Skull Labs Brain Reaper 270g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skull Labs Brain Reaper 270G

  • Lemon
  • Cherry

192,00 kr Inkl. moms

171,43 kr Exkl. moms

SKULL LABS BRAIN REAPER

är en produkt för personer som söker stöd för att gå ner i vikt och arbeta med en smal figur. Sammansättningen av många aktiva ingredienser (t.ex. högt standardiserade växtextrakt, adaptogener, L-karnitin, nootropics, CLA, aminosyror) garanterar en multidimensionell effekt som erbjuder verklig hjälp med att bekämpa fettavlagringar och fetma. Produkten rekommenderas som ett dagligt kosttillskott, speciellt under faser av intensiv styrke- och uthållighetsträning. Formen av ett lättlösligt pulver gör att du snabbt och enkelt kan förbereda en uppfriskande drink med en saftig fruktsmak.

950059-001
32 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.