Full Spectrum Spearmint Leaf, 400mg - 60 caps

93 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Gör din beställning inom 6 timmar och 53 minuter och få det levererad mellan den 2022-12-12 och 2022-12-13 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Och du trodde att grönmynta bara var en favoritsmak av tuggummi! Spearmint är en av de mest kända "mints" och dess underbara doft ger smak till många teer, tandkött, drycker och andra godsaker. Men du kanske inte vet att grönmynta också har hälsofördelar. Denna allmänt erkända mynta är en traditionell favorit för matsmältningshälsa. Det är därför spearmint teer är så populära. Nu kan du njuta av dess stöd i kapselform som är lätt att ta.


85576.png

Ingrediensförteckning

Swanson Full Spectrum Spearmint Leaf, 400mg - 60 kapslar Livsmedelstillskott i kapselform som innehåller Spearmint Blad. Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 60 Ingredienser Spearmintblad (Mentha spicata) Mängd Per Portion 400 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Kryddmyntsblad (Mentha spicata) Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Rismjöl, gelatin, kalciumpalmitat, kiseldioxid. Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta en kapsel en till två gånger per dag med vatten. Varningar: Ta inte denna produkt om du är gravid. eller ammar. Förvaras utom räckhåll för barn.
Produktinformation
Swanson
P31788
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg