Garden of Life - Super Seed

372 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 600g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 4 timmar och 27 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Garden of Life - Super Seed: Kraftfullt kostfiberformel för optimal tarmhälsa

Fördelar:

  • Utmärkt källa till kostfiber
  • En hel livsmedelsblandning av frön, grodda spannmål och baljväxter som innehåller både lösliga och olösliga fibrer
  • Stödjer normal tarmflorabalans och regelbunden tarmfunktion
  • Stödjer normal kardiovaskulär hälsa
  • Naturligt förekommande Omega-3-fettsyror och linfrön för hormonell balans och prostatahälsa
  • Bra proteinkälla från bönor och baljväxter
  • Innehåller inga tillsatta sockerarter eller konstgjorda ingredienser
  • Enkel att tillgodose det dagliga fiberbehovet med två portioner
  • Poten-Zyme-process för ökad näringsupptagbarhet

Utmärkt källa till kostfiber

Garden of Life - Super Seed är en kraftfull kostfiberformel som är utformad för att främja optimal tarmhälsa och funktion. Kostfiber är en viktig komponent i en hälsosam kost och finns naturligt i växter. Super Seed erbjuder en rik källa till kostfiber som kan hjälpa till att fylla det dagliga fiberbehovet.

En hel livsmedelsblandning av frön, grodda spannmål och baljväxter

Super Seed innehåller en unik blandning av frön, grodda spannmål och baljväxter. Denna kombination ger en balanserad mix av både lösliga och olösliga fibrer, vilket är viktigt för att främja en hälsosam tarmfunktion och matsmältning.

Stödjer normal tarmflorabalans och regelbunden tarmfunktion

En av de viktigaste fördelarna med Super Seed är dess förmåga att stödja och bibehålla en normal tarmflorabalans. Tarmfloran spelar en avgörande roll för vår övergripande hälsa, och en balanserad tarmflora kan hjälpa till att främja en god matsmältning och regelbunden tarmfunktion.

Stödjer normal kardiovaskulär hälsa

Kostfiber i Super Seed kan bidra till att främja normal kardiovaskulär hälsa. Studier har visat att en kost rik på fiber kan hjälpa till att sänka kolesterolnivåerna och minska risken för hjärtsjukdomar.

Naturligt förekommande Omega-3-fettsyror och linfrön för hormonell balans och prostatahälsa

Super Seed innehåller naturligt förekommande Omega- 3-fettsyror, som är essentiella för en hälsosam hormonbalans och celldelning. Linfrön i Super Seed har också visat sig stödja hälsosam östrogenmetabolism hos kvinnor och normal prostatahälsa hos män.

Bra proteinkälla från bönor och baljväxter

Förutom att vara en utmärkt källa till kostfiber är Super Seed också en bra proteinkälla. Proteinet kommer från bönor och baljväxter, vilket gör det till ett idealiskt tillskott för vegetarianer och veganer som vill säkerställa adekvat proteinintag.

Innehåller inga tillsatta sockerarter eller konstgjorda ingredienser

Som en del av Garden of Lifes åtagande för hälsosamma och naturliga produkter innehåller Super Seed inga tillsatta sockerarter eller konstgjorda ingredienser. Det är en ren och naturlig formel som ger enkelheten och äktheten hos äkta helkost.

Enkel att tillgodose det dagliga fiberbehovet med två portioner

Att få tillräckligt med fiber i kosten kan vara en utmaning, särskilt i en hektisk vardag. Super Seed gör det enkelt att tillgodose det dagliga fiberbehovet med bara två portioner. Varje portion ger nästan 50 % av det dagliga rekommenderade intaget av fiber.

Poten-Zyme-process för ökad näringsupptagbarhet

En av Garden of Lifes innovationer är Poten-Zyme-processen, som används i framställningen av Super Seed. Denna process innebär att utvalda ingredienser i Super Seed fermenteras för att göra näringsämnena mer tillgängliga för kroppen. Detta säkerställer optimal absorption och användning av näringsämnena i produkten.

Forskning om kostfiber och tarmhälsa

Forskning har visat att en kost rik på kostfiber kan ha många hälsofördelar, särskilt för tarmhälsan. Studier har kopplat ett högre intag av kostfiber till minskad risk för förstoppning, divertikulit, inflammatorisk tarmsjukdom och tjocktarmscancer.

Forskning om kostfiber och kardiovaskulär hälsa

Det finns också betydande forskning som visar att kostfiber kan spela en roll i att främja en frisk kardiovaskulär hälsa. Studier har visat att intag av lösliga fibrer kan bidra till att sänka LDL-kolesterolnivåerna och förbättra lipidprofilen, vilket minskar risken för hjärtsjukdomar.

Forskning om linfrön och hormonell balans

Linfrön har visat sig vara en källa till lignaner, en typ av växtbaserade östrogener. Forskning har visat att lin frön kan stödja en hälsosam östrogenmetabolism hos kvinnor och kan ha skyddande effekter mot hormonberoende bröstcancer. För män kan linfrön bidra till att upprätthålla en normal prostatahälsa.

Forskning om vegetabiliska proteinkällor

Protein från vegetabiliska källor, som bönor och baljväxter, har visat sig vara näringsmässigt likvärdiga med protein från animaliska källor. Studier har visat att vegetabiliska proteinkällor kan vara fördelaktiga för att minska risken för kroniska sjukdomar som hjärtsjukdomar och typ 2-diabetes.

Sammanfattning

Garden of Life - Super Seed är en kraftfull kostfiberformel som erbjuder en rad hälsofördelar. Med sin unika blandning av frön, grodda spannmål och baljväxter ger Super Seed både lösliga och olösliga fibrer för att främja optimal tarmhälsa och funktion. Dessutom innehåller Super Seed naturligt förekommande Omega-3-fettsyror och linfrön för hormonell balans och prostatahälsa. Produkten är också en utmärkt proteinkälla från vegetabiliska källor och innehåller inga tillsatta sockerarter eller konstgjorda ingredienser. Med Poten-Zyme-processen garanteras även en ökad näringsupptagbarhet. Forskning har bekräftat hälsofördelarna med kostfiber, linfrön och vegetabiliska proteinkällor, vilket stärker Super Seeds position som en pålitlig och effektiv produkt för att främja en hälsosam tarmhälsa och allmän välbefinnande.

Produktinformation
Garden of Life
0658010111386
3 objekt

Specifika referenser

ean130658010111386
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Garden of Life
Produktnamn: Super Seed, Pulver - 200g
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (cirka 20g)
Portioner per förpackning: 10
Mängd per servering: Kalorier: 70
Totalt fett: 2,5 g (3% RI*)
Totalt kolhydrater: 9 g (3% RI*)
Kostfiber: 6 g (21% RI*)
Löslig fiber: 1 g
Olöslig fiber: 4 g
Totalt socker: 0 g
Protein: 6 g
Kalcium: 66 mg (5% RI*)
Järn: 2 mg (11% RI*)
Omega 3-fettsyror (alfa-linolensyra): 1,1 g
Perfekt fiberblandning: 18 mg (Ekologisk amarantskott, Ekologisk quinoaskott, Hirsskott, Kikärtskott, Linsskott, Adzukibönskott, Ekologisk linfröskott, Solrosfröskott, Ekologisk pumpakärnskott, Chiafröskott, Ekologisk sesamfröskott, Ekologisk boveteskott)
Ekologisk kanel: 127 mg
Probiotisk blandning: 2 mg (Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus)
Ingredienser: Omega 3-fettsyror (alfa-linolensyra), Ekologisk kanel, Kalcium, Perfekt fiberblandning (Ekologisk amarantskott, Ekologisk quinoaskott, Hirsskott, Kikärtskott, Linsskott, Adzukibönskott, Ekologisk linfröskott, Solrosfröskott, Ekologisk pumpakärnskott, Chiafröskott, Ekologisk sesamfröskott, Ekologisk boveteskott), Järn, Probiotisk blandning (Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus)
Andra ingredienser: Steviaextrakt (blad)
Rekommenderad användning: Vuxna blandar 1 skopa (skopa ingår) med valfri mat eller dryck en eller flera gånger om dagen. Barn över 4 år kan ta 1/2 skopa dagligen. Barn bör övervakas vid intag av denna produkt.
Varning: Som med alla kosttillskott, kontakta din vårdgivare innan du använder denna produkt, särskilt om du är gravid, ammar, har nedsatt immunförsvar eller är under medicinsk övervakning.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 270g
Produkt-ID (SKU): P6735
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 658010112987
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg