Rhuleave-K Fast Acting Formula, 1000mg - 60 softgels

295 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Med många av oss som letar efter sätt att förbättra vår hälsa och välbefinnande vänder vi oss till träning, vilket är bra... om vi inte överdriver det som en helgkrigare! Tack och lov finns det Rhuleave-K – en naturlig produkt som kan lindra obehag som orsakas av träningen, såsom muskel- och ledvärk, utan de negativa biverkningarna av NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel).

Rhuleave-K är en unik blandning av ingredienser som alla har vetenskapligt bevisats effektiva för att lindra besvär från muskuloskeletala. Dessutom har Rhuleave-K undersökts kliniskt för att ge snabbverkande lindring till överansträngda muskler och leder. Faktum är att en randomiserad kontrollerad studie har visat att Rhuleave-K är lika effektivt som paracetamol när det används som behandling för akut smärtlindring.

Så varför är denna formel så effektiv? Låt oss ta en närmare titt på dess nyckelingredienser för att hjälpa till att svara på den frågan.

Gurkmeja – Curcumin, den aktiva komponenten i kryddan gurkmeja, är en av de mest studerade naturliga komponenterna för smärtlindring och har visat sig påverka ett brett spektrum av biologiska aktiviteter genom att modulera flera transkriptionsfaktorer och signalvägar relaterade till inflammation. Faktum är att en metaanalys av åtta randomiserade kliniska prövningar visade en signifikant minskning av smärtans svårighetsgrad med curcumintillskott.

Boswellia – I likhet med gurkmeja är boswellia en annan naturlig substans som har undersökts väl och som har visat sig ge smärta. lättnad. Boswellinsyror har antiinflammatoriska egenskaper och kan faktiskt öka ens smärttröskel och smärttolerans både i kraft och tid.

Sesamolja – Traditionellt använt inom ayurvedisk medicin, och ett hälsosamt alternativ för matolja, sesamolja har både antioxidant och antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att minska smärtan. Sesamin, det primära ligninet i sesamfrön, är ansvarigt för en myriad av dessa fördelar. Studier har visat att det minskar produktionen av proinflammatoriska prostaglandiner och leukotriener samtidigt som det ökar vitamin E-nivåerna i cirkulationen, vilket möjliggör en ökning av antioxidativt skydd.
GlutenfriIcke-GMOSojafri

106703.png

Ingrediensförteckning

Hälsa genom näring Rhuleave-K Snabbverkande formel, 1000mg - 60 mjukdelar Näringsfakta Portionsstorlek: 2 softgels Portioner per behållare: 30 Ingredienser Rhuleave-K (innehåller: Kallpressad svart Seasem Seed Oil, Curcuma longa rotextrakt [266mg totalt curcuminoider], Boswellia serrata harts extrakt [10mg AKBA]) Mängd Per Servering 1000 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Rhuleave-K Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Kosher nötköttsgelatin, vegetabiliskt glycerin, renad vatten och annattosuspension i solrosolja. Rekommenderad användning: Rekommenderas: Vuxna: Ta två (2) softgels dagligen som en diet. kosttillskott eller enligt anvisningar från din vårdpersonal. Varningar: Innan du använder något kosttillskott, gravida eller kvinnor som är gravida eller ammar bör rådgöra med en läkare eller professionell. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om säkerhetsförseglingen är trasig eller saknas.
Produktinformation
P41839
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg