Omega-3 Extra, 1300mg (Lemon) - 60 softgels

150 kr 200 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Gör din beställning inom 3 timmar och 31 minuter och få det levererad mellan den 2022-10-03 och 2022-10-04 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Högkoncentrerad och renad fiskolja  

Softgel kosttillskottskapsel med högkoncentrerad och renad fiskolja innehållande essentiella omättade fettsyror (DHA och EPA). Fiskolja från pelagiska fiskar (bl.a. ansjovis, sardiner, makrill, tonfisk) från hållbara fiskemetoder. 

OSAVI omega-3-tillskott

Till håll din hjärna och ditt hjärta friska, din kropp behöver tillräckligt med omega-3. Om du inte får i dig detta genom maten du äter kan du fylla på med ett tillskott. Vårt omega-3 kosttillskott är designat som ett trevligt sätt att hjälpa dig att göra det. Naturliga softgels med citronsmak tar hand om den fiskiga eftersmaken och gör det enkelt att fylla på ditt dagliga intag. Varje softgel innehåller högkoncentrerad och renad fiskolja som innehåller DHA och EPA, och de använder olja från hållbart framställd fisk.  

Varför skulle någon ha nytta av att komplettera med Omega-3 EXTRA 1300 mg ?
- Dokosahexaensyra (DHA) bidrar till att upprätthålla normal hjärnfunktion och syn. 
- Eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA) bidrar till hjärtats normala funktion

 Vad är speciellt med softgels Omega-3 EXTRA 1300 mg?
- En av de högsta doserna av omega-3 på marknaden.
- Special formulering av koncentrerade omega-3-fettsyror härrörande från ansjovis [Engraulis ringens] olja, sardin [Sardinops sagax sagax] olja, makrill och/eller tonfisk [Thunnus obsesus] olja från Stilla havet och  Atlanten.
- Fiskolja från pelagiska fiskar från hållbara fiskemetoder (Friend of the Sea-certifikat).
- Rik på essentiella omättade fettsyror EPA och DHA Omega 3.
- Högrenad fiskolja producerad enligt GOED-monografi (Global organisation av EPA och DHA).
- Med en naturlig citronsmak för att minska den fiskiga eftersmaken. 
- Förpackning gjord av BioPET (30 % av plasten kommer från sockerrör).

 

GlutenfriNon-GMOSockerfri

105793.png

Produktinformation
Osavi
P41473
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg
Köp 3 varor , få Vitamin D3 Oral Spray, 3000IU på köpet