Better You - Magnesium Flakes

75 kr 149 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 1000g
  • 250g
  • 5000g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 3 timmar och 57 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 1 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Better You - Magnesium Flakes: Förbättra Hudhälsa, Muskelspänningar och Avslappning

Fördelar:

  • Förbättrar hudhälsan
  • Lindrar muskelspänningar och främjar avslappning
  • Renar och förnyar kroppen
  • Transdermal absorption för effektivt upptag av magnesium
  • Överlägsen kvalitet av naturlig magnesium

Förbättrar hudhälsan

Better You Magnesium Flakes är en kostnadseffektiv metod för att dra nytta av de många fördelarna med magnesiumkloridbad. Dessa flingor utgör en högkoncentrerad form av 100% naturligt farmaceutiskt magnesiumklorid. Genom att blötlägga kroppen i magnesiumflingor som ett bad eller en fotinpackning kan du behandla hudproblem, återställa kroppens magnesiumnivåer och ge dig själv en avkopplande hemmabehandling. Magnesium har visat sig ha positiva effekter på hudhälsan genom att främja cellförnyelse, förbättra fuktbalansen och lugna irritationer.

Lindrar muskelspänningar och främjar avslappning

Better You Magnesium Flakes är idealiska för att fylla på kroppen med detta viktiga mineral, främja allmänt välbefinnande, hjälpa till med hudens hälsa och slappna av musklerna. Magnesium har en avslappnande effekt på musklerna och kan hjälpa till att lindra spänningar och stelhet. Genom att blötlägga i ett bad eller fotinpackning med magnesiumflingor kan du uppleva en avkopplande och terapeutisk effekt, särskilt efter intensiv fysisk träning eller en stressig dag.

Renar och förnyar kroppen

Magnesiumflingor utgör en ren och naturlig källa till Zechstein Inside magnesiumklorid. Genom att blötlägga kroppen i en koncentrerad lösning av magnesiumklorid erbjuds en skonsam och effektiv metod för att tillföra magnesium. Magnesium spelar en viktig roll i kroppens avgiftningssystem och hjälper till att eliminera toxiner och avfallsprodukter. Genom att regelbundet använda Better You Magnesium Flakes kan du hjälpa kroppen att rena sig själv och främja en frisk och vital kropp.

Transdermal absorption för effektivt upptag av magnesium

Better You Magnesium Flakes absorberas genom den mycket porösa överhuden och når blodkärlen och musklerna under. Denna transdermala absorption innebär att magnesiumet kan nå kroppens celler direkt utan att passera matsmältningssystemet, vilket ofta kan res ultera i otillräcklig absorption av näringsämnen. Forskning har visat att transdermalt magnesium ger en enkel och vetenskapligt bevisad metod för att tillföra magnesium till kroppen. Detta gör Better You Magnesium Flakes till ett effektivt tillskott för att tillgodose kroppens behov av magnesium.

Överlägsen kvalitet av naturlig magnesium

Better You Magnesium Flakes innehåller 100% naturliga ingredienser och levererar en naturligt ren källa av Zechstein Inside magnesiumklorid. Denna magnesiumklorid extraheras från en söm en mil under marken i norra Holland och har naturligt kondenserats och renats i över 250 miljoner år. Produkten är fri från konstgjorda föroreningar och tungmetaller, vilket garanterar en naturligt ren produkt av högsta kvalitet. När du väljer Better You Magnesium Flakes kan du vara säker på att du ger din kropp det bästa magnesiumtillskottet för att främja hälsa, avslappning och välbefinnande.

Forskning om magnesium och dess fördelar

Forskning har visat att magnesium spelar en viktig roll i kroppens funktioner och kan ha en mängd olika hälsofördelar. Studier har kopplat magnesiumtillskott till förbättrad sömnkvalitet, minskad muskelkramp, lägre stressnivåer, förbättrad hjärt-kärlhälsa och stärkt benstomme. Magnesium har också visat sig ha positiva effekter på hudhälsan genom att hjälpa till att lindra torrhet, klåda och inflammation.

Användning av Better You Magnesium Flakes

För en fotinpackning rekommenderas att du löser upp 150 g Magnesium Flakes (en mugg) i varmt vatten, sänker fötterna och kopplar av i 20 minuter eller längre om du önskar. För ett avkopplande bad löser du upp 250 g Magnesium Flakes (två muggar) i varmt vatten och njuter av ett bad i 20 minuter eller längre för att uppnå total kroppslig avslappning. Det rekommenderas att ta 2-3 magnesiumrika bad per vecka och öka frekvensen vid behov. Better You Magnesium Flakes är lämpliga för veganer, vegetarianer och personer med celiaki, och kan användas av människor i olika åldrar och livsstilar.

Upptäck fördelarna med Better You Magnesium Flakes och ge din kropp det magnesium den behöver för att främja hälsa, avslappning och välbefinnande!

Produktinformation
Better You
5060148520339
7 objekt

Specifika referenser

ean135060148520339
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn:BetterYou
Produktnamn:Magnesiumflingor - 250g
Produktbeskrivning:Badflingor som innehåller magnesium.
Ingredienser:Magnesiumkloridhexahydratflingor (47% MgCl2-koncentration).
Rekommenderad användning:Fotbad: Tillsätt 150 g magnesiumkloridflingor (ungefär 1 kopp) till cirka 5 liter vatten, tillräckligt för att täcka dina fötter. Sitt och koppla av i 20 minuter. Bad: Tillsätt 250 g magnesiumkloridflingor (ungefär 2 koppar) per bad. Luta dig tillbaka och koppla av i 20 minuter. Öka dosen för mer intensiv behandling eller efter långa perioder av träning. Det rekommenderas att ta ett magnesiumbad 2 till 3 gånger i veckan. Din hud kommer att kännas behaglig, mjuk och smidig.
Enhetstyp:Pulver
Nettovikt:260 g
Produkt-ID (SKU):P33438
Ytterligare Anteckningar:Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland:GB
Produkt EAN:5060148520575

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg