Muscletech - Platinum 8-Hour Protein

892 kr 1 189 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Milk Chocolate - 2090g
  • Vanilla - 2090g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 2 timmar och 9 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Muscletech - Platinum 8-Hour Protein: Det fullständiga fördröjda, 8-timmarsproteinet

Fördelar:

  • Långvarig frisättning av aminosyror
  • Anti-kataboliskt protein
  • Passar alla, från motionärer till högpresterande idrottare
  • Främjar muskelbyggande miljö under längre perioder
  • Underlättar återhämtning och ökar styrka

Långvarig frisättning av aminosyror

Huvudproteinkomponenten i Muscletech - Phase8 har den unika förmågan att frigöra aminosyror i ditt blodomlopp under en period på 8 timmar efter intag. Detta är möjligt tack vare den fördröjda frisättningen som proteinet erbjuder. Genom att gradvis leverera aminosyror till musklerna under en längre tidsperiod kan Phase8 maximera muskelproteinsyntesen och främja muskeltillväxt.

Anti-kataboliskt protein

Phase8 har också anti-kataboliska egenskaper, vilket innebär att det kan motverka muskelnedbrytning. Detta gör det till ett utmärkt proteinval för situationer där man behöver övervinna långa perioder utan mat, som till exempel under natten eller under fasta. Den kontinuerliga frisättningen av aminosyror hjälper till att bibehålla en positiv kvävebalans i kroppen och minimerar muskelförlust.

Passar alla, från motionärer till högpresterande idrottare

Muscletech - Phase8 är utformat för att passa en bred målgrupp av individer som strävar efter att förbättra sina träningsresultat. Det kan användas av både män och kvinnor, oavsett träningsnivå eller mål. Från motionärer och fitnessentusiaster till högpresterande idrottare som styrkelyftare, crossfitters och uthållighetsidrottare, kan alla dra nytta av den långvariga och högkvalitativa proteintillskottet som Phase8 erbjuder.

Främjar muskelbyggande miljö under längre perioder

Genom att ge en kontinuerlig tillförsel av aminosyror och protein under en utsträckt tidsperiod, skapar Phase8 en optimal miljö för muskeluppbyggnad. Studier har visat att att konsumera protein med fördröjd frisättning kan vara fördelaktigt för muskeltillväxt och styrka. Phase8 kan vara särskilt användbart för personer som tränar intensivt och behöver ett protein som kan hålla igång muskelproteinsyntesen över en längre tid.

Under lättar återhämtning och ökar styrka

Ett välbalanserat tillskott av protein är avgörande för återhämtning och muskelreparation efter träning. Med sin 8-timmars frisättning av aminosyror kan Phase8 hjälpa till att återställa muskelvävnaden och påskynda återhämtningsprocessen. Dessutom kan regelbunden konsumtion av Phase8 bidra till att öka muskelstyrkan över tid, vilket kan vara fördelaktigt för personer som tränar för att förbättra prestationen och nå sina mål.

Forskning om långvarig frisättning av aminosyror

Forskning har visat att att förlängd frisättning av aminosyror kan vara fördelaktigt för att stimulera muskelproteinsyntesen och främja muskeltillväxt. En studie publicerad i "The Journal of Nutrition" fann att kontinuerlig tillförsel av aminosyror, jämfört med en snabb frisättning, kan öka muskelproteinsyntesen betydligt. Detta stöder idén om att konsumera protein med fördröjd frisättning, som Phase8, kan ge långsiktiga fördelar för muskeluppbyggnad och återhämtning.

Ökad muskelstyrka med regelbunden användning

En studie publicerad i "Medicine & Science in Sports & Exercise" undersökte effekterna av en långvarig frisättning av aminosyror på muskelstyrka och prestation. Resultaten visade att deltagarna som konsumerade protein med fördröjd frisättning upplevde en signifikant ökning av muskelstyrkan jämfört med placebogruppen. Detta tyder på att regelbunden användning av Phase8 kan vara en effektiv strategi för att förbättra styrketräningen och nå nya nivåer av prestation.

Förbättrad återhämtning med kontinuerlig proteintillförsel

En annan studie publicerad i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" undersökte effekterna av protein med fördröjd frisättning på återhämtning efter intensiv träning. Resultaten visade att deltagarna som konsumerade proteinet upplevde minskad muskelskada, minskad muskelsmärta och förbättrad muskelfunktion jämfört med placebogruppen. Detta tyder på att Phase8 kan vara till hjälp för att påskynda återhämtningsprocessen och minimera träningsinducerad muskelskada.

Muscletech - Platinum 8-Hour Protein är en kraftfull och innovativ produkt som erbjuder långvarig frisättning av aminosyror, vilket främjar muskeltillväxt, återhä mtning och styrkeökning. Med sina anti-kataboliska egenskaper och förmåga att skapa en muskelbyggande miljö under längre perioder är Phase8 ett utmärkt val för alla som strävar efter att förbättra sina träningsresultat och uppnå sina fitnessmål. Oavsett om du är en motionär eller en högpresterande idrottare kan Phase8 hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå och få ut det mesta av din fysiska prestation.

Produktinformation
Muscletech
P6832
100 objekt

Specifika referenser

ean130631656703528
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: MuscleTech
Produktnamn: Platinum 8-Hour Protein, Choklad - 2090g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform som innehåller proteinkällor, förtjockningsmedel, sötningsmedel och smakämnen.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (42g)
Portioner per förpackning: 50
Mängd per servering: Kalorier: 628.02 kJ /150 kcal
Totalt fett: 1.5 g
Mättat fett: 1 g
Kolesterol: 45 mg
Totalt kolhydrat: 8 g
Socker: 1 g
Protein: 26 g
Kalcium: 480 mg
Natrium: 210 mg
Kalium: 240 mg
Ingredienser: Kalcium, Kalium, Natrium, Kolesterol
Andra ingredienser: Proteinblandning [vassleproteinkoncentrat, mjölkproteinisolerat (levererar micellärt kasein och vassle), micellärt kasein, kalciumkaseinat, vassleproteinisolat 97%, vassleproteinisolat, hydrolyserat vassleproteinisolat], maltodextrin, naturliga och artificiella smaker, kalciumkarbonat, gummi blandning (cellulosagummi, xantangummi, karragenan), salt, soja eller solroslecitin, kiseldioxid, enzyplex (papain, amylas), acesulfam-kalium, sukralos. Innehåller mjölk och soja.
Rekommenderad användning: Blanda 1 portion (1 skopa) med 2,4 dl kallt vatten eller lättmjölk i ett glas eller shaker-kopp. För bästa resultat, blanda 2 portioner (2 skopor) med 4,7 dl vatten eller lättmjölk. Använd mellan stora måltider och efter träning. Drick 8 till 10 glas vatten dagligen. För maximala resultat, konsumera 4 skopor dagligen i minst 6 veckor.
Varning Använd inte om du är gravid eller ammar. Rådfråga en läkare om du har en medicinsk åkomma eller innan du påbörjar någon diet eller träningsprogram. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Bearbetas i en anläggning som bearbetar ingredienser av vete, ägg, nötter, fisk och skaldjur.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 2390g
Produkt-ID (SKU): P6832
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 631656703528
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg