Allnutrition - Nutlove Protein Shake

343 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Choco Hazelnut - 630g
  • Coco Crunch - 630g
  • White Choco Peanut - 630g

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 47 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Allnutrition - Nutlove Protein Shake

Högproteintillskott med läcker smak av vit choklad och jordnötter

Allnutrition - Nutlove Protein Shake White Choco Peanut är ett utsökt högproteintillskott baserat på mjölkproteinkoncentrat med kärnmjölk och nötter. Denna produkt har utvecklats för att tillgodose behoven hos aktiva människor, oavsett deras konditionsnivå.

Smaken som inspirerats av din favoritkräm

När du hör namnet NUTLOVE Protein Shake White Choco Peanut kanske det låter bekant. Det beror på att smaken av denna proteinshake har inspirerats av en av dina favoritkrämer - ALLNUTRITION Nutlove White Choco Peanut! Vi har tagit fram denna produkt som en del av vårt nya sortiment, och vi är säkra på att du kommer att älska den. Den allra första klunken tar dig till den läckra Nutlove Coco Crunch och får dig att bli förälskad i denna fantastiska produkt.

Perfekt ingrediens för många läckra efterrätter och kakor

NUTLOVE Protein Shake White Choco Peanut kan vara den perfekta ingrediensen i många olika efterrätter och kakor. Den ger variation till deras smak och berikar din dagliga kost med högkvalitativt protein. Du kan använda den för att göra dina favoritdesserter ännu mer näringsrika och proteinrika.

Stödjer post-träningsåterhämtning och kompletterar din kost

Denna proteinshake kompletterar din kost med värdefulla proteiner och stödjer återhämtningen efter träning. Med sin perfekta krämiga konsistens och tre läckra smakvarianter blir den dagliga dosen av protein till en ren fröjd och kan framgångsrikt ersätta en läcker dessert. NUTLOVE Protein Shake White Choco Peanut är en välbalanserad och näringsrik produkt som ger dig det protein du behöver för att nå dina träningsmål.

Enkel att blanda och krämig konsistens utan klumpar

Denna proteinshake blandas lätt och löser sig väl, vilket ger dig en perfekt krämig konsistens utan klumpar. Du kan njuta av en härligt len och smidig shake varje gång du väljer NUTLOVE Protein Shake White Choco Peanut.

En mångsidig och näringsrik shake för köket

NUTLOVE Protein Shake White Choco Peanut är inte bara perfekt som en proteindrink efter träning, den kan också användas som en bas för många läckra och näringsrika efterrätter och kakor. Ge dina favoritrecept en extra boost av protein och njut av en varierad, nyttig och smakrik kost. Låt NUTLOVE Protein Shake White Choco Peanut bli din hemliga ing rediens i köket!

Produktinformation
Allnutrition
P44850
10 objekt

Specifika referenser

ean135902837740362
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Allnutrition
Produktnamn: Nutlove Protein Shake, Choco Hazelnut - 630g
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Scoop (30 g)
Portioner per förpackning: 18
Mängd per servering: Energi: 602 kJ / 144 kcal
Fett: 4,8 g
Varav mättat fett: 1,8 g
Kolhydrat: 3,7 g
Varav socker: 2,6 g
Protein: 21 g
Salt: 0,15 g
Aktiva komponenter: 35 g
Vassleproteinkoncentrat: 13 g
Mjölkproteinkoncentrat: 11 g
Surmjölk: 2,1 g
Ingredienser: Aktiva komponenter, vassleproteinkoncentrat, mjölkproteinkoncentrat, surmjölk
Andra ingredienser: Vassleproteinkoncentrat [från mjölk], mjölkproteinkoncentrat (85% micellärt kasein, 15% vassleproteinkoncentrat), surmjölksmjöl [från mjölk], malda hasselnötter, rostade hasselnötter, malda avfettade rostade jordnötter, medellånga fettsyror (MCT) från kokosolja, fettreducerat kakaopulver, smakämnen, förtjockningsmedel: karboximetylcellulosa, guarkärnmjöl, xantangummi, salt, sötningsmedel: sukralos, acesulfam K, steviolglykosider. Kan innehålla derivat av: spannmål som innehåller gluten, ägg, sesamfrön, andra nötter och selleri.
Rekommenderad användning: Blanda en portion av produkten 35g (1 scoop) med 200-400 ml vatten. Konsumera omedelbart efter tillredning. Överskrid inte 1 portion per dag.
Varning: Innehåller naturligt förekommande socker. Produkten är avsedd för fysiskt aktiva personer över 18 år. Konsumera inte om du är allergisk mot någon ingrediens. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Konsumera inte under graviditet och amning utan att rådfråga en specialist. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. En balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Förvaras på en torr och sval plats, utom räckhåll för barn. Stäng alltid förpackningen efter användning.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 780g
Produkt-ID (SKU): P44850
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5902837740362
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg