Allnutrition - Omega 3, Strong - 90 caps

217 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 4 timmar och 14 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Allnutrition Omega 3 Strong - Kosttillskott med kraftfulla hälsofördelar

Fördelar av Allnutrition Omega 3 Strong

  • Förbättrar hjärthälsan
  • Stödjer hjärnfunktionen och kognitivt välbefinnande
  • Minskar inflammation i kroppen
  • Förbättrar synfunktionen och ögonhälsan
  • Stärker immunsystemet

Hur kan Allnutrition Omega 3 Strong gynna din hälsa?

Allnutrition Omega 3 Strong är ett högkvalitativt kosttillskott som är särskilt utformat för att ge dig de hälsofördelar som kommer med omega-3-fettsyror. Varje kapsel innehåller en kombination av fiskolja med hög koncentration av eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA), två essentiella fettsyror som är avgörande för att upprätthålla optimal hälsa.

EPA och DHA är kända för att ha positiva effekter på hjärthälsan. Genom att regelbundet ta Allnutrition Omega 3 Strong kan du minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar genom att sänka blodtrycket, förbättra blodfettprofilen och minska inflammation i kroppen. Dessa fettsyror kan också hjälpa till att förhindra bildandet av blodproppar, vilket ytterligare stärker hjärtats funktion.

Utöver sina fördelar för hjärthälsan kan Allnutrition Omega 3 Strong också bidra till att förbättra hjärnfunktionen och stödja kognitiva funktioner. EPA och DHA är viktiga byggstenar för hjärnan och kan hjälpa till att förbättra minnet, koncentrationen och inlärningsförmågan. Genom att ta regelbundna doser av detta kosttillskott kan du optimera din hjärnkapacitet och främja en sund kognitiv funktion genom hela livet.

En annan viktig fördel med Allnutrition Omega 3 Strong är dess förmåga att minska inflammation i kroppen. Inflammation är en naturlig process som kroppen använder för att bekämpa skador och infektioner, men kronisk inflammation kan leda till allvarliga hälsoproblem. De omega-3-fettsyror som finns i detta kosttillskott har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper och kan bidra till att minska risken för inflammatoriska sjukdomar såsom ledgångsreumatism och inflammatorisk tarmsjukdom.

Allnutrition Omega 3 Strong har också visat sig vara fördelaktigt för synfunktionen och ögonhälsan. DHA utgör en stor del av näthinnan i ögat, och till räckliga nivåer av DHA är avgörande för att bibehålla en god syn. Genom att ta detta kosttillskott kan du bidra till att förhindra åldersrelaterad makuladegeneration och torra ögon, samtidigt som du främjar en klar och skarp syn.

En annan viktig fördel med Allnutrition Omega 3 Strong är dess förmåga att stärka immunsystemet. Omega-3-fettsyror har visat sig ha immunmodulerande egenskaper och kan hjälpa till att förbättra kroppens försvar mot infektioner och sjukdomar. Genom att stödja ditt immunsystem med detta kosttillskott kan du öka din motståndskraft och minska risken för att bli sjuk.

Forskning om Allnutrition Omega 3 Strong

Det finns omfattande forskning som stöder fördelarna med att ta omega-3-tillskott som Allnutrition Omega 3 Strong. Studier har visat att intag av EPA och DHA kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar genom att sänka blodtrycket, förbättra kolesterolprofilen och minska inflammation i kroppen.

Det har också genomförts forskning som visar att omega-3-fettsyror kan ha positiva effekter på hjärnfunktionen och kognitivt välbefinnande. Dessa fettsyror är viktiga för hjärnans struktur och funktion, och forskning har kopplat tillräckligt intag av EPA och DHA till förbättrat minne, koncentration och inlärningsförmåga.

Studier har även visat att omega-3-fettsyror kan ha antiinflammatoriska effekter i kroppen. Genom att minska inflammation kan de bidra till att förebygga och lindra symtom på inflammatoriska sjukdomar som ledgångsreumatism och inflammatorisk tarmsjukdom.

Slutligen har forskning visat att omega-3-fettsyror, särskilt DHA, är viktiga för ögonhälsan. Tillräckliga nivåer av DHA i kosten kan bidra till att förhindra åldersrelaterad makuladegeneration och främja en hälsosam syn.

Sammanfattning

Allnutrition Omega 3 Strong är ett kosttillskott som erbjuder en rad kraftfulla hälsofördelar. Genom att ta detta tillskott regelbundet kan du förbättra hjärthälsan, stödja hjärnfunktionen, minska inflammation i kroppen, förbättra synfunktionen och stärka immunsystemet. Med höga halter av EPA och DHA, berikad med E-vitamin, ger Allnutrition Omega 3 Strong dig en pålitlig källa till dessa viktiga omega-3-fettsyror. Ta hand om din hälsa genom att inkludera Allnutrition Omega 3 Strong i din dagliga rutin.

</ br>

Produktinformation
Allnutrition
5902837729244
6 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Allnutrition
Produktnamn: Omega 3 Strong - 90 kapslar
Näringsfakta: Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 90
Mängd per portion: Fiskolja: 1000 mg
Varav: EPA 330 mg
Varav: DHA 220 mg
Vitamin E 12 mg
Ingredienser: Fiskolja, Varav: EPA, Varav: DHA, Vitamin E
Andra ingredienser: Fiskolja, kapselskal: gelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, vitamin E (DL-alfa-tokoferolacetat), vatten.
Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen under en måltid, skölj ner med vatten.
Varning: Denna produkt är avsedd för fysiskt aktiva personer över 18 år. Använd inte om du är allergisk mot något av ingredienserna. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. En balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Förvaras på en torr plats borta från solljus, vid en temperatur på 15-25°C, i en försluten förpackning, utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 180g
Produkt-ID (SKU): P36462
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5902837729244
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg