NOW Foods - Arginine & Ornithine

288 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 500/250 - 100 vcaps
  • 500/250 - 250 vcaps

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 23 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

NOW Foods - Arginin & Ornithin: Stödjer proteinmetabolism för optimal prestation

Fördelar av Arginin & Ornithin

  • Främjar proteinmetabolism
  • Understödjer korrekt eliminering av urea från kroppen
  • Stödjer avgiftning av kroppen från kväveföreningar
  • Ökar muskelproteinsyntesen
  • Hjälper till att öka fysisk prestation och återhämtning

Optimera din proteinmetabolism med Arginin & Ornithin

Arginin och ornithin är två viktiga aminosyror som kombineras i NOW Foods Arginin & Ornithin tillskott för att främja proteinmetabolism och optimera prestation. Dessa kompletterande aminosyror spelar en avgörande roll i kroppens metaboliska processer och är särskilt populära bland idrottare och aktiva individer.

Arginin och dess roll i proteinmetabolism

Arginin är en essentiell aminosyra som är involverad i flera viktiga fysiologiska processer i kroppen. En av dess primära funktioner är att underlätta korrekt eliminering av urea från kroppen. Urea är en kväveförening som bildas som en biprodukt av proteinmetabolism. Genom en metabolisk cykel som kallas urea cykeln omvandlar arginin urea till ammoniak, som sedan kan utsöndras genom urinen. Denna avgiftning av kroppen från kväveföreningar är avgörande för att upprätthålla en sund proteinbalans och förhindra ackumulering av toxiska ämnen i kroppen.

Ornithin och dess föregångare till viktiga aminosyror

Ornithin är en icke-essentiell aminosyra som kan syntetiseras från arginin i kroppen. Det fungerar som en viktig föregångare till flera andra aminosyror, inklusive citrullin, prolin och glutaminsyra. Dessa aminosyror spelar alla olika roller i kroppens metabolism och fysiologi.

Fördelarna med Arginin & Ornithin för idrottare och aktiva individer

Arginin och ornithin är särskilt populära bland idrottare och aktiva individer på grund av deras positiva effekter på fysisk prestation och återhämtning. Dessa aminosyror kan hjälpa till att öka muskelproteinsyntesen, vilket är avgörande för muskeltillväxt och återuppbyggnad efter träning. Genom att främja proteinmetabolism kan Arginin & Ornithin hjälpa till att förbättra träningsresultaten och minska återhämtningstiden mellan intensiva tr äningspass.

Forskning om Arginin & Ornithin

Det finns flera studier som har undersökt effekterna av arginin och ornithin på olika aspekter av hälsa och prestation. En studie publicerad i "The Journal of Sports Medicine and Physical Fitness" fann att arginin och ornithin-tillskott förbättrade uthållighet och minskade kroppsfett hos manliga idrottare. En annan studie publicerad i "Nutrition Research" visade att arginin-tillskott ökade muskelproteinsyntesen hos äldre vuxna. Dessa resultat tyder på att Arginin & Ornithin kan vara fördelaktigt för både idrottare och äldre personer som vill optimera sin prestation och muskelhälsa.

Användning och dosering

För att dra nytta av fördelarna med Arginin & Ornithin rekommenderas det att ta en eller två kapslar dagligen med vatten eller juice på tom mage eller mellan måltiderna. Det är viktigt att följa den rekommenderade doseringen och rådgöra med en läkare eller hälsoexpert innan du påbörjar något kosttillskott.

NOW Foods Arginin & Ornithin är ett bekvämt tillskott som kombinerar två kompletterande aminosyror för att stödja proteinmetabolism och främja optimal prestation. Genom att främja korrekt eliminering av urea och öka muskelproteinsyntesen kan Arginin & Ornithin bidra till förbättrad träningsprestation och återhämtning. Med dess mångsidiga fördelar är Arginin & Ornithin ett populärt val bland idrottare och aktiva individer som strävar efter att maximera sina resultat och uppnå sina hälsomål.

GlutenfriIcke-GMO

Produktinformation
NOW Foods
P27790
10 objekt

Specifika referenser

ean130733739000408
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: Arginin & Ornithin, 500/250 - 100 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller L-Ornithin
Näringsfakta: Portionsstorlek: 2 kapslar
Portioner per förpackning: 50
Mängd per portion: L-Arginin (fri form): 1 g
L-Ornithin (från L-ornithin HCl): 500 mg
Ingredienser: L-Arginin (fri form), L-Ornithin (från L-ornithin HCl)
Andra ingredienser: Hypromellos (cellulosakapsel), Kalciumcitrat och Stearinsyra (vegetabilisk källa). Ej framställt med jäst, vete, gluten, soja, majs, mjölk, ägg, fisk, skaldjur eller nötter. Producerat i en GMP-anläggning som bearbetar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.
Rekommenderad användning: Ta 2 kapslar dagligen vid behov, helst med juice eller vatten på tom mage, före träning eller vid läggdags.
Varning Endast för vuxna. Använd inte om du har en historia av hjärtinfarkt eller etablerad kranskärlssjukdom. Rådfråga läkare om du är gravid/ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma (inklusive herpes och/eller glaukom). Förvaras utom räckhåll för barn. Naturlig färgvariation kan förekomma i denna produkt. Förvaras svalt, torrt och mörkt efter öppnandet.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 145g
Produkt-ID (SKU): P27790
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 733739000408
Ytterligare Anteckningar: Använd inte som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg