• Ny
    MuscleMeds - Carnivor Mass

MuscleMeds - Carnivor Mass

1 144 kr
Inkl. moms
MuscleMeds Carnivor Mass är en unik massökare för muskeltillväxt med hög absorptionshastighet och insulinutsöndring. Hydrolyserat biffproteinisolat ger muskeluppbyggnad och snabbverkande kolhydrater främjar återhämtning. Laktosfri och mjölkfri. Ta din massökning till en ny nivå med Carnivor Mass!
Variationer : Chocolate Fudge - 2716g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 17 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 10 timmar och 29 minuter och få det levererad mellan den 2024-04-03 och 2024-04-04 med hemleverans, via ombud eller box.

MuscleMeds Carnivor Mass - Revolutionerande Massökare för Effektiv Muskeltillväxt

Fördelar:

  • Överlägsen absorptionshastighet
  • Förstärkar insulinutsöndringen för muskelanabolism
  • Hydrolyserat biffproteinisolat (BPI) för muskeluppbyggnad
  • Laktosfri och mjölkfri alternativ för laktosintoleranta
  • Snabbverkande mikroniserade kolhydrater för muskelåterhämtning

MuscleMeds Carnivor Mass är en revolutionerande produkt inom massökning, speciellt framtagen för att främja effektiv muskeltillväxt. Med dess överlägsna absorptionshastighet och förmågan att förstärka insulinutsöndringen är detta tillskott unikt jämfört med traditionella massökare på marknaden. Carnivor Mass, även känd som "anabolsupermat", kombinerar en unik hydrolyserad biffproteinisolat (BPI) med banbrytande iSpike-teknologi för att skapa en höganabol miljö där muskeluppbyggnad främjas och fettlagring minimeras. Välkommen till en ny era av massökning med Carnivor Mass!

Överlägsen Biffproteinisolat för Muskeltillväxt

Carnivor Mass bygger på kraften hos Beef Protein Isolate (BPI), som utgör grundstommen i produkten. BPI ger möjligheten att dra nytta av biffens muskeluppbyggande egenskaper utan att oroa sig för fett eller kolesterol. Det hydrolyserade biffproteinisolatet är 99% rent biffprotein och har en hög koncentration av aminosyror. Faktum är att Carnivor BPI är 350% mer koncentrerat i aminosyror än en vanlig bit biff, och det är kliniskt bevisat att det effektivt bygger muskler.

Varje portion Carnivor Mass ger dig imponerande 50 gram biffproteinisolat utan något fett, kolesterol eller laktos. Detta gör Carnivor Mass till den ultimata proteinkällan för idrottare som vill stödja muskeluppbyggnad och återhämtning. Genom att konsumera detta höganaboliska proteinisolat kan du ge dina muskler den näring de behöver för att växa och återhämta sig snabbare än någonsin tidigare.

Snabbverkande Mikroniserade Kolhydrater för Muskeltillväxt och Återhämtning

Utöver det imponerande biffproteinisolatet erbjuder Carnivor Mass också 125 gram snabbverkande och lättupptagliga mikroniserade kolhydrater. Dessa kolhydrater är avgörande för att utlösa kraftfulla anabola effekter genom den exklusiva iS pike-teknologin. Genom att leverera höga koncentrationer av aminosyror tillsammans med snabbverkande kolhydrater och över 700 kalorier skapas den optimala miljön för accelererad muskeltillväxt och återhämtning.

Forskning visar att den snabba leveransen av makronäringsämnen är avgörande för att stimulera muskeltillväxt utan att samtidigt öka fettlagringen. Dessutom är rätt tajming av insulinutsöndringen viktig för att skapa en höganabol miljö. Insulin, ett kraftfullt hormon för muskeltillväxt och återhämtning, stimulerar effektivt muskeluppbyggnad, särskilt i kombination med snabbverkande protein.

Carnivor Mass använder sig av iSpike-teknologin för att förbättra absorptionen och insulinutsöndringen. Den reducerar storleken på kolhydratpartiklarna samtidigt som det ökar antalet partiklar totalt sett. Detta resulterar i en signifikant ökning av den reaktiva ytan, vilket förbättrar absorptionshastigheten av kolhydraterna. Studier visar att ytförbättrade kolhydrater i kombination med snabbverkande protein kan leda till upp till 500% kraftigare insulinutsöndring jämfört med enbart konsumtion av protein.

Carnivor Mass tar också en innovativ approach genom att inkludera en unik aminosyra i iSpike-teknologin. Denna aminosyra fungerar som en "väktare" för insulinets väg till muskelvävnaden. Genom att underlätta insulinets framkomst till musklerna via blodbanan kan det leda till ökad muskeltillväxt. Dessutom berikas iSpike-teknologin med Chromium 454 (Cr454) och D-pinitol, som ökar möjligheten för muskelcellerna att ta upp mer glukos i närvaro av insulin. Detta bidrar till snabbare glykogenuppbyggnad och muskeltillväxt.

Laktosfri och Mjölkfri - Perfekt för Laktosintoleranta

Det är känt att nästan 70% av befolkningen är laktosintolerant, vilket innebär att de har svårt att smälta laktos, sockret som finns naturligt i mjölkprodukter. Konsumtion av vassle- och mjölkproteiner kan därför leda till uppsvälldhet och obehag i magen, vilket är det sista man vill uppleva när man försöker öka sitt kaloriintag och bygga muskler.

Carnivor Mass erbjuder en utmärkt laktosfri och mjölkfri lösning för alla som är laktosintoleranta. Genom att välja Carnivor Mass kan du undvika de negativa biverkningarna av laktosint olerans och samtidigt få alla fördelar med en effektiv massökare för muskeltillväxt och återhämtning. Det är ett hälsosamt och bekvämt alternativ för alla som vill bygga muskelmassa utan att behöva oroa sig för magbesvär.

Ta din Massökning till en Ny Nivå med Carnivor Mass

Carnivor Mass från MuscleMeds är den perfekta produkten för dig som vill uppnå effektiv muskeltillväxt. Med dess banbrytande kombination av hydrolyserat biffproteinisolat och iSpike-teknologi kan du förvänta dig snabba och imponerande resultat. Varje portion ger dig en imponerande mängd av 50 gram biffproteinisolat utan något fett, kolesterol eller laktos. Detta ger din kropp den optimala näringen för att bygga muskler och återhämta sig efter träning.

Carnivor Mass är inte bara kraftfullt, det är också ren och laktosfri, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som är laktosintoleranta. Med Carnivor Mass kan du känna dig trygg med att du ger din kropp den näring den behöver för att växa och återhämta sig på ett hälsosamt sätt.

Produktens överlägsna absorptionshastighet och förmåga att förstärka insulinutsöndringen ger dig en höganabol miljö där muskeluppbyggnad främjas samtidigt som fettlagring minimeras. Den snabbverkande mikroniserade kolhydraterna tillsammans med det hydrolyserade biffproteinisolatet ger dig den optimala kombinationen för muskeltillväxt och återhämtning.

Carnivor Mass är resultatet av forskning och innovation inom massökning. Genom att använda den banbrytande iSpike-teknologin med ytförbättrade kolhydrater, aminosyror och insulinotropa ämnen skapas en produkt som tar muskeluppbyggnad till en ny nivå. Studier och kliniska bevis stödjer Carnivor Mass som en effektiv produkt för att öka muskelmassa och främja återhämtning.

Så om du är en idrottare, kroppsbyggare eller helt enkelt en person som vill bygga muskler och återhämta dig snabbare, ge din kropp den näring den behöver med MuscleMeds Carnivor Mass. Upplev fördelarna med en revolutionerande massökare och ta din muskelbyggnad till en ny nivå. Med Carnivor Mass kan du nå dina muskelbyggnadsmål på ett effektivt och hälsosamt sätt. Ge dina muskler den näring de behöver för att växa och återhämta sig snabbare än någonsin tidigare.

0891597002641
8 objekt

Särskilda referenser

ean13
0891597002641
Produktinformation
Tillverkarens namn: MuscleMeds
Produktnamn: Carnivor Mass, Chocolate Fudge - 2716g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform som innehåller proteinkälla, kolhydratkälla, mineraler, förtjockningsmedel, sötningsmedel och smakämnen.
Näringsfakta: Portionstorlek: 4 Skopor (194g)
Portioner per förpackning: 14
Mängd per servering: Kalorier: 2972.63 kJ / 710 kcal
Kalorier från fett: 25 kcal
Totalt fett: 2.5 g
Mättat fett: 2.5 g
Kolesterol: 0 g
Totalt kolhydrat: 125 g
Kostfiber: 2 g
Socker: 0 g
Protein: 50 g
Krom (som krom 454 bio-organisk jästmatris): 200 mcg
Natrium: 580 mg
Kalium: 310 mg
Ingredienser: Natrium, Kalium, Krom (som krom 454 bio-organisk jästmatris)
Andra ingredienser: SPIKE-teknik [Bestående av insulinfrisättande reaktivt kolhydratsystem (mikronpartikulerad maltodextrin, mikronpartikulerad vaxig majs, amylas, gluco-amylas) och insulin-signal-förstärkande system (Agaricus blazei, krom 454 bio-organisk bryggerijästextrakt, 4-hydroxyisoleucin, D-pinitol)], CARNIVOR-BPI [Bestående av hydrolyserat biffproteinisolat, kreatinmonohydrat, L-glutamin, grenade aminosyror (BCAA: L-leucin, L-valin, L-isoleucin) och anabola kväveretentions-teknikintermediärer: GKG (glutamin-alfa-ketoglutarat), OKG (ornitin-alfa-ketoglutarat), AKG (alfa-ketoglutarat) och KIC (alfa-ketoisokaproat)], kakao, medellånga triglycerider (MCT), naturliga och artificiella smaker, kiseldioxid, salt, acesulfamkalium och sukralos.
Rekommenderad användning: Tillsätt 16 fl. oz. (475 ml) vatten i en shakerflaska, mixer eller annan behållare. Tillsätt 4 skopor CARNIVOR MASS. Blanda eller mixa tills önskad konsistens uppnås innan du dricker. För en tjockare, sötare shake, tillsätt mindre vatten. För en tunnare shake, tillsätt mer vatten.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 2950g
Produkt-ID (SKU): P4400
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 891597002641
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Mutant - Mutant Mass
  • Ny

Mutant - Mutant Mass

502 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Mutant Mass är den ultimata lösningen för att bygga muskelmassa och förbättra prestationen. Med sin kraftfulla sammansättning av näringsämnen-täta ingredienser ökar den muskelmassan, förbättrar återhämtningen och maximerar prestationen. Ge din kropp det bränsle den behöver för att bli en äkta Mutant!
PhD - Advanced Mass
  • Ny

PhD - Advanced Mass

399 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
PhD Advanced Mass - Den ultimata massökningsformeln för seriösa hard gainers och idrottare. Med 1140 kalorier och upp till 193g kolhydrater per portion ger den massavinst med högt kaloriinnehåll. Innehåller även 50g protein, zink, magnesium, MCT-olja och kreatin för optimal prestation. Prova idag och ta dina vinster till nästa nivå!
Olimp - Gain Bolic 6000
  • Ny

Olimp - Gain Bolic 6000

301 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Gain Bolic 6000 är en välbalanserad produkt med korrekt sammanställda kolhydrater och proteiner för jämn energitillförsel och muskeltillväxt. Berikad med kreatin och taurin för ökad fysisk kapacitet. Passar idrottare och de med högre energibehov.
Universal Nutrition - Gain Fast 3100
  • Ny

Universal Nutrition - Gain Fast 3100

618 kr
Tillgänglighet: 3 I lager
Universal Nutrition - Gain Fast 3100 är den ultimata lösningen för att bygga muskler. Med sin kraftfulla viktökningsformel ger den dig de nödvändiga näringsämnena för snabb muskeltillväxt. Överskrid viktökningsbarriärer med den exklusiva "Get Big Quick"-formeln och ta din fysik till nästa nivå.
Olimp - Profi Mass
  • Ny

Olimp - Profi Mass

428 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Maximera muskelmassan med Olimp - Profi Mass! Denna produkt ökar muskelmassan och främjar muskelregenerering. Med sin avancerade proteinmatris och tillsatta vitaminer ger den bästa förutsättningar för muskelbyggnad utan att öka kroppsfettet. Perfekt för kroppsbyggare och aktiva personer. Ta träningen till nästa nivå med Olimp - Profi Mass!