Kaged Muscle - C-HCL Creatine HCL

475 kr 634 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Capsules - 75 vcaps
  • Lemon Lime - 76g
  • Unflavored - 56g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 37 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Patenterade Creatine HCl-fördelar
Kan hjälpa till att undvika gastrointestinala problem som ibland förknippas med kreatin
Ingen vattenretention
Ingen laddningsfas
Koncentrerad kräver endast mikrodosering
Löslighet
Vireo Systems ursprungligen syntetiserade kreatin-HCl 2003, och efter år av omfattande tester gjordes det kommersiellt tillgängligt 2007. Fördelarna med kreatin-HCl inkluderar bättre löslighet, biotillgänglighet, ökat plasmaupptag och INGEN uppblåsthet eller kramper. Du kan ta en liten mikrodos kreatin HCl jämfört med att ta en massiv dos på 3-5 gram kreatinmonohydrat. Buzzen kring Creatine HCl spred sig snabbt över hela kroppsbyggar- och idrottssamhällena.

Snabbspolning framåt till 2015 – åtta år efter att Creatine HCl introducerades till idrottsnäringen. Det är nu det föredragna kreatinvalet för elitidrottare och kroppsbyggare.

MED FRAMGÅNG KOMMER COPYCATS
Eftersom Creatine HCl snabbt och med rätta tog marknadsandelar har många copycat-versioner kommit ut på marknaden. Flera företag började sälja billiga, lågkvalitativa generiska kreatin-HCl. Dessa företag använder lånad vetenskap för att stödja en produkt som är generisk och inte backas upp av studier eller patent. Faktum är att flera satser av generisk kreatin HCl som testades innehöll föroreningar.

Det bästa varumärket, den ursprungliga distributören av patenterad kreatin HCl, var mitt föredragna val tills nyligen. Jag märkte att något var annorlunda och upptäckte till slut att de hade bytt från den patenterade formen av Creatine HCl till ett generiskt material. Inom några dagar min R & D-teamet var i kontakt med patentinnehavaren för Creatine HCl. Vi träffades för att diskutera försäljning av REAL DEAL-patenterade material med ett varumärke som bygger på etik, inte vinst – KAGED MUSCLE.Ingrediensförteckning
Kaged Muscle
C-HCl Kreatin HCl, Kapslar - 75 vcaps
Kosttillskott i kapselform, innehållande kreatinhydroklorid

Näringsfakta
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per behållare: 75

 

Mängd per portion / %RI*

Kreatinhydroklorid (patenterad C-HCI)

750 mg

 

*Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.

Ingredienser: Kreatinhydroklorid (patenterad C-HCI)

Övriga ingredienser: Vetabilisk cellulosa (kapsel). Bearbetas i en anläggning som också kan bearbeta ingredienser som innehåller mjölk, ägg, sojaböna, skaldjur, fisk, träd nötter och jordnötter.

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta 30-60 minuter före träning med cirka 4-6 oz. av vatten. Patenterad kreatin HCI kan tas på fastande mage, med mat eller blandas med dina favoritprodukter från KAGED MUSCLE. På träningsdagar konsumerar du 1 portion per 100 pund kroppsvikt. För ökad intensitet träningsdagar, konsumera 1-2 portioner per 100 pund kroppsvikt. Efter träning och dagar utan träning, konsumera 1 portion per 100 pund kroppsvikt för att hjälpa till med muskelåterhämtning.

Varning: Inte avsedd att användas av personer under 18 år. Rådfråga en läkare eller vårdgivare innan du använder något kosttillskott eller påbörjar något träningsprogram. Rådgör med en läkare före användning om du har eller misstänker att du har något medicinskt tillstånd och/eller tar någon receptbelagd/OTC-medicin. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Upprätthåll adekvat hydrering vid användning. Exponering för fukt och fukt kan orsaka klumpar men kommer inte att påverka produkten. Använd inte om förseglingen under locket är bruten. FÖRVARA UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. ANVÄND INTE OM DU ÄR GRAVID ELLER AMMAR. Förvara på en kall och torr plats.

Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 100g
Produkt EAN: 614458999795
Produkt-ID (SKU): P32161
Används inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USAProduktinformation
Kaged Muscle
P32161
100 objekt

Specifika referenser

ean130614458999795
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg