Olimp - Blackweiler Shred

572 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 17 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Olimp - Blackweiler Shred: En Revolutionerande Pre-Träningsprodukt för Maximal Energi och Fettförbränning

Fördelar:

  • Ökad muskelpump och blodtillförsel
  • Högre energinivå och uthållighet
  • Effektiv fettförbränning och viktminskning
  • Förbättrad ämnesomsättning och termogenes
  • Vetenskapligt stödd sammansättning

Armageddon-pump formulan

Blackweiler Shred innehåller en revolutionerande Armageddon-pump formula som ger en enastående muskelpump och ökar blodtillförseln till muskelvävnaden. Den unika kombinationen av ämnen som citrullin och arginin stimulerar syntesen av kväveoxid (NO) i kroppen, vilket förbättrar blodcirkulationen och transporten av näringsämnen till musklerna. Dessutom hjälper formulan till att bibehålla en optimal pH-nivå i muskelcellerna och skyddar mot överförsurning. Resultatet är en oslagbar muskelpump som tar din träning till nya nivåer.

Energy-storm formulan

Blackweiler Shred är utrustad med en Energy-storm formula som ger en konstant och hög energinivå under hela träningspasset. Formulan tillhandahåller nödvändiga substrat för ATP-produktion och stabiliserar den intracellulära miljön i muskelcellerna. Den dubbla fosfat-prekarosinbufferten förhindrar ogynnsamma förändringar i den intracellulära miljön, vilket resulterar i ökad energiproduktion och förbättrad uthållighet under träningen. B-vitaminer i formulan spelar en viktig roll i effektiv användning av fetter och kolhydrater för att syntetisera ATP i kroppen.

Inferno shredding matrix

Blackweiler Shred är stolt över sin Inferno shredding matrix, en unik sammansättning av sju kraftfulla ämnen som främjar termogenesprocessen. Extrakt av wasabi, ingefära, kakaoträd, svartpeppar, grönt te och cayennepeppar tillsammans med koffein arbetar synergistiskt för att effektivt minska lagrad kroppsfett. Dessa ingredienser har stöd av vetenskapliga studier som visar deras förmåga att öka den termogena aktiviteten i kroppen, öka ämnesomsättningen och främja fettförbränning.

Vetenskapligt stöd och studier

Blackweiler Shred bygger på noggrant utvalda ingredienser med dokumenterade effekter på fettförbränning och energiproduktion. Studier har visat att extr akt av cayennepeppar ökar den termogena aktiviteten i kroppen samtidigt som det minskar fettcellernas syntes och tillväxt. Extrakt av svartpeppar, som innehåller piperin, intensifierar termogenesprocessen och ökar ämnesomsättningen. Kakaoträds- och ingefäraextrakt förbättrar ämnesomsättningen och främjar användningen av fria fettsyror som energikälla. Extrakt av grönt te, rikt på EGCG, främjar fettförbränningen och fungerar som en kraftfull antioxidant. Koffein ökar ämnesomsättningen, förlänger träningspasset och stimulerar det centrala nervsystemet och termogenesen.

Det bästa inom termogenisk reaktion

Blackweiler Shred är det perfekta valet för dig som strävar efter maximala resultat inom pre-träningstillskott. Produkten utnyttjar de termogeniska egenskaperna hos dess ingredienser för att öka fettförbränningen samtidigt som den främjar proteinsyntes och muskeluppbyggnad. Genom att samverka med varandra enligt en detaljerad plan ger de termogeniska ämnena i Blackweiler Shred dig en unik och kraftfull prestation under träningen.

Utforska din fulla potential med Blackweiler Shred

Det är dags för dig att upptäcka den "mörka" sidan av dina förmågor inom träning och prestation. Oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt kan Blackweiler Shred vara din pålitliga följeslagare för att ta dig längre och prestera bättre än någonsin tidigare. Ge dig själv möjligheten att utforska din fulla potential och låt Blackweiler Shred ta dig till nya höjder inom träning och prestation. Välj Blackweiler Shred och upptäck kraften av mörkret redan idag!

Produktinformation
P40792
50 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg