Swanson - Kudzu Root, 500mg - 60 caps

86 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 25 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Förbättra din dagliga hälsokur med det anrika örtstödet från Kudzu Root! Kudzu-roten var en av de tidigaste dokumenterade örterna som användes i traditionell kinesisk praxis, med registrerad användning som går tillbaka nästan 2 000 år till den gamla växtbaserade texten Shen Nong.

Modern forskning har visat att Kudzu Root har kraftfulla antioxidantegenskaper, till och med mer potenta än vitamin E. Dessa egenskaper gör den till en utmärkt ört för kardiovaskulärt underhåll, leverhälsa och övergripande vitalitet. Nu kan du njuta av de många hälsofördelarna med denna urgamla kinesiska växtbaserade tonic med våra 500 mg Kudzu Root-kapslar.

Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


Swanson Kudzu rot, 500mg - 60 kapslar Livsmedelstillskott i kapselform som innehåller Kudzu Root. Näringsvärde Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 60 Ingredienser Mängd Per portion Kudzu rot (Pueraria lobata) 500 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Kudzu rot (Pueraria lobata) Andra ingredienser: Andra ingredienser: Gelatin, mikrokristallin cellulosa. (växtfiber). Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta en kapsel en till två gånger per dag med vatten. Varning: Endast för vuxna. Rådgör med läkare om gravid/omvårdnad, om du tar mediciner eller har en medicinsk sjukdom. tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn.

Produktinformation
Swanson
P31841
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg