• Ny
    Gaspari Nutrition - SizeOn - Maximum Performance

Gaspari Nutrition - SizeOn - Maximum Performance

973 kr
Inkl. moms
Gaspari Nutrition SizeOn - Maximum Performance tar sportnäring till en helt ny nivå med sin unika formel som främjar muskelåterhämtning, muskelvolym och atletisk prestation. Med högkvalitativa ingredienser som kreatin, vassleproteinhydrolysat och L-Leucin ger SizeOn dig verktygen för att ta din träning till nästa nivå.
Variationer : Grape Cooler - 1630g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 15 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-30 och 2024-05-01 med hemleverans, via ombud eller box.

Gaspari Nutrition - SizeOn - Maximum Performance

Fördelar:

  • Snabbar upp proteinsyntesen & återhämtning av muskelkraft
  • Ökar muskelvolym, muskelfiberstorlek, cellvolym & aminosyranivåer i plasma
  • Intensifierar S6K1 och 4E-BP1-signalering och hypertrofisk mTOR-vägledning
  • Initierar & upprätthåller myogenes och muskelåterhämtning medan du fortfarande tränar
  • Transporterar viktiga näringsämnen, essentiella mineraler och tillväxtkofaktorer till skelettmuskelvävnaden

Gaspari Nutrition - SizeOn - Maximum Performance

Gaspari Nutrition tar sportnäring till en helt ny nivå med deras produkt SizeOn - The Ultimate Hybrid Intra-Workout Amino Acid & Kreatinformel. Detta prisbelönta kosttillskott är känt som King of Creatines och använder den senaste forskningen för att leverera ännu bättre resultat. Med en kombination av högkvalitativt vassleproteinhydrolysat, kreatin, kolhydrater och andra anabola-främjande ingredienser ger SizeOn oöverträffade fördelar för atletisk prestation, muskelåterhämtning och muskelstorlek.

Snabbar upp proteinsyntesen & återhämtning av muskelkraft

En av de främsta fördelarna med Gaspari Nutrition SizeOn - Maximum Performance är dess förmåga att påskynda proteinsyntesen och hjälpa till med återhämtningen av muskelkraft. Med hjälp av högkvalitativt vassleproteinhydrolysat kan SizeOn snabbt tillhandahålla de aminosyror som behövs för att reparera och återuppbygga musklerna efter träning. Detta gör att du kan återhämta dig snabbare och uppnå bättre resultat från dina träningspass.

Ökar muskelvolym, muskelfiberstorlek, cellvolym & aminosyranivåer i plasma

Gaspari Nutrition SizeOn har utformats för att hjälpa till att öka muskelvolymen, muskelfiberstorleken, cellvolymen och aminosyranivåerna i plasma. Den högkvalitativa kombinationen av ingredienser i SizeOn arbetar tillsammans för att stimulera muskeltillväxt och öka cellvolymen, vilket resulterar i större och starkare muskler. Dessutom hjälper SizeOn till att öka aminosyranivåerna i plasma, vilket ger musklerna de nödvändiga byggstenarna för att växa och återhämta sig.

Intensifierar S6K1 och 4E-BP1-signal ering och hypertrofisk mTOR-vägledning

En av de unika fördelarna med Gaspari Nutrition SizeOn är dess förmåga att intensifiera signaleringen av viktiga proteinsyntesvägar i kroppen. SizeOn hjälper till att aktivera S6K1 och 4E-BP1-signalering, vilket är två viktiga vägar för proteinsyntes och muskeltillväxt. Dessutom främjar SizeOn hypertrofisk mTOR-vägledning, vilket ytterligare ökar muskelproteinsyntesen och stimulerar muskeltillväxt.

Initierar & upprätthåller myogenes och muskelåterhämtning medan du fortfarande tränar

En unik egenskap hos Gaspari Nutrition SizeOn är dess förmåga att initiera och upprätthålla myogenes och muskelåterhämtning även under träning. Genom att tillhandahålla kroppen med nödvändiga näringsämnen och tillväxtfaktorer kan SizeOn stödja muskelåterhämtning och proteinsyntes samtidigt som du tränar. Detta gör att du kan träna hårdare och längre utan att kompromissa med återhämtningen och muskeltillväxten.

Transporterar viktiga näringsämnen, essentiella mineraler och tillväxtkofaktorer till skelettmuskelvävnaden

Gaspari Nutrition SizeOn har utformats för att fungera som en transportör av viktiga näringsämnen, essentiella mineraler och tillväxtkofaktorer till skelettmuskelvävnaden. Genom att förbättra näringsupptaget och leverera dessa viktiga ämnen direkt till musklerna kan SizeOn optimera muskelåterhämtning och muskeltillväxt. Detta ger dig en fördel i att uppnå dina träningsmål och maximera din prestation.

Forskning om SizeOn och dess ingredienser

Det finns flera studier och forskning som stöder användningen av SizeOn och dess ingredienser för att främja muskeltillväxt, återhämtning och prestation. En studie publicerad i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" fann att användningen av kreatin tillsammans med kolhydrater och protein ökade muskelvolymen och förbättrade styrkan hos tränade individer. En annan studie publicerad i "The Journal of Nutrition" fann att intag av vassleproteinhydrolysat resulterade i ökad proteinsyntes och muskelproteinnedbrytning efter träning.

Fördelar med kreatin

Kreatin är en av huvudingredienserna i Gaspari Nutrition SizeOn och har länge varit känt för sina fördelar inom idrottsprestation och muskeltillväxt. Kreatin fungerar genom att öka kroppens nivåer av kreatinfosfat, vilket i sin tur bidrar till ökad energi och styrka under träning. Detta kan leda till förbättrad muskelprestation, ökad muskelvolym och bättre återhämtning efter träning.

Fördelar med vassleproteinhydrolysat

Vassleproteinhydrolysat är en högkvalitativ proteinkälla som används i SizeOn för sina snabba absorptionsförmåga och höga halt av aminosyror. Studier har visat att vassleproteinhydrolysat kan absorberas snabbare än andra former av protein, vilket gör det till en idealisk ingrediens för att stödja muskelåterhämtning och proteinsyntes. Dessutom har vassleproteinhydrolysat visat sig öka muskelproteinsyntesen och förbättra muskelproteinnedbrytning efter träning.

Fördelar med L-Leucin

L-Leucin är en grenkedjig aminosyra som spelar en viktig roll i proteinsyntes och muskeltillväxt. Gaspari Nutrition SizeOn innehåller en hög dos av L-Leucin för att ge oöverträffat stöd för atletisk prestation och muskelåterhämtning. Studier har visat att tillskott av L-Leucin kan stimulera proteinsyntesen och främja muskeltillväxt.

L-Ornithine-L-aspartate (LOLA)

En unik ingrediens i Gaspari Nutrition SizeOn är L-Ornithine-L-aspartate (LOLA). Denna ingrediens har visat sig minska ammoniaknivåerna i kroppen och förbättra psykometrisk funktion. Ammoniak är ett biprodukt av proteinsyntes och kan påverka muskelprestation och återhämtning negativt. Genom att minska ammoniaknivåerna kan LOLA hjälpa till att förbättra muskelåterhämtningen och stödja muskeltillväxt.

Sammanfattningsvis erbjuder Gaspari Nutrition SizeOn - Maximum Performance en unik och forskningsbaserad formel för att främja atletisk prestation, muskelåterhämtning och muskelstorlek. Med hjälp av högkvalitativa ingredienser som kreatin, vassleproteinhydrolysat och L-Leucin, tillsammans med den banbrytande ingrediensen L-Ornithine-L-aspartate (LOLA), ger SizeOn dig de verktyg du behöver för att ta din träning till nästa nivå.

0646511005242
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
0646511005242
Produktinformation
Produktnamn:Gaspari NutritionSizeOn, Orange Cooler - 1630g
Produktbeskrivning:Kosttillskott i pulverform, innehållande Proteiner, Kolhydrater, Vitaminer och Mineraler
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 skopa (68g)
Portioner per förpackning: 24
Mängd per servering:Per 100g MängdPer portion %RI*
Kalorier1 169,12 kJ / 279,41 kcal 795 kJ / 190 kcal
Kalorier från fett0,0 kcal 0 kcal
Totalt fett0,0 g 0 g 0%
Kolesterol22,06 mg 15 mg 5%
Totalt kolhydrater58,82 g 40 g 13%
Socker (från Trehalos och Dextros)57,35 g 39 g
Kostfiber0,0 g 0 g 0%
Protein10,29 g 7 g 14%
Vitamin C (som askorbinsyra)88,24 mg 60 mg 100%
Tiamin (som tiaminhydroklorid)14,71 mg 10 mg 667%
Riboflavin (som riboflavin-5-fosfat)11,18 mg 7,6 mg 447%
Niacin (som niacinamid)73,53 mg 50 mg 250%
Folat (som folsyra)294,12 µg 200 µg 50%
Vitamin B12 (som metylkobalamin)110,29 µg 75 µg 1250%
Pantotensyra (som D-kalcium pantotenat)13,24 mg 9 mg 92%
Kalcium75 mg 51 mg 5%
Fosfor95,59 mg 65 mg 7%
Magnesium66,18 mg 45 mg 11%
Natrium345,59 mg 235 mg 10%
Ingredienser:SIZEON BLANDNING (KOLHYDRATENERGIMATRIS: Trehalos, Dextros, Cyklisk Dextrin, Pterostibene, PROTEINSYNTESACCELERATIONSMATRIS: Vassleproteinhydrolysat, L-Leucin 4 g, L-Isoleucin, L-Valin, PHOSPHODRIVE UTHÅLLIGHETSKOMPLEX: Kreatinmonohydrat, Kreatin MagnaPower (Magnesiumkreatinkelat), Dinatriumkreatinfosfat, OSMODRIVE AVANCERAT HYDRERINGSKOMPLEX: L-Taurin, Natriumglycerofosfat, Kalciumglycerofosfat, Kaliumglycerofosfat, L-Alanyl-L-Glutamin, Magnesiumglycylglutamin)
Natrium, Fosfor, Vitamin C (som askorbinsyra), Kalcium, Niacin (som niacinamid), Magnesium, Kolesterol, Tiamin (som tiaminhydroklorid), Pantotensyra (som D-kalcium pantotenat), Riboflavin (som riboflavin-5-fosfat), Folat (som folsyra), Vitamin B12 (som metylkobalamin) Andra ingredienser: Citronsyra, Äppelsyra, Salt, Kisel, Naturlig och artificiell apelsinsmak, Acesulfamkalium, Sukralos, Betakarotenpulver (Färg).
Rekommenderad användning:SizeOn är avsett att tas en gång om dagen, på träningsdagar MEDAN du tränar, 5 - 6 dagar i veckan. Blanda en skopa i 20-30 uns kallt vatten och sippa under hela träningen. Vid behov, tillsätt mer vatten under träningen för ordentlig hydrering.
Varningar:Rådfråga en vårdgivare innan användning. Rekommenderas inte för användning hos barn under 18 år eller hos personer som har diagnosticerats med hypertoni, njursjukdom, leversjukdom, metaboliskt syndrom, diabetes eller neoplastisk tillstånd som cancer eller thalassemi. Använd inte om du är gravid eller ammar. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras svalt och torrt. Försegling under locket får inte vara bruten eller saknas.
Enhetstyp:Pulver
Nettovikt:1790g
Produkt-ID (SKU):P1720
Observera:Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland:USA
Produkt EAN:646511005228

*Procent av dagligt referensintag baserat på en diet på 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

OstroVit - Creatine HCL, Black Currant with Cherry - 300 g
  • Ny

OstroVit - Creatine HCL, Black Currant with...

195 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Få ut det mesta av din träning med OstroVit Creatine HCL! Öka styrka och uthållighet, stöd muskeluppbyggnad och minska kroppsfett. Med överlägsen löslighet är det enklare att ta upp än vanligt kreatinmonohydrat. Förbättra din träningseffektivitet och muskelåterhämtning idag!
Universal Nutrition - Animal Creatine™
  • Ny

Universal Nutrition - Animal Creatine™

367 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få ut det mesta av din träning med Universal Nutrition - Animal Creatine™. Tillverkad av tysk kreatin av högsta kvalitet, detta patenterade pulver hjälper dig att träna hårdare och längre. Öka din styrka och bygg magert muskelmassa med denna kraftfulla produkt. Inga konstigheter, bara resultat.
Weider - Creatine Capsules
  • Ny

Weider - Creatine Capsules

315 kr
Tillgänglighet: 102 I lager
Weider Creatine Capsules - öka muskelkraften, förbättra prestationen och återhämta dig snabbare efter träning. Förbättrad muskelhydrering och minskad muskelkatabolism. Maximera ditt arbetsutbyte och nå dina fysiska mål med detta effektiva kreatintillskott.
Trec Nutrition - CM3 1250
  • Ny

Trec Nutrition - CM3 1250

389 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Maximera träningspasset med CM3 1250 från Trec Nutrition. Öka styrka och muskelmassa utan biverkningar. Perfekt för idrottare inom kraft- och hastighetsdiscipliner. Beställ nu för kraftfull effekt.
5% Nutrition - Crea-TEN - Legendary Series
  • Ny

5% Nutrition - Crea-TEN - Legendary Series

525 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Crea-TEN är ett kraftfullt kreatintillskott som ökar musklernas fosfokreatin-förråd, förbättrar ATP-regenerering, stödjer muskelhydrering, ökar styrkan och främjar muskeltillväxt. Crea-TEN är ett utmärkt val för alla som vill maximera sin fysiska prestation och uppnå överlägsna resultat.