Swanson - Milk Thistle, 500mg - 100 caps

129 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 18 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson's Milk Thistle-tillskott är det ultimata inom leverhälsa.

  • Stödjer avgiftning i levern
  • Ökar antioxidantaktivitet
  • Stödjer hälsosam lever-, mjälte- och njurfunktion

Du spenderar förmodligen inte mycket tid på att tänka på din lever, men det gör massor av tunga lyft för dig! Det filtrerar bort gifter från ditt blod med den otroliga hastigheten på en liter per minut.

Det sorterar ut det goda från det dåliga, behåller allt användbart och slänger ut skräpet. När världen blir mer och mer giftig spelar en lever som arbetar med optimal kapacitet en större roll för hälsa och välbefinnande än någonsin tidigare.

Silymarin, en kraftfull antioxidant flavonoid, innehåller specifika skyddande fördelar för levervävnader, vilket gör mjölktistel till en förstklassig levertonic. Våra praktiska kapslar ger 500 mg mjölktistelnäring som inte kommer att sätta en buckla i din plånbok.

Swanson - Milk Thistle, 500mg - 100 caps: En naturlig lösning för att stödja hälsosam leverfunktion

En hälsosam lever är avgörande för en sund livsstil

Din lever har en otroligt viktig funktion i kroppen. Den fungerar som en filteranläggning och tar bort gifter från ditt blod för att hålla dig frisk och i god form. Med en ökad mängd gifter i vår miljö och i våra livsmedel, är det viktigare än någonsin att stödja din lever genom att ge den rätt näring och stödja dess funktioner. Swanson's Milk Thistle-tillskott är en all-naturlig lösning som kan hjälpa dig att uppnå en sund leverfunktion.

Stödjer avgiftning och ökar antioxidantaktivitet

Mjölktistel är en växt som har använts i århundraden för att stödja hälsosam leverfunktion. Swanson's Milk Thistle-tillskott innehåller 500 mg mjölktistel per kapsel, vilket ger dig den nödvändiga näringen för att stödja din leverhälsa. Mjölktistel innehåller silymarin, en kraftfull antioxidant flavonoid som har visat sig ha specifika skyddande fördelar för levervävnader. Silymarin hjälper också till att främja avgiftning av levern, vilket är avgörande för att upprätthålla en sund leverfunktion.

Stödjer hälsosam lever-, mjälte- och njurfunktion

Swanson's Milk Thistle-tillskott är inte bara en bra lösning för att stödja hälsosam leverfunktion. Det kan också stödja hälsosam funktion av andra organ i kroppen, såsom mjälte och njurar. Mjölktistel innehåller också antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan hjälpa till att minska inflammation i hela kroppen.

Full Spectrum® formula med naturliga ingredienser

Swanson's Milk Thistle-tillskott är tillverkat med naturliga ingredienser, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som söker en hälsosam lösning för att stödja sin leverhälsa. Tillskottet innehåller också en Full Spectrum® formula, som betyder att det är tillverkat med hela växten, inklusive frön och rötter, för att säkerställa att du får alla fördelar av mjölktistel.

Enkel att använda

Swanson's Milk Thistle-tillskott kommer i en praktisk förpackning med 100 kapslar. Varje servering innehåller två kapslar, vilket ger dig 500 mg mjölktistel per servering. Kapslarna är i storlek OO, vilket gör dem lätta att svälja. För att stödja din leverhälsa rekommenderas att du tar två kapslar om dagen med mat eller enligt anvisning från din läkare.

Säkerhet och kvalitet

Swanson's Milk Thistle-tillskott är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och tillverkningen sker i en GMP-certifierad anläggning för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och kvalitet. Produkten är också testad för renhet och styrka för att säkerställa att du får en produkt av högsta kvalitet.

IngrediensförteckningDosering

Ta två kapslar 2-3 gånger om dagen med vatten.

Ingredienser

Behållare: 100 kapslar

Portionsstorlek: 6 kapslar

Portioner per behållare: 16

Form: Kapsel:

Innehåll i en portion i 100 g % RDA

Extrakt av mjölktistelfrö 3g

Andra ingredienser

Rismjöl, gelatin, klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.

Ingrediensförteckning

Swanson Mjölktistel, 500mg - 100 kapslar Livsmedelstillskott i kapselform som innehåller mjölktistel. Näringsvärde Portionsstorlek: 2 kapslar Portioner per behållare: 50 Ingredienser Mjölktistel (Silybum marianum) (frön) Mängd Per Portion 1 g %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Mjölktistel (Silybum marianum) (frön) Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Rismjöl, gelatin, magnesium stearat, kiseldioxid. Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta två kapslar två till tre gånger per dag med vatten. Varning: Endast för vuxna. Rådgör med din läkare innan eller någon annan produkt om du är gravid eller om du ammar, tar mediciner eller har ett medicinskt tillstånd. Håll dig borta från utom räckhåll för barn.

Produktinformation
Swanson
P31217
99 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg