BCAAs

375 kr
Inkl. moms
Variationer
 • Blue Raspberry - 432g
 • Fruit Punch - 444g
 • Orange Burst - 444g
 • Watermelon Splash - 432g
 • Pineapple Blast - 426g
 • Unflavored - 318g
 • Pineapple Blast - 213g
 • Unflavored - 159g
 • Watermelon Splash - 216g
 • Orange Burst - 222g
 • Fruit Punch - 222g
 • Blue Raspberry - 216g

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Våra baR1 Proteinbars är gjorda av högkvalitativa källor som vassle och mjölkisolat och ger 20 gram protein med gott om aminosyror för att hjälpa dina muskler att fylla på och återhämta sig efter träning. Varje baR1 innehåller inte mer än 5 gram nettokolhydrater, inklusive 21 % av det dagliga värdet för kostfiber, för att stilla hunger utan energislukande sockerkraschar. De rika proteinkärnorna och sammetslena mörka, mjölk- eller vita chokladöverdragen smakar efterrättslikt, men saknar praktiskt taget allt socker. Så nu kan du få ditt godis, och äta det (utan skuld) också.

    NOLL Gluten
    NOLL transfett
    NOLL gelatin
    NOLL förberedelser behövs
    NOLL kompromisser

108894.png

Produktinformation
Rule One
P42717
10 objekt

Specifika referenser

ean130858925004739
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg