Grönt kaffeextrakt

Grönt kaffe, annars rått. Det har fått sitt namn till de olika kornen. För det här är bönor som har bearbetats innan rostningsprocessen. Tack vare detta har pyrolysprocessen (torrdestillation) ännu inte ägt rum i dem, så kaffebönorna har inte en stark arom och smak. Det kallas grönt eftersom färgen på bönorna är mycket ljusare än rostade kaffebönor, dock är dessa bönor inte alltid gröna. 

Detta medför i sådana fall att energitopparna (och dalarna) som ett högt glukosintag medför skulle kunna motverkas, vilket i sin tur gör att vi får en mer jämn energitillförsel och slipper den akuta hungerskänslan och energidippen. Då blir det också lättare att stå emot suget att välja något mindre hälsosamt att äta.

Tillbaka till listan

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg