Collagen, Unflavored - 300 grams

333 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Ben & Ledhälsa
Stödjer frisk bindväv
Stödjer hud, hår och amp; Nails

VEM VI ÄR Vi grundades 1977 och är ett familjeägt företag som har formulerat och tillverkat beprövade näringsprodukter av hög kvalitet för hälsomedvetna individer. Våra produkter finns i över 90 länder runt om i världen. NATURAL LINE I denna linje hittar du ett komplett utbud av effektiva näringslösningar, allt från vitaminer och mineraler till växtbaserade formuleringar.

COLLAGEN Universal Collagen ger en utmärkt källa till mycket biotillgängligt hydrolyserat kollagen på ett ögonblickligt och enkelt sätt. att blanda pulver. Universal Collagen är extremt mångsidigt i sina fördelar, från att hjälpa till att stödja ben- och ledhälsa, hälsosam bindväv, hud-, hår- och nageltillväxt, förutom att hjälpa matsmältningen och muskelåterställningen. Universal Collagen är lättsmält och absorberas snabbt av kroppen för maximal nytta.


Ingrediensförteckning

Universal Nutrition Kollagen, utan smak - 300g Livsmedelstillskott i pulverform som innehåller kollagen och proteinsyra Näringsvärde Portionsstorlek: 1 tesked (5g) Portioner per behållare: 601 Ingredienser Kalorier Protein Kollagen (typ I och typ II) III) Mängd Mängd Per Per 100 g portion 400 kcal 20 kcal 100 g 5 g 100 g 5 g %RI* 10% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Kollagen (typ I och III) Andra ingredienser: Inga: Inga. Innehåller: Kollagen: Innehåller: Sulfiter. Tillverkad i en GMP-anläggning på utrustning som bearbetar mjölk, soja och ägg. jordnötter, trädnötter, fisk, skaldjur och vete. Rekommenderad användning: Användning: Blanda 1 tesked i 8 - 10 oz. av din valfri dryck. Varningar: Använd gott omdöme och håll den borta från barn. Förvara denna produkt på en sval och torr plats, borta från värme, fukt och solljus. Överskrid inte rekommenderad dos.
Produktinformation
P33129
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg