• Ny
    PhD - Protein Flapjack+

PhD - Protein Flapjack+

302 kr
Inkl. moms
PhD Protein Flapjack+ - Ett näringstätt proteinmellanmål för aktiva idrottare. Högkvalitativt protein för muskeluppbyggnad. Ihållande frisättning av kolhydrater för energi. Lågt mättat fettinnehåll för en hälsosam kost. Lågt sockerinnehåll för att undvika blodsockerfall. Bekväm och läcker smak.
Variationer : Apple & Raspberry - 12 bars

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ

Betalningar

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

PhD Protein Flapjack+ - En näringstät proteinmellanmål för aktiva idrottare

Fördelar:

  • Högkvalitativt protein för muskeluppbyggnad
  • Ihållande frisättning av kolhydrater för energi
  • Lågt mättat fettinnehåll för en hälsosam kost
  • Lågt sockerinnehåll för att undvika blodsockerfall
  • Bekväm och läcker smak

Högkvalitativt protein för muskeluppbyggnad

PhD Protein Flapjack+ är speciellt utformad för att vara ett idealiskt mellanmål för idrottare som strävar efter att öka sin muskelmassa. Med en imponerande mängd av 19 gram protein per bar ger Protein Flapjack+ din kropp de viktiga byggstenarna för muskeluppbyggnad och återhämtning. Proteinet i denna produkt kommer från finaste vassleprotein av högsta kvalitet och mjölkproteinisolat, vilket garanterar hög biotillgänglighet och snabb absorption.

Ihållande frisättning av kolhydrater för energi

För att klara av kraven i en aktiv livsstil och intensiva träningspass är det viktigt att fylla på med energi. Protein Flapjack+ innehåller noggrant utvalda och kvalitativa kolhydrater från valsade och mältade havre. Dessa komplexa kolhydrater frisätts gradvis i kroppen och ger en konstant energiförsörjning för att möta de påfrestningar som uppstår under träning och hela dagen.

Lågt mättat fettinnehåll för en hälsosam kost

En hälsosam kost är avgörande för att uppnå och bibehålla optimal prestation. Protein Flapjack+ är utformad för att erbjuda hälsosamma kalorier av hög kvalitet utan att överbelasta kroppen med onödigt mättat fett. Till skillnad från vanliga flapjacks, som ofta är belagda med margarin, vegetabilisk olja och smör, innehåller Protein Flapjack+ mindre än 3 gram mättat fett. Detta gör det till ett utmärkt val för idrottare som vill ha en välbalanserad kost och samtidigt öka sin muskelmassa.

Lågt sockerinnehåll för att undvika blodsockerfall

Sockerrika snacks kan ge en tillfällig energikick, men de kan också leda till blodsockerfall och kraschande energinivåer. Med endast 2 gram socker per bar erbjuder Protein Flapjack+ en balanserad sammansättning av kolhydrater som ger långvarig energi utan de negativa effekterna av snabba sockerhöjningar och fall. Det lå ga sockerinnehållet gör Protein Flapjack+ till ett suveränt val för idrottare som strävar efter att bibehålla stabila blodsockernivåer och undvika energidipp under träning eller tävling.

Bekväm och läcker smak

En viktig aspekt av vilket mellanmål som helst är dess smak och konsistens. Protein Flapjack+ erbjuder inte bara högkvalitativa näringsämnen utan levererar också en fantastisk smakupplevelse. Med olika tillgängliga smaker kan du njuta av denna proteinmellanmål när som helst på dagen utan att behöva kompromissa med din hälsosamma kost och näringsplan.

Vetenskapligt stödd forskning

Forskning har visat att en balanserad kost med tillräckligt med protein och kolhydrater spelar en avgörande roll för idrottarens prestation och återhämtning. Protein Flapjack+ är utformat med hänsyn till denna forskning och erbjuder en idealisk sammansättning av näringsämnen för att stödja muskeluppbyggnad, återhämtning och energitillförsel.

Ökad muskelmassa för idrottare

För idrottare som strävar efter att öka sin muskelmassa är proteinintaget av central betydelse. Proteinet i Protein Flapjack+ kommer från högkvalitativa källor som vassleprotein och mjölkproteinisolat, vilket ger alla essentiella aminosyror som behövs för att främja muskelproteinsyntes och återhämtning efter träning. Genom att inkludera denna proteinmellanmål som en del av din kost kan du förbättra muskeluppbyggnaden och nå dina träningsmål mer effektivt.

Hälsosamt och näringsrikt mellanmål

Protein Flapjack+ är inte bara rikt på protein, det är också ett näringsrikt mellanmål som erbjuder en balanserad kombination av makronäringsämnen. Med 37 gram kvalitetskolhydrater per bar ger det en påfyllning av energi som behövs för att stödja en aktiv livsstil och en seriös träningsrutin. Oavsett om du behöver en snabb återhämtningsmåltid efter träning eller en näringsrik boost under dagen, kan Protein Flapjack+ vara det perfekta valet för att hålla dig på topp under hela dagen.

Styrka- och uthållighetsidrottare

För styrke- och uthållighetsidrottare är näringsbehoven särskilt viktiga för att optimera prestation och återhämtning. Protein Flapjack+ erbjuder en högproteinmellanmål som är perfekt för att stödja muskelåterhämtning och för att ge energi inför eller efter intensiva tränings pass. De näringsrika ingredienserna i Protein Flapjack+ kan hjälpa idrottare att uppnå sina mål och överträffa sina gränser.

Bygg muskler och upprätthåll en seriös kostplan

Att bygga muskler och upprätthålla en seriös kostplan kan vara en utmaning, särskilt när det kommer till att välja lämpliga mellanmål. Protein Flapjack+ erbjuder en lösning som kombinerar smak, bekvämlighet och näringsrik sammansättning. Genom att inkludera Protein Flapjack+ i din kost kan du njuta av en läcker behandling samtidigt som du ger din kropp de näringsämnen som behövs för att bygga muskler och uppnå dina träningsmål.

Forskning om protein och kolhydrater för idrottare

Vetenskaplig forskning har visat att protein och kolhydrater är avgörande för idrottarens prestation och återhämtning. Proteinet är viktigt för muskeluppbyggnad och återhämtning, medan kolhydrater ger energi för att bränna under träning och tävling. Genom att kombinera dessa näringsämnen i rätt proportioner kan idrottare optimera sina resultat och förbättra sina träningsprestationer.

Val av högkvalitativt protein

Protein Flapjack+ använder sig av högkvalitativa proteinkällor såsom vassleprotein och mjölkproteinisolat. Vassleprotein är känt för sin snabba absorption och rikliga mängd essentiella aminosyror, medan mjölkproteinisolat ger en jämn frisättning av aminosyror över tiden. Denna kombination ger en optimal proteinprofil för att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning.

Effekten av kolhydrater på energinivåer

Kolhydrater är den främsta energikällan för idrottare, och rätt kolhydratintag är avgörande för att bibehålla energinivåerna och optimera prestationen. Protein Flapjack+ innehåller kvalitetskolhydrater från havre som frisätts gradvis i kroppen. Denna långvariga energiförsörjning hjälper idrottare att hålla sig energifyllda och undvika att tröttna under träning eller tävling.

Hälsosamma kostalternativ för idrottare

Idrottare som strävar efter att uppnå sina träningsmål behöver göra välbalanserade kostval. Protein Flapjack+ erbjuder en hälsosam alternativ till traditionella flapjacks och andra mindre näringsrika snacks. Med lågt mättat fettinnehåll och lågt sockerinnehåll ger det en bekväm och läcker lösning för att tillfredsställa dina smaklökar samtidigt som du stö der din atletiska livsstil.

Sammanfattning

PhD Protein Flapjack+ är ett näringstätt proteinmellanmål speciellt utformat för aktiva idrottare som strävar efter att öka sin muskelmassa och bibehålla en seriös kostplan. Med högkvalitativt protein, ihållande frisättning av kolhydrater, lågt mättat fettinnehåll och lågt sockerinnehåll erbjuder Protein Flapjack+ en idealisk kombination av näringsämnen för att stödja muskeluppbyggnad, återhämtning och energiförsörjning. Oavsett om du är en styrke- eller uthållighetsidrottare eller bara söker efter ett hälsosamt och näringsrikt mellanmål, kan Protein Flapjack+ vara det perfekta valet för att hjälpa dig att nå dina träningsmål och optimera din prestation.

5060119294436
0 objekt

Särskilda referenser

ean13
5060119294436
Produktinformation
Produktnamn: PhD Protein Flapjack+, Apple & Hallon - 12 bars
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av en proteinflaska. ach bar innehåller 20 g protein och är ett bekvämt och välsmakande sätt att öka proteinintaget under dagen
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 bar (75g)
Portioner per förpackning: 12
Mängd per servering: Energi: 1130kJ/270kcal
Fett: 6,6 g
Varav mättat fett: 2,8 g
Kolhydrater: 37 g
Varav sockerarter: 2 g
Fiber: 2,4 g
Protein: 19 g
Salt: 0,17 g
Vitamin E: 4,83 mg
Fosfor: 155 mg
Ingredienser: Fiber, Fosfor, Vitamin E
Andra ingredienser: Havreblandning (Maltad havre (korn maltextrakt, palmolja), valsad havre, havremjöl), proteinblandning (mjölkprotein, hydrolyserat gelatin, vassleproteinkoncentrat) , Fuktighetsbevarande medel (glycerin), Yoghurtbeläggning (8%) (sötningsmedel: Maltitol; icke-hydrerat vegetabiliskt fett (palmkärnolja, palmolja, sheaolja), sött vasslepulver, yoghurtpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin; citronsyra), Torkad glukossirap, vatten, sötningsmedel (maltitol, sukralos), aromer, rapsolja, frystorkade hallonbitar, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), färg (kola), torkade äppelbitar, antioxidant (blandade tokoferoler)
Rekommenderad användning: Utmärkt för ett mellanmål med högt proteininnehåll före träningen, Protein Flapjack+ kan lika framgångsrikt användas efter ett träningspass, eller som ett hälsosamt alternativ till frukost, eller mitt i morgonsnack. Konsumera upp till 2 PhD Protein Flapjack+ bars per dag för att stödja en proteinrik kost.
Enhetstyp: Bars
Nettovikt: 990g
Produkt-ID (SKU): P26213
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5060119294436
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Weider - Classic Pack Dark - 24 bars
  • Ny
  • Slut i Lager

Weider - Classic Pack Dark - 24 bars

361 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Weider Classic Pack Dark är en välsmakande proteinbar med hög protein- och kolhydrathalt. Den är perfekt som mellanmål efter träning och hjälper till att förbättra träningskapaciteten och stödja muskelåterhämtning. Njut av den för att maximera dina resultat och uppnå dina träningsmål.
Warrior - Diet Protein Bar
  • Ny
  • Slut i Lager

Warrior - Diet Protein Bar

324 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Warrior Diet Protein Bar - Den ultimata proteinrika snackbaren! Högproteinhalt för muskeluppbyggnad och återhämtning. Låg sockerhalt för en hälsosam diet. Rikt på fibrer för mättnadskänsla. En läcker smakupplevelse. Glutenfri för bred användning.
Applied Nutrition - Protein Indulgence Bar
  • Ny
  • Slut i Lager

Applied Nutrition - Protein Indulgence Bar

283 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Protein Indulgence Bar är det perfekta valet för dig som vill ha ett läckert och näringsrikt mellanmål. Med hög proteinhalt, lågt sockerinnehåll och naturliga smaker av belgisk choklad och kola, främjar denna bar muskelåterhämtning och stödjer muskeluppbyggnad. Ta din träning till nästa nivå med denna hälsosamma och goda proteinbar!
MARS inc. - Mars Hi Protein Bars, Original - 12 bars
  • Ny
  • Slut i Lager

MARS inc. - Mars Hi Protein Bars, Original - 12...

331 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
MARS Hi-Protein är den ultimata proteinbaren med 20g protein per bar. Den har en distinkt smak och är perfekt som mellanmål eller efter träning. Tillverkad av Protein by Mars, ett pålitligt varumärke. Stöd muskelåterhämtning och uppbyggnad med denna hälsosamma proteinboost!
Applied Nutrition - Swirl Duo Bar
  • Ny

Applied Nutrition - Swirl Duo Bar

309 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Applied Nutrition - Swirl Duo Bar: En smartare snackslösning för protein och smak. Lågt socker- och fettinnehåll, hög proteinhalt och god smak. Kalorisnål och perfekt för att stödja träningsmål och muskelåterhämtning. Gör ditt mellanmål till en njutning med Swirl Duo Bar!