NOW Foods - Silymarin with Artichoke & Dandelion

259 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 300mg - 100 vcaps
  • 300mg - 200 vcaps
  • 300mg - 50 vcaps

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 51 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Med kronärtskocka & Maskros

Silymarin (Silybum marianum), även känd som mjölktistel, har använts av traditionella örtläkare i århundraden. Vetenskapliga studier har visat att beståndsdelar i Silymarin kan hjälpa till att stödja en sund leverfunktion. Denna vegetariska formel innehåller även Kronärtskocka & Maskros för ytterligare stöd.

NU Double Strength Silymarin har dubbelt så mycket mjölktistelextrakt (300 mg per kapsel) som i vår vanliga styrka (150 mg per kapsel).


GlutenfriIcke-GMO SockerfriVe ganVegetarian

Ingrediensförteckning
Now Foods
Mjölktistelextrakt med kronärtskocka & Maskros, 300mg - 100 vcaps
Kosttillskott, i kapselform. Innehåller grönsaksextrakt
Portionsstorlek: 1 grönsakskapsel
Portioner per behållare: 100

 

Mängd
per portion

%RI*

Mjölktistelextrakt (Silybum marianum) (frukt och frön) (standardiserad till 240 mg silymarinflavonoider - motsvarande 80%)

300 mg

 

Maskrosrot (Taraxacum officinale)

100 mg

 

Kärtskocka (Cynara scolymus) (Löv)

50 mg

 

*Procent dagliga värden är baserade på en 2 000 kalorier diet. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.

Ingredienser: Mjölktistelextrakt (Silybum marianum) (frukt och frön) (standardiserad till 240 mg Silymarin Flavonoider - motsvarande 80 %), maskrosrot (Taraxacum officinale), kronärtskocka (Cynara scolymus) (blad)

Övriga ingredienser: cellulosa (kapsel), cellulosapulver, kiseldioxid och magnesiumstearat (vegetabiliskt) källa). Ej tillverkad med jäst, vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk, skaldjur eller trädnötter. Tillverkad i en GMP-anläggning som bearbetar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.

Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel 1 till 3 gånger dagligen.

Varning: Endast för vuxna. Rådgör med läkare om du är gravid/ammar, tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Naturliga färgvariationer kan förekomma i denna produkt.

Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 90g
Produkt EAN: 733739047397
Produkt-ID (SKU): P3947
Används inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USA



Produktinformation
NOW Foods
P3947
100 objekt

Specifika referenser

ean130733739047397
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg