NOW Foods - L-Arginine

361 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 1000mg - 120 tablets
  • 500mg - 100 caps
  • 500mg - 250 caps
  • 700mg - 180 vcaps
  • Pure Powder - 454g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 53 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

NOW Foods - L-Arginine: En Nitric Oxide Precursor för optimal hälsa

NOW Foods - L-Arginine är en högkvalitativ aminosyra som är välkänd för sina många hälsofördelar. Denna kosttillskott är perfekt för dig som vill stödja din allmänna hälsa och främja optimalt välbefinnande. Med dess konditionellt väsentliga egenskaper och förmåga att fungera som en kväveoxid-förstadium, är L-Arginine en populär favorit bland fitnessentusiaster och hälsomedvetna individer. Här får du all information du behöver om denna fantastiska produkt.

Konditionellt Essentiell Aminosyra

L-Arginine är en konditionellt essentiell basisk aminosyra som spelar en avgörande roll i urea-metabolism och utsöndring. Dessutom är den involverad i DNA-syntes och produktionen av proteiner. L-Arginine fungerar som en byggsten för kroppens proteiner och är nödvändig för att bibehålla en optimal hälsa och välbefinnande.

Kväveoxid-Förstadium

En av de mest framstående egenskaperna hos L-Arginine är dess förmåga att fungera som en förstadium till kväveoxid (NO). Kväveoxid är en viktig molekyl i kroppen som ansvarar för att vidga blodkärlen. Genom att öka produktionen av kväveoxid kan L-Arginine bidra till att främja en hälsosam blodcirkulation och stödja hjärt- och kärlhälsa.

Hälsosamma Blodkärl och Cirkulation

L-Arginine är känd för sin förmåga att främja hälsosamma blodkärl och förbättrad cirkulation. Genom att öka produktionen av kväveoxid kan L-Arginine hjälpa till att vidga blodkärlen, vilket kan leda till bättre blodflöde och syreleverans till vävnader och organ. Detta är särskilt viktigt för dem som är aktiva eller tränar regelbundet, eftersom det kan förbättra deras prestation och återhämtning.

Familjeägt Sedan 1968

NOW Foods är ett familjeägt företag som har varit verksamt sedan 1968. Med över femtio års erfarenhet och engagemang för kvalitet och säkerhet är du i trygga händer när du väljer NOW Foods - L-Arginine. Företaget strävar efter att tillhandahålla kosttillskott av högsta kvalitet för att främja din hälsa och välbefinnande.

Kvalitetssäkrad

NOW Foods - L-Arginine är tillverkat enligt Good Manufacturing Practice (GMP) standarder för att säkerställa högsta kvalitet och renhet. Detta innebär att produkten genomgår noggranna kvalitetskontroller och testas för att säkerställa att den uppfyller strikta standarder. Du kan vara trygg med att du får en pålitlig och effektiv produkt när du väljer NOW Foods.

Föreslagen användning

För att dra nytta av L-Arginines hälsofördelar, rekommenderas det att ta 1 tablett två gånger dagligen efter behov. Tabletten bör intas mellan måltider eller vid sänggåendet med minst 240 ml vatten eller juice för att underlätta absorptionen.

Ingredienser

L-Arginine-tabletterna innehåller följande ingredienser: hydroxipropylcellulosa, mikrokristallin cellulosa, vegetabiliskt stearinsyra, kroskarmellosnatrium, kiseldioxid och vegetabiliskt överdrag. Produkten är fri från vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk, skaldjur och nötter. Dessutom tillverkas den i en anläggning som följer GMP-standarder och bearbetar ingredienser som kan innehålla dessa allergener.

Ökad Potens

Denna produkt har dubbelt så mycket L-Arginine (1 000 mg per tablett) som vår vanliga produkt med normal styrka (500 mg per kapsel). Med den här förbättrade formulan får du en högre dos av denna värdefulla aminosyra för att maximera dina resultat och hälsofördelar.

Farmaceutisk Kvalitet

Den L-Arginine som används i denna produkt är av farmaceutisk kvalitet. Detta betyder att den uppfyller höga standarder för renhet och effektivitet. Du kan vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som uppfyller dina förväntningar och behov.

Välj NOW Foods - L-Arginine för att stödja din allmänna hälsa och främja en optimal blodcirkulation. Denna högkvalitativa aminosyra kan vara ett värdefullt tillskott i din dagliga rutin. Upplev fördelarna med L-Arginine och låt din kropp och ditt välbefinnande blomstra!Gluten gratisIcke-GMO

Produktinformation
NOW Foods
P778
100 objekt

Specifika referenser

ean130733739000354
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: L-Arginin, 1000mg - 120 tabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tablettform. Innehåller aminosyra.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 tablett
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: L-Arginin (från L-Arginin HCl): 1 g
Ingredienser: L-Arginin (från L-Arginin HCl)
Andra ingredienser: Hydroxypropyl Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Vegetarian Coating [hypromellose (cellulose), calcium carbonate, mct oil (medium-chain triglycerides) (from coconut/palm kernel oil), xylitol], Stearic Acid (vegetable source), Croscarmellose Sodium and Silicon Dioxide. Ej tillverkad med vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk eller skaldjur. Producerad i en GMP-anläggning som hanterar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.
Rekommenderad användning: Ta 1 tablett två gånger dagligen vid behov. Ta mellan måltider eller vid sänggåendet med minst 8 oz. vatten eller juice för att underlätta absorptionen.
Varning: Ta detta produkt med minst 8 oz. vatten eller juice. Endast för vuxna. Inte för gravida eller ammande kvinnor. Rådfråga läkare om du tar medicin (särskilt antihypertensiva, antikoagulantia och antidiabetiska läkemedel), har en medicinsk åkomma (särskilt astma eller njursjukdom) eller planerar att genomgå kirurgi. Denna produkt bör undvikas av personer med glaukom eller herpes simplex om inte annat ordinerats av en läkare. Använd inte om du har haft en hjärtinfarkt eller har etablerad kranskärlssjukdom. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 245g
Produkt-ID (SKU): P778
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 733739000354
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg