din shakerflaska alltid är ren och fri från bakterier eller dåliga lukter, vilket är avgörande för att bevara din hälsa och njutning av dina drycker.

Hur man använder SmartShake - Shaker Lite Series

Det är enkelt att använda SmartShake - Shaker Lite Series för att blanda dina favoritdrycker. Följ bara dessa enkla steg:

  1. Ta bort locket genom att skruva av det från flaskan.
  2. Ta bort nätinsatsen och häll i dina ingredienser i flaskan. Det kan vara proteinpulver, frukt, grönsaker, yoghurt eller vad du föredrar.
  3. Sätt tillbaka nätinsatsen för att undvika klumpar och pulverrester i din dryck.
  4. Skruva på locket igen och se till att det är ordentligt stängt.
  5. Skaka flaskan ordentligt för att blanda ingredienserna jämnt.
  6. Om du vill ta med dig kosttillskott eller snacks, fyll bara de separata förvaringsbehållarna och skruva fast dem på botten av flaskan.
  7. Njut av din välsmakande och näringsrika dryck när som helst och var som helst!

Framtidens Shakerflaska är Här

SmartShake - Shaker Lite Series är den ultimata shakerflaskan för alla som värdesätter kvalitet, funktion och bekvämlighet. Med dess extra stora kapacitet och smarta funktioner är den perfekt för att blanda och bära dina favoritdrycker och kosttillskott. Oavsett om du är en atlet, fitnessentusiast eller bara försöker leva en hälsosam livsstil, kommer SmartShake - Shaker Lite Series att vara din pålitliga följes lagare för att hålla dig hydratiserad och näringsmässigt nöjd.

7350057185865
100 objekt

Särskilda referenser

ean13
7350057185865
Produktinformation
Tillverkarens namn:SmartShake
Produktnamn:Shaker Lite Series, Deep Rose - 1000 ml.
Näringsfakta: Portionstorlek:
Portioner per förpackning: 1
Enhetstyp:Other
Nettovikt:160g
Produkt-ID (SKU):P45113
Observera:Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland:GB
Produkt EAN:7350057185841

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

SmartShake - Reforce Stainless Steel - DC Comics
  • Ny

SmartShake - Reforce Stainless Steel - DC Comics

284 kr
Tillgänglighet: 104 I lager
SmartShake - Reforce Stainless Steel är den ultimata shakern för hälsomedvetna individer och DC Comics-fans. Hållbar och hygienisk design, läckagesäker och tyst blandning, enkel rengöring. Officiellt licensierad av DC Comics med snygg metallisk finish. En perfekt följeslagare för en hälsosam livsstil.