Olimp Green Tea - 60 Capsule
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Olimp Grönt Te - 60 Kapslar

78,00 kr Inkl. moms

69,64 kr Exkl. moms

Grönt te är en traditionell, välgörande vardagsdryck i Östasien. Det blir mer och mer populärt hos oss också. Grönt tekapslar innehåller de naturliga antioxidanter som finns i grönt te.

Denna produkt innehåller per kapsel:

 250 mg grönt teextrakt (55 % EGCG) varav:
  - ca 137 mg epigallokatekin gallat
  - 249 mg polyfenoler
  - och 200 mg katekiner

Ingredienser: 86 % grönt teextraktpulver, fyllmedel: mikrokristallin cellulosa  Separeringsmedel: magnesiumstearat, kapsel (gelatin, färgämne: E171).

Obs:
med färgämne

Rekommenderad konsumtion: Svälj en kapsel dagligen efter en måltid med mycket vatten. Det angivna, rekommenderade dagliga intaget får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en balanserad och varierad kost. Inte lämplig för gravida kvinnor och ammande mödrar. Förvaras oåtkomligt för barn. En balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Bäst före se botten av förpackningen.

Innehåll: 60 kapslar = 22,8 g.

015400
83 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.