Doctor's Best - Pure L-Arginine Powder - 300 grams

387 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 2 timmar och 20 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Vad är Doctor's Best L-Arginine Powder?


Doctor's Best L-Arginine Powder hjälper till att stödja atletisk uthållighet och hjälper till att öka kväveoxidproduktionen. L-arginin är en nödvändig föregångare till kreatin som hjälper till att tillföra energi till alla kroppens celler. L-arginin hjälper också till att reglera blodtrycket, hjälper till att förbättra kardiovaskulär hälsa, hjälper till att stödja ett hälsosamt immunsystem, hjälper till att förbättra blodsockerregleringen och hjälper till att stödja hjärnans hälsa. Detta Doctor's Best-objekt innehåller inga tillsatta färger, smaker, fyllmedel, tillsatser eller onödiga ingredienser.

Hur fungerar det?


L-arginin krävs för att syntetisera kväveoxid i människokroppen. Dess huvudsakliga uppgift är att signalera blodkärlen att slappna av och expandera. När blodkärlen vidgas låter de mer blod, syre och näringsämnen flöda till organen och musklerna. Kväveoxid hjälper till att skapa endotelavslappningsfaktor, som behövs av det arteriella systemet för expansion och sammandragning med varje hjärtslag. Arginin-härledd kväveoxid har visat sig hjälpa till att öka mental skärpa, förbättra den totala cirkulationen, hjälper till att bygga muskelmassa, öka muskeltillväxten och förbättra uthålligheten.

Varför ska jag ta Doctor's Best L-Arginine Powder?


L-arginin krävs för att syntetisera kväveoxid i människokroppen. Kväveoxid är en kraftfull signalsubstans som hjälper blodkärlen att slappna av och även förbättrar cirkulationen. När du åldras minskar kväveoxidproduktionen. Studier visar att en individ som är 40 år gammal sannolikt bara gör ungefär hälften eller mindre av mängden kväveoxid än de gjorde vid 20 års ålder. Även om L-arginin finns i många livsmedel, motsvarar det genomsnittliga dagliga intaget bara minimikrav för att skapa den nödvändiga mängden kväveoxid.

Kliniska studier har visat att användningen av L-arginin under träning visade en förbättring av anaerob tröskel (även känd som laktat tröskel) och ventilationströskel (där andningen blir ansträngd), vilket sänkte syrekostnaden under träning och förlängde tiden till utmattning under svår -intensiv träning. När du kompletterar med Doctor's Best L-Arginine kan du träna längre eftersom du uppnår andra hälsofördelar.

Doctor's Best L-Arginine Powder hjälper till att stödja atletisk uthållighet och hjälper till att öka kväveoxidproduktionen.

L -Arginin är en nödvändig föregångare till kreatin som hjälper till att tillföra energi till alla kroppens celler.

L-arginin hjälper också till att reglera blodtrycket, hjälper till att förbättra kardiovaskulär hälsa, hjälper till att stödja ett hälsosamt immunsystem, hjälper till att förbättra blodsockerregleringen och hjälper till att stödja hjärnans hälsa.

Detta Doctor's Best-objekt innehåller inga tillsatta färger, smaker, fyllmedel, tillsatser eller onödiga ingredienser.
Glutenfri, icke-GMO, vegetarisk, vegan.

GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

Produktinformation
Doctor's Best
P28549
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Doctor's Best
Produktnamn: Pure L-Arginine Powder - 300g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehållande L-Arginin
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (6g)
Portioner per förpackning: 50
Mängd per servering: L-Arginin HCl: 6g
Ingredienser: L-Arginin HCl
Andra ingredienser: Inga.
Rekommenderad användning: Blanda 1 skopa dagligen i valfri dryck, eller enligt rekommendation från en näringsinformerad läkare.
Varning: Endast för vuxna. Rådfråga läkare vid graviditet/amning, intag av medicin eller vid medicinskt tillstånd. Använd inte om du har haft en hjärtinfarkt eller har etablerad kranskärlssjukdom. Förvaras utom räckhåll för barn. Ej genetiskt modifierad, glutenfri, sojafri, vegansk. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 375g
Produkt-ID (SKU): P28549
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 753950003743
Ytterligare Anteckningar: Do not use as a substitute for a balanced and varied diet. Do not exceed the recommended daily dose. Keep out of reach of children.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg