Swanson - Anti-Gas Enzyme, 123mg - 90 vcaps

203 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 25 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme - Minska Gasbildning och Uppblåsthet Naturligt

Fördelar

  • Minskar gasbildning och uppblåsthet
  • Hjälper till med matsmältningen av flatulensproducerande komplexa sockerarter
  • Innehåller en unik blandning av gasstoppande ingredienser
  • Används enkelt 10-15 minuter före måltid
  • Lämplig för personer som älskar att äta vardagsmat som kan orsaka gaser

Minska obehag och pinsamhet med Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme

Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme är en banbrytande produkt som utformats för att hjälpa till med matsmältningen och minska gasbildning och uppblåsthet. Denna produkt är perfekt för dig som älskar att äta vardagsmat som kan orsaka obehagliga gaser. Nu kan du njuta av dina favoriträtter utan att behöva oroa dig för pinsamma situationer.

En unik blandning av gasstoppande ingredienser

Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme innehåller en unik blandning av ingredienser som är specifikt utformade för att minska gasbildning. Denna produkt är särskilt effektiv när det gäller att hjälpa till med matsmältningen av flatulensproducerande komplexa sockerarter som finns i spannmål, baljväxter och grönsaker. Genom att ta Anti-Gas Enzyme 10-15 minuter före måltid kan du hjälpa till att undvika obehag och pinsamhet som kan uppstå vid matsmältningsbesvär.

Hemligheten bakom Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme

Hemligheten bakom Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme ligger i dess exklusiva enzym som kallas invertas (Beta Fructofuranosides). Tillsammans med andra vanliga matsmältningsenzymer som proteas, amylas och cellulas arbetar invertas för att bryta ned de kemiska bindningarna som gör komplexa kolhydrater svårsmälta. Genom att omvandla dessa komplexa kolhydrater till enkla sockerarter kan kroppen lättare bryta ner dem och därmed minska gasbildning och uppblåsthet.

Forskning om Anti-Gas Enzyme

Det finns flera studier som har undersökt effekterna av enzymterapi på gasbildning och uppblåsthet. En studie publicerad i Journal of Clinical Gastroenterology fann att användningen av specifika matsmältningsenzymer, inklusive invertas, minskade symtomen på uppblåsthet och förbättrade gasavlägsnande hos patienter med IBS (Irritable Bowel Syndrome).

An vändning och rekommendationer

För att få bästa resultat rekommenderas det att ta 1 kapsel Swanson Ultra Anti-Gas Enzyme 10-15 minuter före varje måltid. Produkten är avsedd för vuxna och bör inte användas av barn. Om du är gravid, ammar eller har några underliggande hälsoproblem, bör du rådgöra med din läkare innan du börjar använda produkten. Förvaras utom räckhåll för barn och på en sval, torr plats.

Vegetarian

Produktinformation
Swanson
P36386
8 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Anti-Gas Enzyme - 90 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i vegetabilisk kapsel form innehållande en blandning av enzymer.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Veggie Capsule
Portioner per förpackning: 90
Mängd per servering: Proprietär Enzymblandning 40 mg
(Amylas (från Aspergillus), Proteas 3.0 (från Aspergillus niger), Lipas (från Aspergillus niger), Invertas (från Saccharomyces cerevisiae), Cellulas (från Trichoderma longibrachiatum), Hemi-Cellulas (från Aspergillus niger))
Ingredienser: Proprietär Enzymblandning (Amylas (från Aspergillus), Proteas 3.0 (från Aspergillus niger), Lipas (från Aspergillus niger), Invertas (från Saccharomyces cerevisiae), Cellulas (från Trichoderma longibrachiatum), Hemi-Cellulas (från Aspergillus niger))
Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa (växtfiber), hypromellos (vegetabilisk kapsel), maltodextrin, medellånga triglycerider (från kokosnöt och palmkärnoljor). Kan innehålla nötter (kokosnöt)
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en veggie kapsel 10-15 minuter före en måltid som innehåller gasproducerande livsmedel, som korsblommiga grönsaker, bönor och baljväxter. Ta upp till tre veggie kapslar före en måltid, om det behövs.
Varning Endast för vuxna. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 40g
Produkt-ID (SKU): P36386
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 087614025278
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg