Chlorella

Chlorella är en typ av alger som innehåller många aminosyror, vitaminer och mineralerDet är en mycket bra källa till betakaroten och vitamin B12, vars tillskott rekommenderas speciellt för personer på vegansk kost. Chlorella stöder bland annat avlägsnandet av gifter, stimulerar immunförsvaret, regenererar och sänker kolesterolet.

Chlorella är en alg som tillhör gruppen grönalger. Den mest populära sorten är vanlig chlorella. Chlorella finns i både söt- och saltvatten, i fuktig jord eller bark och inuti vissa organismer. Sötvattenalger används främst för framställning av kosttillskott.

Chlorella innehåller många aminosyror, vitaminer - inklusive vitamin B12 som rekommenderas speciellt för personer på vegansk kost, mineraler som kalcium, kalium, magnesium, fosfor, järn, koppar, mangan eller zink och betakaroten.

Dessa alger stimulerar immunförsvaret. Dessutom påverkar de hälsan hos levern och matsmältningssystemet. På grund av strukturen av cellmembranet hos chlorella kan det rena kroppen från gifter. Chlorella rekommenderas för personer på bantning och vegankost.

Tillbaka till listan

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg