Olimp - Creatine Monohydrate Powder

434 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 250g
  • 550g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 5 timmar och 7 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 7 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Olimp - Kreatinmonohydratpulver

Fördelar:

  • Ökar fysisk prestation
  • Höjer energinivåerna
  • Främjar muskelstyrka och muskelvolym
  • Accelererar återhämtningen efter träning
  • Förbättrar explosivitet och anaerob kapacitet

Ökar fysisk prestation

Kreatinmonohydrat är en välkänd och vetenskapligt beprövad kosttillskottsingrediens som har visat sig öka den fysiska prestationen under kortvariga, högintensiva och upprepade träningspass. Genom att konsumera kreatinmonohydratpulver kan idrottare och fitnessentusiaster förbättra sin prestation och uppnå bättre resultat i sin träning.

Höjer energinivåerna

Kreatin är en viktig komponent i kroppens energiomsättningssystem. Genom att öka kreatinnivåerna i musklerna kan kroppen producera mer adenosintrifosfat (ATP), vilket är den primära energikällan för muskelkontraktioner. Genom att tillföra kreatinmonohydratpulver till sin kost kan idrottare öka sina energinivåer, vilket resulterar i förbättrad uthållighet och prestation under träning.

Främjar muskelstyrka och muskelvolym

Forskning har visat att kreatinmonohydrat kan öka muskelstyrkan och främja muskelvolymen. Genom att öka kreatinnivåerna i musklerna kan idrottare utföra fler repetitioner med tyngre vikter och stimulera muskeltillväxt. Detta gör kreatinmonohydratpulver till en populär produkt bland styrketränande och bodybuilders som strävar efter att öka sin fysiska styrka och muskelmassa.

Accelererar återhämtningen efter träning

Efter en intensiv träningspass kan kroppens kreatinnivåer vara utarmade. Genom att återställa dessa nivåer med kreatinmonohydratpulver kan idrottare påskynda sin återhämtningstid och minska träningsrelaterad muskelskada. Dessutom har kreatin visat sig ha antioxidativa egenskaper, vilket kan hjälpa till att bekämpa oxidativ stress och främja återhämtningen efter träning.

Förbättrar explosivitet och anaerob kapacitet

Kreatinmonohydrat är särskilt effektivt för idrottare som utför explosiva och anaeroba aktiviteter, såsom sprint, hopp och styrketräning. Genom att tillföra kreat in till kroppen kan idrottare öka sin explosivitet, muskelkraft och anaeroba kapacitet, vilket kan leda till förbättrad prestation inom sina specifika idrotter eller träningsformer.

Undersökningar om kreatinmonohydratpulver

Forskning har visat att kreatinmonohydrat är en säker och effektiv kosttillskottsingrediens för att förbättra fysisk prestation och muskelutveckling. Studier har dokumenterat fördelarna med kreatinmonohydrat på styrka, explosivitet, uthållighet och muskelvolym hos idrottare och tränande individer.

Ökad muskelstyrka och muskelvolym

I en studie publicerad i Journal of Strength and Conditioning Research undersöktes effekterna av kreatinmonohydrat på styrka och muskelvolym hos unga män. Resultaten visade att deltagarna som konsumerade kreatinmonohydrat hade signifikant större ökningar i både styrka och muskelvolym jämfört med placebogruppen.

Förbättrad uthållighet och prestation

En meta-analys publicerad i Sports Medicine sammanfattade resultaten från flera studier om kreatinmonohydrat och dess effekter på uthållighet och prestation. Analysen visade att kreatinmonohydrat kunde förbättra uthållighet i upprepade sprintövningar samt öka den maximala syreupptagningsförmågan hos idrottare.

Återhämtning efter träning

I en studie publicerad i Medicine and Science in Sports and Exercise undersöktes effekterna av kreatinmonohydrat på återhämtning efter excentrisk muskelträning. Resultaten visade att deltagarna som tog kreatinmonohydrat hade snabbare återhämtning av muskelstyrka och mindre muskelskada jämfört med placebogruppen.

Användning och rekommenderad dosering

Olimp - Kreatinmonohydratpulver är utformat för att tillgodose behoven hos idrottare och fitnessentusiaster som söker att förbättra sin fysiska prestation och muskelutveckling. Det rekommenderade dagliga intaget av kreatinmonohydrat är 5 gram per dag. Pulvret kan enkelt blandas med vatten, juice eller din favoritdryck och konsumeras före, under eller efter träning för att maximera dess effekter.

Observera att kosttillskott inte bör användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Konsultera alltid din läkare eller en kvalificerad hälsospecialist innan du påbörjar användning av kosttillskott.

Upplev fördelarna med Olimp - Kreatinmonohydratpulver och ta din träning och prestation till nästa nivå!

Produktinformation
5901330026447
5 objekt

Specifika referenser

ean135901330026447
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Olimp Nutrition
Produktnamn: Creatine Monohydrate Powder - 250g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehållande kreatinmonohydrat.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 avrundad tesked (3g)
Portioner per förpackning: 83
Mängd per servering: Kalorier: 46 kJ / 11 kcal
Protein: 0 g
Kolhydrater: 0 g
Fett: 0 mg
Kreatinmonohydrat: 3 g
Ingredienser: Kreatinmonohydrat
Rekommenderad användning: Ta 3g pulver per dag under träning på tävlingsdagar eller vid samma tidpunkt under icke-träningsdagar. En viktökning kan inträffa.
Varning Inte lämplig för barn och ungdomar. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 305g
Produkt-ID (SKU): P6243
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5901330026447
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg