ADAM Multi-Vitamin for Men

539 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 90 vcaps
  • 120 tablets
  • 180 softgels
  • 60 tablets
  • 90 softgels

Lägg till önskelista

Gör din beställning inom 6 timmar och 3 minuter och få det levererad mellan den 2022-12-12 och 2022-12-13 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Många multiplar på marknaden idag innehåller onödiga mängder hjälpämnen och tillsatta ingredienser. ADAM är formulerad för att innehålla de lägsta nivåerna av dessa onödiga ytterligare ingredienser, vilket ger mer utrymme för högre nivåer av de näringsämnen som män behöver för att upprätthålla optimal hälsa.

MULTI VITAMIN SPECIALT FORMULERAD FÖR MÄN: NOW ADAM Superior Multi vitamin för män i mjuka geler är mildare och lättare att svälja och är formulerade för bättre tolerans för mag-tarmkanalen. Liksom NOW:s andra kosttillskott är denna multi vetenskapligt baserad och testad för renhet och kvalitet.

INNEHÅLLER: Detta multivitamin speciellt framtaget för män innehåller sågpalmetto, växtsteroler, lykopen och CoQ10.

KLASSIFICERINGAR/CERTIFIERINGAR: Kvalitet GMP säkerställd, Kosher (innehåller gelatin).

GMP kvalitetssäkrad: NPA A-klassad GMP-certifiering innebär att varje aspekt av NOWs tillverkningsprocess har granskats, inklusive våra laboratorie-/testmetoder (för stabilitet, styrka och produktformulering).

Naturlig färgvariation kan förekomma i denna produkt.

GlutenfriVeganVegetarian64265.png

Produktinformation
NOW Foods
P2977
100 objekt

Specifika referenser

ean130733739038760
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg