Everlast - Handwrap, Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

Everlast - Handwrap, Black

198,00 kr Inkl. moms

176,79 kr Exkl. moms

Everlast Handwrap – boxningsbandage för ett ultimat stöd för leder och knogar. Perfekt för din träning!

  • Tumrem för enkel användning och bra grepp
  • Tillverkad i bomull och polyester
  • 100% maskintvättbar
  • Ca 3 meter lång
  • Säljs styckvis

Boxningsbandage i en stilren design, passar dig som vill ha extra stöd kring leder och knogar. Tillverkad i bomull och polyester för bästa komfort, flexibilitet och andningsförmåga. Det finns även en tumrem som gör det enkelt vid användning vilket i slutändan ger ett bra grepp och stöd kring handleden.

Everlast Handwrap är maskintvättbar – på så sätt håller du dem alltid rena och fräscha!

Everlast
100496.MASTER
30 objekt
0009283244552

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.