• Ny
    EFX - Karbolyn

EFX - Karbolyn

889 kr
Inkl. moms
Maximera din prestation med EFX - Karbolyn! Snabb "Carb-Load" på minuter, håll intensiteten och uthålligheten, snabbare återhämtning, sockerfri och glutenfri, effektivt och omedelbart blandande, testad för renhet. SLÅ INTE I VÄGGEN, BRYT GENOM DEN MED KARBOLYN!
Variationer : Cherry Limeade - 1950g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 13 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Maximera din prestation med EFX - Karbolyn

Fördelar:

  • Snabb "Carb-Load" på minuter, inte timmar
  • Håll intensiteten och uthålligheten under evenemanget
  • Snabbare återhämtning genom påfyllning av muskelglykogen
  • Sockerfri, glutenfri och fri från stimulerande medel
  • Effektivt och omedelbart blandande
  • Testad för att vara fri från förbjudna substanser och ren

Snabb "Carb-Load" på minuter, inte timmar

Att ladda upp med kolhydrater innan ett evenemang eller en intensiv träningspass är avgörande för att ge kroppen tillräckligt med bränsle för att prestera på topp. Men traditionell carb-loading kan ta timmar och kräva stor mängd matintag, vilket kan vara opraktiskt och tungt för magen. Med EFX - Karbolyn kan du snabbt "Carb-Load" på bara några minuter. Dess unika formulering gör det möjligt för kroppen att snabbt absorbera kolhydraterna och använda dem som bränsle, vilket ger dig energin du behöver för att excellera i ditt evenemang eller träning.

Håll intensiteten och uthålligheten under evenemanget

När du är mitt i ett intensivt evenemang eller en träningspass är det viktigt att kunna bibehålla din intensitet och uthållighet. EFX - Karbolyn hjälper till att förse dina muskler med kontinuerligt bränsle under hela evenemanget. Genom att tillhandahålla en konstant tillförsel av kolhydrater, som är kroppens främsta energikälla, hjälper Karbolyn dig att undvika att "slå i väggen" och håller dig på topp under hela prestationen.

Snabbare återhämtning genom påfyllning av muskelglykogen

Efter ett ansträngande evenemang eller träningspass behöver kroppen återhämta sig och återställa sina energireserver. En viktig del av denna återhämtning är att fylla på muskelglykogen, vilket är kroppens lagringsform av kolhydrater i musklerna. EFX - Karbolyn är utformad för att snabbt fylla på muskelglykogen, vilket hjälper till att påskynda återhämtningsprocessen och förbereder dina muskler för nästa träningspass eller evenemang.

Sockerfri, glutenfri och fri från stimulerande medel

EFX - Karbolyn är utvecklad med fokus på renhet och kvalitet. Den är helt fri från tillsatt socker och gluten, vilket gör den till ett utm märkt val för personer med särskilda kostbehov eller känslighet. Dessutom innehåller den inga stimulerande medel, vilket gör att du kan njuta av fördelarna med Karbolyn utan att oroa dig för oönskade biverkningar eller en "energikrasch" efteråt.

Effektivt och omedelbart blandande

Med EFX - Karbolyn behöver du inte längre vänta på att din dryck ska blandas ordentligt. Dess formel möjliggör omedelbar blandning utan klumpar eller sediment, vilket sparar tid och ger dig en smidig och jämn dryckupplevelse varje gång. Du kan enkelt blanda Karbolyn med vatten eller din favoritdryck och vara redo att njuta av dess fördelar på nolltid.

Testad för att vara fri från förbjudna substanser och ren

När du tränar eller tävlar vill du vara säker på att de kosttillskott du använder är säkra och fria från förbjudna substanser. EFX - Karbolyn har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att den inte innehåller några otillåtna ämnen och att den är ren och av högsta kvalitet. Du kan använda Karbolyn med förtroende och fokusera på att nå dina träningsmål utan att oroa dig för oönskade konsekvenser.

SLÅ INTE I VÄGGEN, BRYT GENOM DEN MED KARBOLYN

Har du någonsin upplevt att "slå i väggen" när du tränar eller deltar i din favoritsport? Det är den ögonblicket när din kropp helt enkelt går tom på bränsle och du känner dig plötsligt utmattad och oförmögen att fortsätta med samma intensitet. Det är som att din prestation står stilla och du kan inte riktigt nå dina fulla potential. Det är en idrottares värsta mardröm!

Styrke- och prestationsidrottare har länge letat efter det perfekta bränslet för att hjälpa dem uppnå varaktig optimal prestation i gymmet och på planen. EFX - Karbolyn är svaret på deras sökande. Med sina unika egenskaper och formulering kan Karbolyn hjälpa dig att inte bara undvika "väggen" utan också att bryta igenom den och fortsätta att prestera på topp.

Forskning om Karbolyn och dess fördelar

Det finns flera vetenskapliga studier och forskning som stöder fördelarna med att använda Karbolyn som en kosttillskott för att förbättra prestation och återhämtning. En studie publicerad i Journal of the International Society of Sports Nutrition fann att intaget av Karbolyn förbättrade uthålligheten och minskade känslan av tröt thet hos idrottare under intensiva träningspass. Resultaten visade att Karbolyn kunde hjälpa till att upprätthålla högre prestandanivåer under längre perioder av ansträngning.

En annan studie, publicerad i Journal of Strength and Conditioning Research, undersökte effekterna av Karbolyn på muskelåterhämtning efter träning. Forskarna fann att intaget av Karbolyn hjälpte till att påskynda återhämtningsprocessen genom att främja snabbare påfyllning av muskelglykogen och minskade muskelskador.

Dessa studier och många andra bidrar till den vetenskapliga grunden för att använda Karbolyn som ett effektivt kosttillskott för att förbättra prestation och återhämtning hos idrottare och träningsentusiaster.

Varför välja EFX - Karbolyn?

Det finns flera skäl till varför EFX - Karbolyn är det ultimata valet när det gäller att optimera din prestation och återhämtning:

Effektiv "Carb-Load" på minuter

Med Karbolyn behöver du inte längre spendera timmar på att äta stora mängder mat för att ladda upp med kolhydrater inför ditt evenemang eller träning. Dess snabba absorption gör det möjligt att snabbt fylla på dina energireserver och ge dig den bränsle du behöver för att prestera på topp.

Uthållighet och intensitet under hela evenemanget

Karbolyn hjälper till att bibehålla din intensitet och uthållighet genom att tillhandahålla en kontinuerlig tillförsel av energi till dina muskler. Detta hjälper dig att undvika att "slå i väggen" och hålla en hög prestandanivå under hela evenemanget.

Snabbare återhämtning och muskelglykogenuppfyllning

Efter träning eller tävling är det viktigt att återhämta sig och förbereda kroppen för nästa utmaning. Karbolyn främjar snabbare återhämtning genom att påskynda påfyllningen av muskelglykogen, vilket ger dina muskler den energi de behöver för att återhämta sig och växa.

Säker och ren formulering

EFX - Karbolyn är helt fri från tillsatt socker, gluten och stimulerande medel. Dess testade och renade formel ger dig trygghet och tillförlitlighet när du använder produkten. Du kan vara säker på att du ger din kropp de bästa förutsättningarna för att nå dina träningsmål.

Sammanfattning

EFX - Karbolyn är den ultimata lösningen för att maximera din prestation och åter hämtning. Dess snabba "Carb-Load" -egenskaper ger dig omedelbar tillgång till kolhydrater som bränsle, vilket hjälper dig att undvika trötthet och hålla intensiteten och uthålligheten under evenemanget. Dessutom främjar Karbolyn snabbare återhämtning genom att påfylla muskelglykogen och hjälpa till att reparera och återuppbygga musklerna efter träning.

EFX - Karbolyn är också känd för sin säkerhet och renhet, med en formulering som är fri från tillsatt socker, gluten och stimulerande medel. Detta gör det till ett utmärkt val för idrottare och träningsentusiaster som vill optimera sin prestation utan att kompromissa med sin hälsa. Sammanfattningsvis kan EFX - Karbolyn vara det perfekta kosttillskottet för att ta din träning och prestation till nästa nivå. Ge din kropp det bränsle den behöver och bryt igenom "väggen" med Karbolyn.

0737190002582
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
0737190002582
Produktinformation
Tillverkarens namn: EFX Sports
Produktnamn: Karbolyn, Blue Razz Watermelon - 1950g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehållande kolhydratkälla
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Scoop (53g)
Portioner per förpackning: 37
Mängd per servering: Totala kalorier: 377.36
Kalorier från fett: 0
Totalt fett: 0.0g
Mättat fett: 0.0g
Transfett: 0.0g
Kolesterol: 0.0mg
Natrium: 0.0mg
Totala kolhydrater: 94.34g
Kostfiber: 0.0g
Socker: 0.0g
Protein: 0.0g
Karbolyn (homopolysackarid från potatis, ris och majs): 50g
Ingredienser: Karbolyn (homopolysackarid från potatis, ris och majs)
Andra ingredienser: Citronsyra, naturliga och artificiella smaker, sukralos, FD&C Blue No 1
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, blanda 1 skopa med 16 uns vatten i en shakerkopp och dricka 30 minuter före träning
Varning: Denna produkt innehåller kemikalier som enligt delstaten Kalifornien kan orsaka cancer och/eller fosterskador eller andra reproduktionsproblem. (Obligatorisk Proposition 65-varning endast för invånare i Kalifornien. Denna produkt uppfyller eller överträffar USP- och federala standarder för tungmetaller.)
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 2220g
Produkt-ID (SKU): P21591
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737190002575
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

5% Nutrition - Real Carbs - Legendary Series
  • Ny

5% Nutrition - Real Carbs - Legendary Series

870 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Maximera dina framsteg och uppnå dina träningsmål med 5% Nutrition - Real Carbs. Denna innovativa produkt erbjuder högkvalitativa kolhydrater från äkta matkällor som ger långvarig energi och stöder din kroppsbyggnad och återhämtning. Med läckra smaker blir det enkelt och njutbart att inkludera Real Carbs i din dagliga kost.
Dymatize - Super Mass Gainer
  • Ny

Dymatize - Super Mass Gainer

598 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Dymatize - Super Mass Gainer ökar muskelmassan och förbättrar träningsprestationen. Innehåller högkvalitativt protein och kreatin för ökad fysisk prestation. Minskar trötthet och är låg i socker. Testad för förbjudna ämnen. Lämplig för vegetarianer.
Reflex Nutrition - Instant Mass Heavyweight
  • Ny

Reflex Nutrition - Instant Mass Heavyweight

912 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Instant Mass Heavyweight från Reflex Nutrition är en kraftfull proteindryck med högkvalitativt protein, kreatin och tillsatta vitaminer och mineraler för muskeluppbyggnad, återhämtning och prestation. Perfekt för hardgainers och idrottare som vill nå sina fysiska mål.
Trec Nutrition - Magnum 8000
  • Ny

Trec Nutrition - Magnum 8000

974 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Maximera muskelmassa och styrka med Magnum 8000 från Trec Nutrition! Näringsrikt pulver med kolhydrater, proteiner, MCT-olja, kreatinmonohydrat och vitaminer. Perfekt för kroppsbyggare, styrkesportare och aktiva personer som vill öka kroppsmassa snabbt. Komplettera din träning för bästa resultat!
Trec Nutrition - Solid Mass
  • Ny

Trec Nutrition - Solid Mass

219 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Trec Nutrition Solid Mass är en balanserad mix av kolhydrater och proteiner som ger energi för intensiv träning och muskelökning. Produkten är berikad med vitaminer och pålitlig enligt forskning och studier. Perfekt för att öka kroppsmassan.