ActiKid - Magic Beans Multi-Vitamin - Vegan

180 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Blueberry - 60 beans

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 34 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

ActiKid - Magic Beans Multi-Vitamin - Vegan: Uppfyll ditt barns hälsobehov

Fördelar:

  • Främjar barns övergripande hälsa och välbefinnande
  • Stödjer immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till normal utveckling av hud, syn och skelett
  • Hjälper till att upprätthålla normal energinivå och minska trötthet
  • En läcker och näringsrik tillskott för veganer

Främjar barns övergripande hälsa och välbefinnande

ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin är utformade för att kickstarta ditt barns potential genom att erbjuda en välsmakande och näringsrik multivitaminformulering. Dessa veganvänliga magic beans är perfekta för barn från 4 år och uppåt och innehåller en balanserad kombination av 10 viktiga vitaminer och mineraler.

Stödjer immunsystemets normala funktion

En starkt fungerande immunsystem är avgörande för att skydda barn mot sjukdomar och hålla dem friska och glada. Magic Beans Multi-Vitamin innehåller vitamin A, B6, B12 och D, som alla bidrar till att stödja immunsystemets normala funktion. Genom att ge ditt barn dessa viktiga näringsämnen kan du hjälpa dem att bygga upp sitt immunförsvar och hantera de utmaningar de kan möta i sin omgivning.

Bidrar till normal utveckling av hud, syn och skelett

ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin innehåller vitamin A, som är känt för sin roll i att upprätthålla normal hud och syn. Dessa näringsrika tillskott innehåller också D-vitamin, som bidrar till det normala underhållet av skelett och muskelfunktion. Genom att ge ditt barn dessa viktiga vitaminer kan du stödja deras tillväxt och utveckling samtidigt som du främjar deras övergripande hälsa.

Hjälper till att upprätthålla normal energinivå och minska trötthet

Det är viktigt för barn att ha tillräckligt med energi för att klara av sina dagliga aktiviteter och uppnå sin fulla potential. Magic Beans Multi-Vitamin innehåller vitamin B6 och B12, som bidrar till normal energigivande ämnesomsättning och minskning av trötthet och utmattning. Genom att ge ditt barn dessa viktiga näringsämnen kan du hjälpa dem att hålla sig aktiva, engagerade och fokuserade under dagen.

En läcker och näringsrik tillskott för veganer

ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin är speciellt formulerade för att passa veganer och är helt fria från gelatin, gluten och andra animaliska produkter. Dessa näringsrika magic beans erbjuder en bekväm och läcker lösning för att säkerställa att ditt barn får alla viktiga vitaminer och mineraler de behöver för att upprätthålla optimal hälsa och välbefinnande. Genom att välja ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin kan du vara trygg i vetskapen om att du ger ditt barn ett högkvalitativt och veganskt kosttillskott som stödjer deras hälsa på ett ansvarsfullt sätt.

Forskning om barns näringsbehov

Det finns omfattande forskning som visar på vikten av att tillgodose barns näringsbehov för deras tillväxt och utveckling. En balanserad kost som innehåller alla nödvändiga vitaminer och mineraler är avgörande för att säkerställa optimal hälsa hos barn. Men det kan vara utmanande att täcka alla näringsbehov genom kosten ensam, särskilt när barn har selektiva matvanor eller begränsade kostpreferenser. Här kommer ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin in som ett pålitligt komplement för att fylla i eventuella näringsluckor och säkerställa att ditt barn får alla de viktiga näringsämnena de behöver.

Vitamin A för hudens och synens hälsa

Vitamin A är känt för sin roll i att upprätthålla normal hud och syn. Det är en viktig antioxidant som bidrar till att skydda cellerna mot skador från fria radikaler. Genom att inkludera vitamin A i ditt barns kost kan du hjälpa till att främja en frisk hud och stödja deras synhälsa. ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin tillhandahåller en välavvägd mängd vitamin A för att säkerställa att ditt barn får tillräckligt med detta viktiga näringsämne.

Vitamin D för skelett- och muskelfunktion

Vitamin D är avgörande för det normala underhållet av skelett och muskelfunktion. Det hjälper kroppen att absorbera och använda kalcium och fosfor, vilka är viktiga mineraler för benhälsa. Genom att ge ditt barn tillräckligt med vitamin D kan du stödja deras skelettutveckling och upprätthålla normal muskelfunktion. ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin innehåller en tillräcklig dos av vitamin D för att möta ditt barns behov och hjälpa dem att bygga starka ben och muskler.

Vitamin B6 och B12 för energiproduktion och minskad trötthet

Vitamin B6 och B12 är viktiga för normal energigivande ämnesomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Dessa vitaminer är nödvändiga för kroppens produktion av energi och hjälper till att hålla ditt barn piggt och aktivt. Genom att ge ditt barn ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin kan du säkerställa att de får tillräckligt med dessa viktiga B-vitaminer för att upprätthålla en normal energinivå och minska trötthet under dagen.

Enligt forskning

Forskning har visat att kosttillskott, såsom multivitaminer, kan vara en effektiv metod för att fylla i eventuella näringsbrister hos barn. En studie publicerad i "Journal of the American Academy of Pediatrics" undersökte effekterna av multivitaminer på barns hälsa och konstaterade att de kan bidra till att fylla i näringsgapet och förbättra näringsstatusen hos barn som har en bristfällig kost. Genom att välja ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin kan du ge ditt barn en välbalanserad dos av vitaminer och mineraler för att stödja deras övergripande hälsa.

ActiKid - För ditt barns välmående

ActiKid är ett företag som är dedikerat till att erbjuda högkvalitativa kosttillskott för barn. Produkterna är tillverkade enligt strikta kvalitetsstandarder och följer GMP (Good Manufacturing Practice) för att säkerställa renhet, kvalitet och effektivitet. ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin är inget undantag och är en pålitlig och pålitlig källa till viktiga näringsämnen för barn.

Sammanfattning

ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin är den perfekta lösningen för att tillgodose ditt barns näringsbehov på ett läckert och lätt sätt. Med en balanserad kombination av 10 vitaminer och mineraler, inklusive vitamin A, B6, B12, D och E, är dessa veganvänliga magic beans utformade för att främja barns övergripande hälsa och välbefinnande. Genom att ge ditt barn ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin kan du vara trygg i vetskapen om att du ger dem de bästa förutsättningarna för att uppnå sin fulla potential och leva ett friskt och aktivt liv.
GlutenfriVeganProduktinformation
ActiKid
P40534
8 objekt

Specifika referenser

ean135060501060656
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: ActiKid
Produktnamn: Magic Beans Multi-Vitamin - Vegan, Blueberry - 60 beans
Näringsfakta: Portionstorlek: 2 gelébönor
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Vitamin A: 200 µg
Vitamin D: 2.5 µg
Vitamin E: 6 mg
Vitamin K1: 37.5 µg
Niacin: 8 mg
Vitamin B6: 0.7 mg
Vitamin B12: 1.25 µg
Biotin: 25 µg
Zink: 3 mg
Jod: 50 µg
Ingredienser: Niacin, Vitamin E, Zink, Vitamin B6, Vitamin A, Jod, Vitamin K1, Biotin, Vitamin D, Vitamin B12
Andra ingredienser: Socker, Glukossirap, Gelbildande medel: Modifierad potatisstärkelse; Surhetsreglerande medel: Citronsyra; Naturlig smak, Nikotinamid, Vitamin E (Dl-Alpha-Tocopheryl Acetate), Zinkglukonat, Surhetsreglerande medel: Natriumcitrat; Färgämnen: Spirulina, Äpple; Vitamin B6 (Pyridoxine HCL), Vitamin A (Retinyl Acetate), Kaliumjodid, Vitamin K1 (Phtyomenadione), D-Biotin, Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Olivolja, Medellånga triglycerider (MCT-olja), Glasyrmedel: Carnaubavax; Limonen.
Rekommenderad användning: För barn, tugga högst 2 gelébönor dagligen. Svälj inte hela. Överskrid inte den rekommenderade dosen.
Varning Kosttillskott för 4+ år. Rådfråga alltid din läkare innan du tar kosttillskott, särskilt om du tar medicin eller har en befintlig medicinsk åkomma. Sök professionell rådgivning om ditt barn är under medicinsk övervakning eller lider av matallergier. Avbryt användningen och kontakta omedelbart en läkare om några oönskade reaktioner uppstår. Inte lämplig för gravida eller ammande kvinnor. Du bör inte ta kosttillskott som ett substitut för en varierad balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Medan vi arbetar för att säkerställa att produktinformationen på vår webbplats är korrekt kan tillverkare ändra sin produktinformation. Faktisk produktförpackning och material kan innehålla mer och/eller annan information än den som visas på vår webbplats. Om du har några specifika produktfrågor, kontakta tillverkaren. Denna information påverkar inte dina lagliga rättigheter. För läkemedelsprodukter är innehållet på vår webbplats inte avsett att användas för att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom eller hälsotillstånd eller ersätta råd från läkare, farmaceuter eller andra licensierade hälso- och sjukvårdspersonal. Du bör omedelbart kontakta din vårdgivare om du misstänker att du har en medicinsk problem. Du bör alltid läsa etiketterna, varningarna och anvisningarna som medföljer produkten innan du använder eller konsumerar den och inte enbart förlita dig på den information som presenteras på vår webbplats.
Enhetstyp: Tuggbara i geléform
Nettovikt: 150g
Produkt-ID (SKU): P40534
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5060501060656
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg