Life Extension - Potassium Iodide Tablets, 130mg - 14 tablets

64 kr 159 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 22 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Kaliumjodid är en specifik blockerare av sköldkörtelns upptag av radioaktivt jod.

  • Ger en hög jodhalt (100 mg) i form av kaliumjodid.
  • Kaliumjodid mättar sköldkörteln med stabilt jod.
  • Hållbarhetstiden för våra kaliumjodidtabletter är 24 månader

Hög nivå av jod för sköldkörtelhälsa

Potassium Iodide Tablets från Life Extension ger en hög nivå av jod i form av kaliumjodid. Dessa tabletter är utformade för att mätta sköldkörteln med stabilt jod och är avsedda endast för kortvarig användning. Varje förpackning innehåller 14 tabletter, var och en innehållande 130 mg kaliumjodid. Med en hållbarhetstid på 24 månader kan du vara säker på att dessa tabletter kommer att vara effektiva när du behöver dem som mest.

Hur fungerar Potassium Iodide?

Genom att tillhandahålla en hög halt av jod i form av kaliumjodid mättar Potassium Iodide Tablets sköldkörteln med stabilt jod. Sköldkörteln är en viktig körtel som spelar en avgörande roll för kroppens ämnesomsättning och hormonproduktion. Att ge tillräckligt med jod till sköldkörteln kan hjälpa till att upprätthålla dess normala funktion.

Källan till högkvalitativa ingredienser

Life Extension lägger stor vikt vid att använda enbart de finaste råvarorna för att säkerställa renhet och styrka i sina produkter. Potassium Iodide Tablets är certifierade icke-GMO och glutenfria. Varje tablett tillverkas i USA och genomgår strikta kvalitetskontroller för att garantera dess effektivitet och säkerhet. Vi tillhandahåller även analyscertifikat för varje produkt vi tillverkar, så att du kan vara trygg i vetskapen om produkternas kvalitet och renhet.

Stöd av vetenskap och auktoriteter

Life Extension har över 40 års erfarenhet av att utveckla avancerade och effektiva formler baserade på de senaste vetenskapliga rönen. Vi tror att vägen till ett hälsosammare och rikare liv ligger i rigorös vetenskaplig forskning och användning av de mest effektiva ingredienserna. Våra formuleringar baseras på ingredienser och doser som har använts i vetenskapliga studier, vilket säkerställer maximal biotillgänglighet och effektivitet.

Som auktoriteter inom området för kosttillskott och hälsa rekommenderar Life Extension Potassium Iodide Tablets för kortvarig användning och för att tillgodose behovet av jod. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder att leva sina hälsosammaste liv och erbjuder produkter av högsta kvalitet.

Ge din kropp det stöd den förtjänar med Potassium Iodide Tablets från Life Extension.

Produktinformation
Life Extension
P34832
160 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Life Extension
Produktnamn: Potassium Iodide Tablets, 130mg - 14 tabs
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tablettform. Innehåller cellulosa och syror
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Tablett
Portioner per förpackning: 14
Mängd per servering: Kalcium (som dikalciumfosfat): 21 mg
Fosfor (som dikalciumfosfat): 19 mg
Kaliumjodid: 130 mg
Ingredienser: Kalcium (som dikalciumfosfat), Fosfor (som dikalciumfosfat), Kaliumjodid
Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, stearinsyra, kiseldioxid, vegetabiliskt stearat, farmaceutisk glasyr.
Rekommenderad användning: Kaliumjodid ska endast tas när det instrueras av officiella hälsovarningar.
Använd inte som ett dagligt kosttillskott.
Den maximala dosen för vuxna är 130 mg per dag.
Följande rekommenderas för barn (kan krossas och ges i vätskor till barn för små att svälja piller):
3-18 år: 65 mg (1/2 tablett)
1 månad-3 år: 32 mg (1/4 tablett)
Födsel-1 månad: 16 mg (1/8 tablett)
Viktigt är att kaliumjodid som inte absorberas av sköldkörteln snabbt spolas ut ur systemet genom urinen.
Varning Förvaras utom räckhåll för barn. Vid allergisk reaktion, kontakta en vårdpersonal.
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Använd inte som ett dagligt kosttillskott. Köp inte om foliepaketet har brutits eller skadats.
Vid användning av kosttillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för en medicinsk åkomma eller om du är gravid eller ammar.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 20
Produkt-ID (SKU): P34832
Ursprungsland: Storbritannien
Produkt EAN: 737870577140
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg