Applied Nutrition - Digestive Enzyme - 60 caps

296 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 27 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Applied Nutrition - Digestive Enzyme - 60 caps: Optimal matsmältning och näringsupptag

Fördelar:

  • Hjälper till att bryta ner laktos och underlätta matsmältningen av mejeriprodukter
  • Förbättrar matsmältningen av protein och främjar muskelåterhämtning
  • Underlättar nedbrytningen av kolhydrater och främjar effektiv energiomsättning
  • Hjälper till att bryta ner fetter och förbättrar fettupptaget
  • Minskar obehag och gasbildning för en bekvämare matsmältning

Laktas - Förbättrar matsmältningen av mejeriprodukter

Laktas är ett enzym som används för att bryta ner laktos, mjölksockret som finns i mejeriprodukter. Många människor har svårt att smälta laktos på grund av brist på det naturliga enzymet laktas. Detta kan leda till obehagliga symtom som uppblåsthet, gasbildning och diarré efter att ha ätit mejeriprodukter. Genom att tillföra laktasenzymet kan Applied Nutrition Digestive Enzyme underlätta nedbrytningen av laktos och förbättra matsmältningen av mejeriprodukter. Det gör det möjligt för laktosintoleranta personer att njuta av mejeriprodukter utan obehagliga symtom.

Proteas - Främjar muskelåterhämtning

Proteas är ett enzym som hjälper till att bryta ner protein i kroppen. Det spelar en viktig roll i nedbrytningen av protein från kosten och även i återhämtningen av muskler efter träning. Genom att stödja matsmältningen av protein kan Applied Nutrition Digestive Enzyme med proteas bidra till att förbättra muskelåterhämtningen och främja muskeltillväxt. Detta gör produkten särskilt fördelaktig för personer som är aktiva och tränar regelbundet.

Amylas - Främjar effektiv energiomsättning

Amylas är ett enzym som hjälper till att bryta ner kolhydrater i kroppen. Det är ansvarigt för att bryta ner stärkelse och andra kolhydrater till mindre sockermolekyler, vilket gör dem lättare att absorbera och använda som energikälla. Genom att underlätta nedbrytningen av kolhydrater kan Applied Nutrition Digestive Enzyme med amylas främja en effektiv energiomsättning och ge ökad energi. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer som behöver extra stöd för att hantera en kolhydratrik kost eller som vill optimera sin prestation och energinivåer.

ZyMate Max - Multienzymkomplex för omfattande matsmältning

ZyMate Max är en expertformulerad blandning av olika naturligt förekommande matsmältningsenzymer. Detta multienzymkomplex innehåller alfaamylas, glukoamylas, laktas, neutralt proteas, surt proteas, lipas, cellulasa, bromelain, papain och alfa-galaktosidas. Denna omfattande blandning av enzymer är utformad för att underlätta matsmältningen av kolhydrater, laktos, proteiner, fetter och cellulosa. Genom att ta ZyMate Max kan du hjälpa till att optimera din matsmältning och främja en bättre näringsupptagning. Detta kan bidra till att förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande.

Viktiga fördelar:

  • Expertformulerad blandning av naturligt förekommande matsmältningsenzymer
  • Inkluderar amylas, bromelain, laktas, lipas och proteas för omfattande matsmältning
  • Hjälper till att bryta ner kolhydrater, laktos, proteiner och fetter för optimal näringsupptagning
  • Vegan- och vegetariskvänlig produkt
  • Halalcertifierad produkt som uppfyller halalstandarder

Forskning om matsmältningsenzymer och deras fördelar

Forskning har visat att tillskott av matsmältningsenzymer kan vara fördelaktiga för personer med matsmältningsproblem eller svårigheter att smälta vissa näringsämnen. En studie publicerad i Journal of Clinical Gastroenterology fann att tillskott av laktasenzym förbättrade symtomen hos personer med laktosintolerans och gjorde det möjligt för dem att konsumera mejeriprodukter utan obehagliga biverkningar.

En annan studie publicerad i The American Journal of Gastroenterology visade att tillskott av pankreasenzymer, inklusive proteas och amylas, förbättrade matsmältningen och minskade symtomen hos personer med kronisk pankreatit. Pankreasenzymer hjälper till att kompensera för brist på naturliga enzymer som produceras av bukspottkörteln och kan underlätta matsmältningen av fett, protein och kolhydrater.

Vidare forskning behövs för att undersöka de specifika fördelarna med olika matsmältningsenzymer och deras effekt på olika matsmältningsproblem. Men det finns tillräckligt med bevis för att stödja användningen av matsmältningsenzymer som ett komplement för att förbättra matsmältningen och näringsupptaget hos personer som har svårt att smälta vissa näringsämnen eller upplever matsmäl tningsbesvär.

Optimera din matsmältning med Applied Nutrition Digestive Enzyme

Om du upplever matsmältningsproblem som uppblåsthet, gasbildning, obehag eller svårigheter att smälta vissa näringsämnen kan Applied Nutrition Digestive Enzyme vara en gynnsam tillskott för dig. Den expertformulerade blandningen av naturligt förekommande matsmältningsenzymer, inklusive laktas, proteas, amylas och andra, kan hjälpa till att underlätta nedbrytningen av laktos, proteiner, kolhydrater och fetter. Detta kan förbättra din matsmältning, minska obehag och gasbildning samt främja en bättre näringsupptagning.

Med Applied Nutrition Digestive Enzyme kan du få fördelarna med en mångsidig och omfattande blandning av matsmältningsenzymer i bekväma kapslar. Produkten är vegan- och vegetariskvänlig samt halalcertifierad, vilket gör den lämplig för olika kostpreferenser och behov. Optimera din matsmältning och främja en bättre hälsa med Applied Nutrition Digestive Enzyme - ett pålitligt tillskott för optimal matsmältning och näringsupptag.

VeganVegetarian

Produktinformation
Applied Nutrition
P43005
100 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Applied Nutrition
Produktnamn: Digestive Enzyme - 60 kapslar
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Alpha Amylase: 6000 DU
Protease (4.5): 10000 HUT
Protease (3.0): 10 SAPU
Lipase: 350 FIP
Glucoamylase: 15 AGU
Papain: 50000 PU
Bromelain: 200000 PU
Lactase: 500 ALU
Cellulase: 500 CU
Alpha Galactosidase: 40 GalU
Ingredienser: Bromelain, Papain, Protease (4.5), Alpha Amylase, Lactase, Cellulase, Lipase, Alpha Galactosidase, Glucoamylase, Protease (3.0)
Andra ingredienser: (Zymate Max Multi-Enzyme Complex) Maltodextrin Powder, Alpha Amylase (Ursprung: Aspergillus Oryzae), Protease (4.5) (Ursprung: Bacillus Licheniformis, Protease (3.0) (Ursprung: Aspergillus Oryzae), Lipase (Ursprung: Aspergillus Oryzae), Glucoamylase (Ursprung: Aspergillus Niger), Papain (Ursprung: Latex av Carica Papaya L), Bromelain (Ursprung: Stjälk av Ananas Comosus L.), Lactase (Ursprung: Aspergillus Oryzae), Cellulase (Ursprung: Trichoderma Reesei), Alpha Galactosidase (Ursprung: Aspergillus Niger), Kapselskal (HPMC), Fyllnadsmedel: Mikrokristallin cellulosa, Magnesiumstearat, Kiseloxid.
Rekommenderad användning: Ta 1-2 portioner dagligen med vatten.
Varning Kontakta en kvalificerad hälsoexpert innan du använder denna produkt om du är under 18 år, gravid eller ammar, eller om du har någon känd eller misstänkt medicinsk åkomma och/eller tar något receptbelagt eller OTC-läkemedel. Använd ej som substitut för en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara denna produkt svalt och torrt, utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade användningen.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 70g
Produkt-ID (SKU): P43005
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5056555200094
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg