KIKI Health - Cordyceps Extract Organic, 400mg - 60 vcaps

299 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 4 timmar och 16 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

KIKI Health - Cordyceps Extract Organic, 400mg - 60 vcaps

Fördelar:

  • Ökad energi och uthållighet
  • Stödjer immunsystemet
  • Förbättrad syreupptagningsförmåga
  • Antioxidantegenskaper
  • Naturlig hälsoboost

Ökad energi och uthållighet

KIKI Health Cordyceps Extract Organic är ett kraftfullt tillskott som kan hjälpa till att öka energinivåerna och förbättra uthålligheten. Cordyceps militaris, svampen som används i detta extrakt, har traditionellt använts inom kinesisk medicin för att öka vitaliteten och energin hos individer. Genom att ta detta tillskott kan du uppleva en naturlig ökning av din energinivå, vilket kan vara särskilt fördelaktigt under perioder av fysisk ansträngning eller trötthet.

Stödjer immunsystemet

En starkt fungerande immunsystem spelar en avgörande roll för att bibehålla god hälsa och motstå sjukdomar. KIKI Health Cordyceps Extract Organic innehåller betydande mängder beta-glukaner, som är kända för sina immunmodulerande egenskaper. Genom att stödja och stärka immunsystemet kan detta extrakt hjälpa till att skydda kroppen mot angrepp av skadliga mikroorganismer och främja övergripande hälsa och välbefinnande.

Förbättrad syreupptagningsförmåga

För idrottare och fitnessentusiaster kan en förbättrad syreupptagningsförmåga vara avgörande för att nå toppresultat och prestationer. Cordyceps militaris-extraktet i KIKI Health Cordyceps Extract Organic har visat sig kunna öka syreupptagningsförmågan och förbättra syretillförseln till musklerna. Genom att öka syreleveransen kan detta tillskott bidra till att förbättra uthållighet, minska trötthet och främja snabbare återhämtning efter träning.

Antioxidantegenskaper

Antioxidanter spelar en viktig roll för att bekämpa oxidativ stress och skydda kroppens celler mot skador orsakade av fria radikaler. KIKI Health Cordyceps Extract Organic är rikt på naturliga antioxidanter, inklusive triterpener, steroler och polyfenoler. Dessa antioxidanter kan bidra till att neutralisera fria radikaler och minska oxidativ stress, vilket kan främja en friskare kropp och skydda mot åldrande och sjukdomar.

Naturlig hälsoboost

KIKI Health Cordyceps Extract Organic är tillverkat av ekologiskt odlade Cordyceps militaris-svampar, som är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och renhet. Svamparna odlas på veganskt underlag för att säkerställa maximal koncentration av näringsämnen. Extraktet är standardiserat till 50% polysackarider och innehåller inga fyllmedel, tillsatser eller andra onödiga ämnen. Genom att välja detta naturliga tillskott kan du ge din kropp en hälsoboost med högkvalitativa näringsämnen utan onödiga tillsatser.

Forskning om Cordyceps

Forskning har visat på flera hälsofördelar med Cordyceps militaris-extrakt. En studie publicerad i Journal of Alternative and Complementary Medicine fann att Cordyceps-extrakt kunde förbättra syreupptagningsförmågan och minska trötthet hos äldre vuxna. En annan studie i tidskriften Biological and Pharmaceutical Bulletin visade att Cordyceps-extrakt hade potenta antioxidativa egenskaper och kunde skydda celler mot skador orsakade av oxidativ stress. Vidare forskning behövs för att ytterligare utforska de potentiella hälsofördelarna med Cordyceps, men befintliga studier ger lovande resultat.

Varför välja KIKI Health Cordyceps Extract Organic?

KIKI Health Cordyceps Extract Organic erbjuder en rad fördelar för din hälsa och välbefinnande. Här är några skäl att välja detta produkt:

  • Ekologiskt odlat: Svamparna som används i detta extrakt är ekologiskt odlade för att säkerställa högsta kvalitet och renhet.
  • Hög koncentration av näringsämnen: Extraktet är standardiserat till 50% polysackarider och innehåller betydande mängder triterpener, steroler och polyfenoler för maximala hälsofördelar.
  • Inga tillsatser eller fyllmedel: KIKI Health Cordyceps Extract Organic är fritt från onödiga tillsatser, fyllmedel, stärkelse eller spannmål. Du får 100% rent svampextrakt.
  • Veganvänligt: Produkten är lämplig för både vegetarianer och veganer.

Sammanfattningsvis kan KIKI Health Cordyceps Extract Organic vara ett värdefullt tillskott för att öka energinivåerna, stärka immunsystemet, förbättra syreupptagningsförmågan, agera som en antioxidant och främja övergripande hälsa och välbefinnande. Genom att välja detta ekologiska tillskott kan du ge din kropp en naturlig hälsoboost med högkvalitativa näringsämnen.

Eco/BioGlutenfriVeganVegetarian

Produktinformation
KIKI Health
5060018513560
4 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: KIKI Health
Produktnamn: Cordyceps Extract Organic, 400mg - 60 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller extrakt
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 vcaps
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: 400 mg
Ingredienser: 100% Ekologisk Cordyceps (Cordyceps militaris) Svampextrakt från fruktkroppar
Andra ingredienser: Skalkapsel: Hypromellos. Botanisk information: Beta-glukanrika polysackarider 50%.
Rekommenderad användning: Ta 2 - 4 kapslar dagligen med måltider enligt individuella behov.
Varning Naturligt fri från gluten och vete. INGA KONSTGJORDA FÄRGER, KONSERVERINGSMEDEL, SÖTNINGSMEDEL ELLER FYLLNADSMEDEL. Vi rekommenderar inte för gravida eller ammande mödrar om inte ordinerat av din läkare. Förvaras svalt, torrt och skyddat från direkt solljus. Kylning krävs inte. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 160g
Produkt-ID (SKU): P37112
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5060018513560
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg