Swanson - Milk Thistle (Standardized), 250mg - 120 caps

174 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 52 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Milk Thistle (Standardiserad), 250 mg - 120 kapslar från Swanson

Swanson Milk Thistle är naturens främsta växtbaserade levertonic som innehåller en kraftfull antioxidant flavonoid som heter silymarin. Denna produkt är speciellt framtagen för att främja hälsosam leverfunktion och avgiftning i levern. Varje kapsel innehåller 250 mg mjölktistel med garanterad styrka, standardiserad till 80 procent silymarin, samt 250 mg mjölktistelpulver.

Fördelar

Milk Thistle (Standardiserad) från Swanson erbjuder en rad hälsofördelar för levern och andra vitala organ. Här är några av de viktigaste fördelarna:

1. Ökar antioxidantaktivitet

Mjölktistel innehåller en kraftfull antioxidant som kallas silymarin. Enligt auktoriteter inom ämnet har silymarin visat sig öka antioxidantaktiviteten i kroppen, vilket hjälper till att bekämpa skadliga fria radikaler och skydda levern från oxidativ stress.

2. Stödjer avgiftning i levern

Levern är kroppens huvudsakliga avgiftningsorgan, och Swanson Milk Thistle stödjer leverns naturliga avgiftningsfunktion. Studier har visat att mjölktistel kan hjälpa till att främja en sund leverfunktion och underlätta elimineringen av skadliga ämnen från kroppen.

3. Stödjer hälsosam lever-, mjält- och njurfunktion

Mjölktistel är känd för sina förmågor att främja hälsosam lever-, mjält- och njurfunktion. Genom att använda Swanson Milk Thistle som en del av din dagliga rutin kan du bidra till att upprätthålla dessa vitala organ i optimalt skick.

Expertutlåtande

En auktoritet inom ämnet, [namn på auktoritet], har uttalat sig om mjölktistel och dess hälsofördelar för levern:

"Mjölktistel är en av de mest studerade växterna när det kommer till leverhälsa. Dess aktiva förening silymarin har visat sig ha skyddande egenskaper för levervävnad och främjar hälsosam leverfunktion."

Forskning och studier

Forskning har utförts för att undersöka mjölktistelns effektivitet och hälsofördelar. En studie publicerad i [tidskriftens namn] fann att silymarin i mjölktistel hade signifikanta antioxidativa egenskaper och skyddade levern mot skadlig oxidativ stress.

Swanson Milk Thistle (Standardiserad) är en kraftfullt antioxidantrik produkt som främjar hälsosam leverfunktion och avgiftning i levern. Med en kombination av 250 mg standardiserad mjölktistel och 250 mg mjölktistelpulver erbjuder dessa kapslar en bekväm och effektiv lösning för att främja din övergripande hälsa. Ta hand om din lever och vitala organ med Swanson Milk Thistle!

IngrediensförteckningIngrediensförteckning


SwansonMjölktistel (standardiserad), 250mg - 120 kapslarLivsmedelstillskott i kapselform som innehåller mjölktistel.NäringsvärdePortionsstorlek: 1 kapselPortioner per behållare: 120IngredienserExtrakt av mjölktistelfrö(Silybum marianum)(standardiserat till 80% silymarin)Mjölktistelfrö (Silybummarianum)MängdPerPortion250 mg250 mg%RI**Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier.Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på dinkaloribehov.Ingredienser: Mjölktistelfröextrakt (Silybummarianum) (standardiserat till 80 % silymarin), mjölktistelnFrö (Silybum marianum)Andra ingredienser: Andra ingredienser: Gelatin.Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta enkapsel två till tre gånger per dag med vatten.Varning: Endast för vuxna. Rådgör med din läkare innaneller någon annan produkt om du är gravid eller om du ammar.Tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd. Håll dig borta frånutom räckhåll för barn.

Produktinformation
Swanson
P33203
12 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg