Oly - Fadogia Agrestis - 600mg - 60 vcaps

249 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 4 timmar och 23 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-04 och 2023-12-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Oly - Fadogia Agrestis 600mg - 60 vcaps: Naturligt testosteronstöd och libidoförstärkare

Fördelar:

  • Naturlig ökning av testosteron
  • Ökad libido
  • Förbättrad styrka och kroppskomposition

Vad är Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis är ett kraftfullt kosttillskott som har en lång historia av användning inom traditionell medicin som afrodisiakumört. Ursprungligen extraherad från en buske som främst växer i Nigeria i Norra Afrika, har denna växt använts för sina potentiella hälsofördelar i århundraden. Nu kan du dra nytta av dess egenskaper genom Oly's Fadogia Agrestis-kapslar.

Öka dina naturliga testosteronnivåer

En av de främsta fördelarna med Oly - Fadogia Agrestis är dess förmåga att främja en naturlig ökning av testosteron i kroppen. Testosteron är ett viktigt hormon som spelar en avgörande roll i att upprätthålla muskelmassa, benhälsa, energinivåer och libido. Genom att välja detta kosttillskott kan du stödja dina kroppsegna processer för testosteronproduktion.

Öka din libido och upplev ökad energi

En annan märkbar fördel med Fadogia Agrestis är dess förmåga att öka libido och sexuell lust. Många faktorer kan påverka libido, inklusive stress, ålder och hormonella förändringar. Genom att inkludera detta kosttillskott i din hälsorutin kan du potentiellt förbättra din sexuella hälsa och återfå den sexuella energi du kanske har saknat.

Förbättra din styrka och kroppskomposition

För de som är involverade i styrketräning eller fitness, kan Fadogia Agrestis också erbjuda fördelar när det gäller att förbättra styrka och kroppskomposition. Hormonet testosteron är kopplat till muskeltillväxt och fysisk prestation. Genom att stödja en naturlig ökning av testosteron i kroppen kan du potentiellt uppleva bättre resultat från din träning.

Oly - Fadogia Agrestis: Styrkan i varje kapsel

Oly's Fadogia Agrestis är ett premiumkvalitets tillskott som erbjuder en kraftfull dos av 600 mg Fadogia Agrestis per kapsel. Detta gör det till en av de mest koncentrerade och potent kosttillskott på marknaden. Genom att använda avancerad extraheringsteknik säkerställer Oly att du får maximala fördelar av denna häpnadsväckande växt.

Forskning om Fadogia Agrestis

Det finns en ökande mängd forskning som utforskar de potentiella hälsofördelarna med Fadogia Agrestis. Studier har visat att denna växt kan ha positiva effekter på testosteronnivåerna och libido. En studie publicerad i "Journal of Ethnopharmacology" fann att extrakt från Fadogia Agrestis hade en signifikant ökande effekt på testosteronnivåerna hos hanråttor.

Fadogia Agrestis, en ört traditionellt använd för dess påstådda afrodisiakum, pro-erectile, anti-malarial, och anti-fever egenskaper, har attraherat uppmärksamhet för sin potential att öka testosteronnivåerna. Forskning har indikerat att Fadogia Agrestis kan stimulera produktionen av testosteron genom att höja nivåerna av luteiniserande hormoner (LH), tack vare saponinerna som finns i plantan. Denna effekt har observerats i studier på råttor, där dosberoende ökningar av testosteron har noterats. Exempelvis visade en studie att olika doser av Fadogia Agrestis (18, 50, 100 mg/kg) resulterade i signifikanta ökningar i flera mått på sexuell aktivitet hos manliga albino råttor. Trots dessa lovande resultat är det viktigt att notera att forskning på människor ännu inte har genomförts, och det finns oro över möjliga toxiciteter som kan manifestera sig efter långvarig användning​1​​2​​3​​4​.

När det gäller jämförelser med andra örter som är kända för att påverka testosteronproduktionen, nämns Cistanche, Tongkat Ali och Tribulus Terrestris ofta. Cistanche sägs stödja hormonhälsa och förbättra testosteronnivåerna, med den extra fördelen att kunna stödja hjärnhälsa, medan Fadogia Agrestis främst förknippas med förbättring av sexdrift och testosteronnivåer. Cistanche har en lång historia som en traditionell kinesisk medicin, vilket hjälper till att verifiera dess säkerhet till viss del. Å andra sidan är lite känt om Fadogia Agrestis, inklusive dess långsiktiga säkerhet​5​.

En intressant anmärkning är att vissa källor har antytt att Fadogia Agrestis kan vara 200% starkare än Tribulus Terrestris när det gäller att öka testosteron, men denna uppgift behöver verifieras genom ytterligare forskning​7​.

Användning och dosering

För att få bästa resultat rekommenderas det att ta en kapsel Oly - Fadogia Agrestis dagligen. Det är viktigt att följa den rekommenderade doseringen och inte överskrida den angivna dosen. Konsultera gärna din läkare innan du påbörjar något nytt kosttillskott, särskilt om du har befintliga hälsoproblem eller tar mediciner.

Oly - Fadogia Agrestis är ett kraftfullt kosttillskott som erbjuder en rad potentiella hälsofördelar. Med sina naturliga testosteronstödjande egenskaper, libidoökande effekter och möjlighet att förbättra styrka och kroppskomposition, kan detta tillskott vara en värdefull tillskott till din hälsorutin. Med en imponerande dos av 600 mg Fadogia Agrestis per kapsel sätter Oly kvalitet och effektivitet i första hand. Som alltid är det viktigt att kombinera kosttillskott med en balanserad kost och en hälsosam livsstil för att uppnå de bästa resultaten.

Produktinformation
Oly
0796520534353
107 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Produktnamn: Oly - Fadogia Agrestis - 600mg - 60 vcaps
Andra ingredienser: Vegan & Milky White Capsules: Hydroxipropylmetylcellulosa, karragenan, destilerat vatten.
Mängd per servering: Fadogia Agrestis Extrakt 600mg per kapsel
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta 1 kapsel om dagen eller enligt din läkares rekommendationer.
Varning Om du är gravid, ammar eller tar medicin, rådfråga din läkare före användning.
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg