Rule One - BCAAs

370 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Watermelon Splash - 432g
  • Unflavored - 318g
  • Pineapple Blast - 213g
  • Blue Raspberry - 216g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-10-03 och 2023-10-05 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Rule One - BCAAs: Förbättra din återhämtning och muskeluppbyggnad

Fördelar:

  • Effektiv återhämtning efter träning
  • Främjar muskeluppbyggnad
  • Lågt sockerinnehåll
  • Inga tillsatta transfetter
  • Passar glutenfri kost

Effektiv återhämtning efter träning

Efter en intensiv träningspass behöver dina muskler rätt näring för att återhämta sig och bygga upp sig själva. Rule One - BCAAs är utformade för att hjälpa dig att maximera din återhämtningstid och optimera din muskeluppbyggnad. Med högkvalitativa källor som vassle och mjölkisolat ger dessa proteinbars 20 gram protein per portion, vilket är avgörande för att stödja muskelreparation och återhämtning.

Främjar muskeluppbyggnad

Protein är byggstenen för muskler, och Rule One - BCAAs är en utmärkt källa till högkvalitativt protein. Med 20 gram protein per portion ger dessa proteinbars dina muskler de nödvändiga näringsämnena för att främja muskeluppbyggnad och öka din styrka. Genom att inkludera dessa proteinbars i din träningsrutin kan du optimera dina resultat och nå dina fitnessmål snabbare.

Lågt sockerinnehåll

När det gäller hälsosamma proteinbars är lågt sockerinnehåll avgörande. Rule One - BCAAs har en imponerande sammansättning med inte mer än 5 gram nettokolhydrater per bar. Dessutom innehåller de praktiskt taget inget tillsatt socker. Istället är de söta smakerna framträdande tack vare sammetslena mörka, mjölk- eller vita chokladöverdrag, vilket ger en efterrättsliknande upplevelse utan att sabotera din kost. Du kan njuta av en godisliknande smak utan att behöva oroa dig för energislukande sockerkraschar.

Inga tillsatta transfetter

Hälsosam kost handlar om att göra välgrundade val när det gäller vilka ingredienser du väljer att konsumera. Rule One - BCAAs är stolta över att erbjuda proteinbars utan tillsatta transfetter. Det innebär att du kan njuta av dessa godbitar med vetskapen om att du ger din kropp högkvalitativ näring utan onödiga tillsatser.

Passar glutenfri kost

För personer som lider av glutenintolerans eller väljer att undvika gluten i sin kost är Rule One - BCAAs ett utmärkt alternativ. Dessa proteinbars är helt fria från gluten, vilket gör dem lämpliga för personer med specifika kostbehov. Du kan njuta av deras fantastiska smak och fördelarna med högkvalitativt protein utan att behöva oroa dig för glutenrelaterade problem.

Vetenskapligt stöd och forskning

Studierna kring användningen av BCAA-tillskott för att förbättra träningsresultat och återhämtning är omfattande. Forskning visar att BCAA-tillskott kan minska muskelnedbrytning och främja muskelproteinsyntesen, vilket är avgörande för muskeluppbyggnad och återhämtning efter träning.

Förbättrad muskelproteinsyntes

BCAAs, eller grenade aminosyror, består av tre viktiga aminosyror: leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror spelar en central roll i muskelproteinsyntesen, processen där musklerna byggs upp och reparerar sig själva. Genom att inkludera Rule One - BCAAs i din kost kan du tillföra ditt system de nödvändiga byggstenarna för att förbättra muskelproteinsyntesen och därigenom främja muskeluppbyggnad och återhämtning.

Minskar muskelnedbrytning

Under intensiv träning kan musklerna genomgå betydande stress och uppvisa tecken på nedbrytning. BCAAs kan hjälpa till att minska muskelnedbrytningen genom att agera som bränsle för musklerna och minska den omfattning av proteinnedbrytning som inträffar under träning. Genom att ta Rule One - BCAAs före eller efter träning kan du stödja muskelvävnaden och minimera skador på musklerna, vilket i sin tur leder till snabbare återhämtning och bättre träningsresultat.

Optimera dina träningsresultat med Rule One - BCAAs

Rule One - BCAAs erbjuder enastående fördelar för återhämtning och muskeluppbyggnad. Med högkvalitativa ingredienser, inklusive vassle- och mjölkisolat, tillhandahåller dessa proteinbars essentiella aminosyror som hjälper dina muskler att återhämta sig och växa efter träning. Dessutom har de lågt sockerinnehåll och inga tillsatta transfetter, vilket gör dem till ett hälsosamt och smart val för din träningsrutin. Ge dina muskler den näring de förtjänar och optimera dina träningsresultat med Rule One - BCAAs!

Produktinformation
Rule One
P42711
10 objekt

Specifika referenser

ean130853414006829
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Rule One
Produktnamn: BCAAs, Blå Hallon - 216g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehåller komplex av grenade aminosyror
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (7.2g)
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Kalorier: 5 kcal
Totalt kolhydrater: 1 g
L-leucin: 2.5 g
L-isoleucin: 1.25 g
L-valin: 1.25 g
Ingredienser: L-leucin, L-isoleucin, L-valin
Andra ingredienser: Citronsyra, Naturlig och artificiell smak, Kaliumcitrat, Solroslecitin, Sukralos, Acesulfamkalium, FD&C Blå #1
Rekommenderad användning: Blanda (1) en skopa R1 BCAAs med 8-10 oz. kallt vatten eller valfri dryck och konsumera 30 minuter före, under eller efter träning.
Varning FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. ENDAST FÖR ANVÄNDNING AV FRISKA AKTIVA VUXNA. KONSULTERA DIN LÄKARE INNAN DU ANVÄNDER DENNA PRODUKT OM DU TAR NÅGON MEDICIN, HAR VÅRD AV EN LÄKARE FÖR NÅGON MEDICINSK TILLSTÅND ELLER ÄR UNDER 18 ÅR. INTE FÖR ANVÄNDNING AV GRAVIDA KVINNOR, SOM FÖRSÖKER BLI GRAVIDA ELLER AMMAR.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 321g
Produkt-ID (SKU): P43816
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 858925004722
Ytterligare Anteckningar: ANVÄND INTE SOM ERSÄTTNING FÖR EN BALANSERAD OCH VARIERAD KOST. ÖVERSKRID INTE DEN REKOMMENDERADE DAGLIGA DOSERINGEN. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg