Pure Collagen Types 1 and 3, Powder - 200 grams

299 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Vad är Doctor's Best Collagen Types 1&3?

Doctor's Best Collagen Types 1&3 stödjer hår, hud, naglar, senor, ligament och ben. Det stöder också ledkomfort, rörlighet och livskvalitet. Kollagen är det viktigaste strukturella proteinet i bindväv. Doctor's Best Collagen Types 1&3 innehåller rent kollagenprotein enzymatiskt hydrolyserat till aminosyror som ingår för optimalt utnyttjande av kroppen. Doctor's Best gör kollagen typ 1 och 3 i tabletter, kapslar och pulver.

Hur fungerar det?

Typ I kollagen är det vanligaste proteinet i människokroppen och det viktigaste proteinet som finns i huden det är draghållfasthet och spänst. Typ 3 kollagen finns i höga halter i kardiovaskulär vävnad och även i nyutvecklad hud.

Typ 1 och 3 kollagen finns ofta tillsammans i samma vävnader eftersom varje form kompletterar den andras strukturella integritet. Kollagensyntes är en kontinuerlig process under hela livet. Kollagen är viktigt för tillväxt och reparation. Föryngring och förnyelse av varje vävnad i hela kroppen kräver produktion av nysyntetiserat kollagen. Denna process kan dock bli mindre effektiv när vi åldras vilket leder till minskad förnyelse av gammal vävnad. Detta manifesteras internt som en minskad effektivitet av organ- och vävnadsfunktion.

När huden åldras minskar nivåerna av kollagen typ 1 och 3, liksom elastin, i dermis vilket resulterar i förlust av elasticitet.

Varför ska jag ta Doctor's Best Collagen Types 1&3?

Kolagensyntes är en kontinuerlig process som inkluderar produktion av nysyntetiserat kollagen. Denna process kan dock bli mindre effektiv när vi åldras vilket leder till minskad förnyelse av gammal vävnad.

Denna effekt av åldrande resulterar i uppkomsten av rynkor, fina linjer, hudfläckar och missfärgning och ett åldrat utseende. Doctor's Best Collagen Types 1&3 tillhandahåller aminosyror som är byggstenar för tillväxt, underhåll och integritet av kollagenrika vävnader. Detta stöder föryngring av kroppens hälsosamma struktur när den åldras.


GlutenfriIcke-GMO

3616.png

Ingrediensförteckning

Doctor's Best Ren kollagen typ 1 och 3, pulver - 200g Livsmedelstillskott i pulverform som innehåller kollagen Näringsvärde Portionsstorlek: 1 skopa (6.6g) Portioner per behållare: 30 Ingredienser Kalorier Protein (som hydrolyserat kollagen typ 1 och 3) Mängd Per Portion 363,64 kcal 24 kcal 90.91 g 6 g 100 g 6.6 g *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Hydrolyserat kollagen Typ 1 och 3 (nötkreatur) Mängd Per 100 g %RI* 12% Ingredienser: Protein: Hydrolyserat kollagen typ 1 och 3 (nötkreatur), protein. (som hydrolyserat kollagen typ 1 och 3) Andra ingredienser: Inga: Inga. GMO-fri, glutenfri, sojafri. Rekommenderad användning: Användning: Lös upp 1 skopa pulver i en liten mängd av vatten eller juice. Tillsätt ytterligare 6-8 oz vätska, blanda väl och drick. på fastande mage minst 30 minuter före måltid, eller som rekommenderas av en näringsinformerad läkare. För att säkerställa optimal kollagenabsorption, undvik att ta ytterligare protein tillskott inom en timme efter konsumtion. Varningar: Förvara på en sval och torr plats.

Produktinformation
Doctor's Best
P2562
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg