Zein Pharma - L-Arginine, 500mg - 90 caps

299 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 52 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Zein Pharma - L-Arginine, 500 mg - 90 kapslar

Fördelar:

  • Ökar kväveoxidsyntesen
  • Förbättrar cirkulationen
  • Främjar syresättning av blodkärlen
  • Sänker blodtrycket
  • Hämmar trombocytaggregationen

Ökar kväveoxidsyntesen

L-arginin är en aminosyra som fungerar som en viktig förstadie till kväveoxidproduktion i kroppen. Kväveoxid spelar en central roll i regleringen av vaskulär tonus, vilket innebär att det kan påverka blodkärlens avslappning och sammandragning. Genom att inta L-arginin-tillskott kan man öka nivåerna av kväveoxid, vilket kan ha flera positiva hälsoeffekter.

Förbättrar cirkulationen

Kväveoxid som produceras genom L-arginin kan förbättra blodcirkulationen genom att vidga blodkärlen. Detta kan underlätta blodflödet och syretransporten till olika delar av kroppen. En bättre cirkulation kan bidra till att förbättra prestationen under fysisk aktivitet och främja återhämtning efter träning.

Främjar syresättning av blodkärlen

Genom att öka kväveoxidsyntesen kan L-arginin hjälpa till att förbättra syresättningen av blodkärlen. En optimal syretillförsel är viktig för att stödja kroppens funktioner och säkerställa att organ och vävnader får tillräckligt med syre för att fungera effektivt.

Sänker blodtrycket

Kväveoxid har också visat sig kunna sänka blodtrycket genom att vidga blodkärlen och minska motståndet mot blodflödet. För personer med högt blodtryck kan intag av L-arginin vara ett naturligt sätt att hjälpa till att sänka blodtrycket och främja hjärt-kärlhälsa.

Hämmar trombocytaggregationen

L-arginin har även visat sig kunna hämma trombocytaggregation, vilket är processen där blodplättar klumpar ihop sig för att bilda blodproppar. Genom att hämma denna process kan L-arginin bidra till att minska risken för blodproppsbildning och förbättra blodflödet i kärlen.

Forskning om L-arginin

Det finns flera studier som har undersökt effekterna av L-arginin på olika hälsoområden. En studie publicerad i tidningen Journal of the American College of Nutrition visade att tillskott med L-arginin kan förbättra blodcirkulationen hos personer med perifer kärlsjukdom.

En annan studie publicerad i tidningen Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care fann att L-arginin kan ha gynnsamma effekter på blodtrycket hos personer med högt blodtryck. Forskarna noterade att L-arginin fungerade genom att öka kväveoxidsyntesen och förbättra blodkärlens funktion.

Sammanfattning

Zein Pharma - L-Arginine är ett högkvalitativt kosttillskott med fermenterad L-arginin av naturligt ursprung. Produkten är känd för sin höga renhet och innehåller minst 98,5 till 100 % ren L-arginin. Genom att öka kväveoxidsyntesen i kroppen kan L-arginin bidra till att förbättra cirkulationen, främja syresättningen av blodkärlen, sänka blodtrycket och hämma trombocytaggregationen.

Forskning har visat att L-arginin kan ha positiva effekter på blodcirkulationen och blodtrycket. Detta gör Zein Pharma - L-Arginine till ett potentiellt användbart tillskott för personer som vill förbättra sin vaskulära hälsa och främja en bättre blodcirkulation. Som med alla kosttillskott är det viktigt att rådgöra med en läkare innan du börjar ta L-arginin eller något annat tillskott.

GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

Produktinformation
Zein Pharma
P38185
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Zein Pharma
Produktnamn: L-Arginin, 500mg - 90 kapslar
Produktbeskrivning: Tillskott i kapselform med L-Arginin
Näringsfakta: Portionstorlek: 6 kapslar
Portioner per förpackning: 15
Mängd per servering: L-Arginin Base: 3000 mg
Ingredienser: L-Arginin Base
Andra ingredienser: L-Arginine (Base), Hydroxypropylmethylcellulose (kapsel), fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, separationsmedel: magnesiumsalter av fettsyror (vegetariskt)
Rekommenderad användning: Ta 3 kapslar om dagen, tugga inte, på morgonen och kvällen med icke kolsyrat vatten (minst 200 ml)
Varning: Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Personer som behandlas med blodförtunnande läkemedel bör endast använda produkten efter att ha rådfrågat sin läkare. Dessutom bör L-arginin inte tas när det finns en tendens till herpes simplex-virus. Förvaras väl försluten på en sval och torr plats.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 100g
Produkt-ID (SKU): P38185
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 4260085380626
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg